Пазаруване от Amazon - тема №58

• 93 877
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Получих днес 16-евровата ютия по пощата без проследяване:
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 058BXHWE&fc=1 - изглежда хубава и доста масивна.

И аз приключих с тези покупки, две кафемашини, ютия с парен център и маша за коса имам още, а с компенсациите си поръчах необходимия ми пасатор и 2-3 дрешки. В крайна сметка за тези пари щях да съм доволна на каквото дойде.

Не помня кой ни пусна линка, Розова малинка и всички, които споделиха линковете - да сте живи и здрави и Весели празници! bouquet

# 91
  • Златна Добруджа
И аз днес получих епилатора от 16-евровите попадения, по пощата, без проследяващ номер.

Предложение за оплзотворяване на компенсациите: мъжки маратонки SPRINGFIELD номер 44 и 45 за 7,99 Е

# 92
Търсих нещо и за моите бонуси и в крайна сметка реших, че ще е нещо, което не бих купила иначе - часовник Burgmeister. Първоначалната му цена в сайта на производителя и амазон е 749€. Малко с дизайна не знам дали ще се спогодя, но фактът, че е с часовников механизъм, а не с батерия, се оказа решаващ. Доплатих 7 € само. Във випа е 46€, не ми се публикува линкът.
Тъпото е, че вчера го пратиха по пощата без проследяване. Вчера пощаджийката донесла един сутиен на майка ми директно у дома. Дано и този стигне...

Испанците са затрили голяма част от старите кампании, открих малко неща:
Палатка за 16€;
Детско яке за 1г., 11€;
Скиорски панталон за дете, 18€, 12 г. или 152 см.

Мъжко яке Analog за сноуборд или ски, S, 13€

Тънки мъжки якета Levi's оранжево и синьо, XL, 22€

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 20:32 от Розова маслинка

# 93
  • ВАРНА
И аз днес получих от 16е - номерът е  без проследяване с 0469... - ДХЛ ми ги донесоха до вратата,не в пощата   Peace
А звъннаха ли ти преди това? И аз чакам поръчка с такъв номер и се чудя, защото току-що получих ел. метла от 16-евровите със UPS, но ми нямаха номера. Добре, че аз им звъннах, иначе нямаше да ме намерят, тъй като вратата на входа се заключва.

ДХЛ звънят, Интайм разнасят УПС пратките  Peace

# 94
  • Пловдив
deseo,не знам на каква стойност ти е пратката ,която е в митницата.На бележката обикновено пише колко дължиш.Митническата такса няма как да я избегнеш-3,60 лв беше.В зависимост от сумата която е написал китаеца,може и нищо да не дължиш,освен нея.А  ддс има над 15 долара/пиша по спомени/.Ако не я вземеш те ще го върнат.Мито не си спомням над каква сума беше но определено беше над 100лв.

# 95
  • Sofia
На мен винаги ми звъни момчето от Интайм (UPS). Може и да е защото често получавам неща.  Embarassed

# 96
И аз днес получих от 16е - номерът е  без проследяване с 0469... - ДХЛ ми ги донесоха до вратата,не в пощата   Peace
А звъннаха ли ти преди това? И аз чакам поръчка с такъв номер и се чудя, защото току-що получих ел. метла от 16-евровите със UPS, но ми нямаха номера. Добре, че аз им звъннах, иначе нямаше да ме намерят, тъй като вратата на входа се заключва.

ДХЛ звънят, Интайм разнасят УПС пратките  Peace

Доставката си беше от UPS. Момчето беше с униформа на UPS и камиона беше на UPS.  Peace

# 97
  • ВАРНА

ДХЛ звънят, Интайм разнасят УПС пратките  Peace

Доставката си беше от UPS. Момчето беше с униформа на UPS и камиона беше на UPS.  Peace

https://www.ups.com/content/bg/bg/contact/index.html?WT.svl=SubNav

както вече писах - Интайм разнасят УПС пратките  Peace За повече информация се свързвате с тях,с какви камиони ги разнасят незнам  Peace Когато питах дали куриерът звъни преди а ги доставят (днес трябваше да дойдат,но аз не съм на адреса ) - казаха,че зависи дали продавачът е посочил телефон на товарителницата  Peace

# 98
# 99
  • Sofia
Испанците ми канселираха всичко, което до този момент не бяха. Остава да получа това, която е уж изпратено и "емоцията 16Е" приключва и за мен  Joy

# 100
  • Варна
И на мен току-що ми канселираха останалата на изчакване хлебопекарна. Утре очаквам да получа всичко, което изпратиха. Peace

От сделките този Черен петък и аз нищо не купих, но пък в складовете доста се развихрих.

Не знам дали сте обърнали внимание, но за всички поръчки след 1 ноември е валиден удълженият срок за връщане - до края на януари. Peace

# 101
  • Luxemburg
ботуши за момиче Геокс 26 разме, 30€ https://www.amazon.de/dp/B008D2L91G/ref=pe_1941441_66559971_tnp_ … l_TE_Cardp_6?th=1

Току що ми отказаха машината за йогурт  Cry. Който я получи и не му трябва съм насреща да я взема. Нямам с какво да разменя, тъй като само един пасатор ми изпратиха от моите поръчки, който пристигна със счупена купа. А това много повече исках. Да бяха него пратили първо.

# 102
  • ВАРНА
И на мен канселираха всичко останало,като този път по-скромно с ваучерите,но все ще оползотворя за едни боти  Peace

# 103
  • Майничка
Розова маслинка, жива да си! bouquet
Уредих голямата щерка с палатка за Коледа! Не са й прекрасни отзивите в амазон, ама на тази цена 3 пъти да я ползва, все е кяр!

# 104
И аз не мога да се похваля с 16 е поръчки- само лилавата ютия получих, един сешоар би трябвало да дойде още/ако пристигне.... другите ми 2-3 неща са изтрити Hug Ваучера използвах за маратонки за племеницата от кампанията на Пума, дано не ми затрият поръчката, че тя е голям фен на марката и поне ще се зарадва Peace Честито на получилите успешни пратки и bouquetза споделените линкове!

Общи условия

Активация на акаунт