Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да откажа поръчка от Amazon?
За да откажете поръчка от Amazon, първо проверете страницата за преглед на поръчките си за бутон „Редактиране на поръчка“. Ако е наличен, можете да промените или анулирате поръчката. Ако бутонът не е достъпен, парите вече са блокирани и поръчката се обработва. В този случай опитайте да се свържете с чат поддръжка или изпратете имейл до банката си за по-бързо отблокиране на средствата.
-
Как да спра преобразуването на плащанията, след като вече съм маркирал, че ще платя в евро или в левове?
-
Как мога да върна артикул, който не ми харесва или не ми става?
За да върнете артикул, който не ви харесва или не ви става, трябва да го направите в рамките на 365 дни. Влезте в профила си, отидете в менюто за връщане, изберете артикула и разпечатайте баркода със снимката. Поставете артикула в кутията и изпратете с Български пощи препоръчано, без приоритет. Пощенските разходи не се възстановяват в тези случаи. При връщане на дефектен артикул VIP членовете поемат пощенските разходи. За целта трябва да снимате разписката от пощата и да я изпратите на имейл.
-
Как мога да се свържа с отдела за обслужване на клиенти на Amazon?
-
Какво представлява складовата стока на Amazon - Warehouse Deals?

Само цената е различна.
Нов съм в сайта, но винаги съм намирал полезни неща в темите макар и като гост. Сега обаче имам нужда от вашата помощ! Почти цяла нощ не съм спал, защото разглеждах из този амазон, после няколко часа четох тук из темите как стават поръчките, но информацията е прекалено много, че да я асимилирам. Имам няколко въпроса-
И пак се оказа че ми е малко голям този размер на безименния пръст. Уж мерих
Но става, ще си го нося, без корекция.
реално робота на бош много си го ползвам , а на тези приставки цената в БГ лева се движи 140лв ,не е падала до сега и в анг и в немския амазон