Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Както писах моите пратки бяха разделени на 3.Всичко е абсолютно здраво и неотваряно. Само един кашон имам леко намачкан,-пратката пътуваща с Интайм.Испанците са пратили робота без всякаква опаковка.Вътре обаче си беше ок-нищо чукнато или дефектно.

# 226
  • Sofia
   Момичета, моля, дайте ми съвет, че не пазарувам често от Amazon и се чудя какво значи следната ситуация – преди 3 дена поръчах 2 артикула, като отбелязах да бъдат пратени в един-единствен кашон, а не поотделно. Вчера, обаче, получих съобщение, че артикулът, който поначало беше с по-дълъг срок на доставка, вече е ship-нат, а другият ще бъде пратен в последствие. newsm78 Като вляза в поръчката си, срещу неизпратения артикул виждам да стои следното съобщение: "Delivery estimate: We need a little more time to provide you with a good estimate. We'll notify you via e-mail as soon as we have an estimated delivery date."; а пък в мейла, който получих вчера от Amazon, ме информират: "We thought you'd like to know that we've dispatched this portion of your order separately to give you a quicker service, at no additional cost to you. The remainder of your order will follow as soon as those items become available.".

Ще ви кажа и защо леко се притесних – артикулът, който поръчах, беше последна бройка в Amazon, а така или иначе, е дефицитен продукт и по принцип. Пишеше, че е "Sold by Amazon". Какво е обяснението, в такъв случай, на ситуацията, че сроковете на доставка все още не са фиксирани? Мислите ли, че има някакъв проблем? При положение че стоката е продавана директно от Amazon, на какво се дължи това забавяне и неопределеност по отношение на доставката? Sad Искаше ми се да получа артикула преди Коледа, защото е предназначен за подарък... Rolling Eyes

Моля, някой с опит да се включи с мнение. Благодаря!

# 227
  • София
Случвало се е да имам поръчка с такъв статус. Понякога я изпращат, понякога я анулират заради липсваща наличност. До няколко дни ще стане ясно, мисля  Peace

# 228
Има ли някой друг, на когото още не му излизат поръчките с номер, започващ с 0469 в сайта на DHL?

Да на мен, но днес ми ги доставиха на адрес.
Благодаря на момичетата публикували линка за кампанията.  bouquet

+1
Да са живи и здрави момичетата, който споделяха линковете! bouquet

# 229
  • Варна
Аз получих мултикукъра и една ютия, бяха в оригинални опаковки, с наилони, стиропори и т.н.
Още си съжалявам за част от останалите които ми отказаха.  Tired
Вчера си получих от английския амазон разни други 'боклучета' както тази машинка, благодаря на Спунк, че я показа. Ще ми свърши работа като ми дойде вдъхновение пак за ремонти.Simple Smile
Получих бои за сладки, фондан, покривка за маса, точило за ножове, ето тази купа.
Утре ще взема кутиите с шоколадови десерти, не ми даде да поръчам повече от 10бр а и колежките искаха. И любимите ми сини M&M's Crispy.Simple Smile

# 230
  • Sofia
Случвало се е да имам поръчка с такъв статус. Понякога я изпращат, понякога я анулират заради липсваща наличност. До няколко дни ще стане ясно, мисля  Peace

Благодаря ти за включването. Hug Не мога да скрия, обаче, че малко се разочаровах от отговора. Въпросната вещ не се продава в нито 1 друг международен сайт, включително eBay, така че ще е доста неприятно (меко казано), ако ситуацията се развие към липса на наличност. Confused Освен това, ще трябва да се мисли и заявява нов подарък в последния момент, което е просто "страхотно". Ох... Tired

Ще изчакам няколко дена и ще пиша как се е развил казусът. bouquet Дано развръзката е благополучна за мен!

# 231
Момичета, като вещи в занаята искам да ви попитам. Моля, препоръчайте ми сайт за Бяла козметика, който ползвате и за който знаете, че е Ок. Искам да си взема крем за лице, следя в Амазон, но виждам, че са от различни продавачи и не знам дали и на кой да се доверя. Извинявам се за спама, ще съм благодарна на отговор.

# 232
Имам една кафемашина изпратена на 19.11  с не проследим номер, няма и няма я. Има ли и други с такива липсващи пратки?

В самата поръчка в сайта няма ли поне някакво движение?
Стои си ей така и не мърда.
nformación de entrega:
Servicio de transporte:
DHL
Paquete número:
046940036692
Estado:
En tránsito
Pedido
403-5762286-3056322
Fecha de envío:
19-nov-2016
Motivo:
Seguimiento del envío
Fecha de expiración   Tiempo   Posición   Estado de entrega
19-nov-2016   15:02:17      El envío ha salido de las instalaciones del vendedor y está en tránsito.

# 233
  • Бургас
Carrier: BPostInternational, Tracking #: LVS2016933380216854N1

Може ли да ми помогнете - как да проверя този номер до къде е стигнал, не ми излиза. Благодаря ви предварително.

# 234
  • София
 Сийка*, пиши им на испанците. Ако правилно си спомням, имаше и други такива поръчки с непроследими номера. Парите им бяха върнати...
rosi_030 , това от къде е? От Амазон ли? Кога ти е даден този номер?

# 235
  • Бургас
от немския амазон е това с продавач  mei_mei9
Ordered 11 Nov
Dispatched 12 Nov

Знам, че е китайски продавач, ама за 2 несесерчета е въпроса, които ги исках за Коледа

# 236
  • София
Момичета, като вещи в занаята искам да ви попитам. Моля, препоръчайте ми сайт за Бяла козметика, който ползвате и за който знаете, че е Ок. Искам да си взема крем за лице, следя в Амазон, но виждам, че са от различни продавачи и не знам дали и на кой да се доверя. Извинявам се за спама, ще съм благодарна на отговор.

Аз от години пазарувам от pharmashopdiscount.com

# 237
  • София
от немския амазон е това с продавач  mei_mei9
Ordered 11 Nov
Dispatched 12 Nov

Знам, че е китайски продавач, ама за 2 несесерчета е въпроса, които ги исках за Коледа
Този проследяващ номер не намерих никъде. Често в ebay китайците пращат фалшиви тракинг номера, може би и тук случаят е такъв. Виж кога ти е очакваната дата за доставка и няколко дни след нея пиши на продавача на английски. Ако той не отговори до 3 дни, можеш да пишеш директно на Амазон.

# 238
  • София
вчера поръчах едно яке от испанския вип и са го изпратили веднага, но нямам тракинг номер:
Pedido: 07-dic-2016

Los siguientes productos se han enviado el 07-dic-2016:
Fecha estimada de entrega: 28-dic-2016

В пощата ли да го чакам?..  newsm78

# 239
  • София
вчера поръчах едно яке от испанския вип и са го изпратили веднага, но нямам тракинг номер:
Pedido: 07-dic-2016

Los siguientes productos se han enviado el 07-dic-2016:
Fecha estimada de entrega: 28-dic-2016

В пощата ли да го чакам?..  newsm78

Ако не се появи проследяващ номер, да.

Общи условия

Активация на акаунт