Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Имам една кафемашина изпратена на 19.11  с не проследим номер, няма и няма я. Има ли и други с такива липсващи пратки?

# 211
Имам една кафемашина изпратена на 19.11  с не проследим номер, няма и няма я. Има ли и други с такива липсващи пратки?

В самата поръчка в сайта няма ли поне някакво движение?

# 212
Момичета, не разбирам това може ли да се поръча: https://www.amazon.co.uk/Cadbury-Heroes-Chocolate-Tub-695g/dp/B0 … =celebrations+tub

# 213
В какво състояние ви дойдоха уредите?
Само аз ли изтеглих късата клечка?
Кашона беше преопакован от ДХЛ, а вътре всичко беше..  Sick
От 4 неща само едното беше оцеляло. Другите са с нарушено покритие, одрасквания, вдлъбнатини..
 Shocked

# 214
# 215
....Като стана дума за рецепти, издирвам за този уред, който стои у дома като паметник от доста време: http://www.tefal.bg/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0- … 4003/p/2820400333.

Под снимката имаш "инструкции и ръководство" - избираш и сваляш ръководството в ПДФ.
Благодаря! bouquet
Това го имам и на хартиен носител, но приложените рецепти са доста "странни". Затова се интересувам от изпитани рецепти извън ръководството на потребителя.

# 216
# 217
От 4 неща само едното беше оцеляло. Другите са с нарушено покритие, одрасквания, вдлъбнатини..
 Shocked
Робота на мулинекс получих с липсващи части. Sick  Извиниха ми се и ми възстановиха парите,но съм разочарована.После се загледах,че е бил отварян и лепен повторно.На кого му трябва просто някаква част-така нито аз мога да го ползвам,нито крадеца Sad

# 218
 Shocked

Аз имах един преопакован огромен полупразен кашон (като за микровълнова) с клатещ се вътре кантар за телесно тегло. Куриерът ми каза да подавам жалба, ако има нещо. За целта първо снимах красотата, но кантарът си беше здрав. Проблемът е, че испанците не слагат уплътнения вътре (смачкана хартия). Съответно в бъдеще трябва да се замисля човек, особено ако поръчва лесно чупливи неща (помня, че имаше получени тигани с капаци на сол).
Пиши им, със снимки и врясъци. Да вземат да се научат.

# 219
Розова маслинка Писах им със снимки на всичко - от кашона до поразиите по уредите. Но те не стават и за връщане. Не само кашона, но и на някои уреди кашончетата се разпадат.  ooooh!
То в даден момент аман им и на намаленията на испанците.  #2gunfire

# 220
И аз влизам да се оплача от смачкана кутия на голямо лего. (От немския амазон)
Вече подаръци за Коледа ще купувам или в началото на октомври, или от реален магазин.
Много се чудех на едни ботуши за сина ми, Viking BOULDER BOA GTX Unisex Kinder Boots, добре, че не ги поръчах от амазон. В SLS ги купих с 20% намаление и се оказа, че трябва да взема друг номер (не който си бях намислила).

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 10:00 от Анонимен

# 221
  • София
Имам подозрение, че част от изпратените уреди от 16е кампания са върнати от други по някаква причина. Аз получих ютия с парогенератор. Работи нормално, кашонът в добро състояние, вакумиран, без лепенка.
Но ме удиви, че уредът вътре в кашона, не беше пакетиран в найлон (почти винаги имат найлонова опаковка), а директно в стиропора. И има на едно място, в резервоара за вода до дюзата, нещо като лепено (може да е фабрично и да си въобразявам, но съм доста мнителна Wink Grinning Все пак съм много доволна Wink

# 222
някой има ли забавени пратки от amazon.de?
една поръчка от 15.11 трябваше да дойде до 30.11, после удължиха до 07.12 и още я няма..
Писах им какви са опциите при това забавяне, но май ще си искам парите.. абсурдно е да чакаш 1 месец за доставка от Германия до БГ

# 223
Кутиите на нашите уреди от 16-евровата кампания също бяха в окаяно състояние. 4 от получените 5 бяха преопаковани в по-голям кашон, който беше здрав. Уредите са съвсем нови, в найлоновите си опаковки.

# 224
  • София

Благодаря , но не ми приема българска карта Виза.
Извинявам се за спа ма!

Общи условия

Активация на акаунт