Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 039
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Момичета, от Вип-овете може ли да се поръчва на празна карта. А  да се анулира поръчка възможно ли е?
Да и на двата въпроса.  Simple Smile

# 301
Здравейте, някой да е работил с тези
https://www.ushoppr.com
 Да имате наблюдения или коментар от първо лице, благодаря.
Във форума има тема за почти всичко. Пишеш в съответната тема, до най-близката до въпроса или отваряш нова тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=430430

# 302
  • София
Вчера получих скарата на Тефал от 16Е и една машинка за подстригване. Кашонът беше огромен, нямаше никаква защита вътре, но нещата бяха здрави и цели. Забелязах, че на етикетите няма моя телефон, но пък го има на листа, който е залепен в едно прозрачно пликче на самия кашон (предполагам, че е етикет за връщане). Разбира се, куриерите не могат да го отлепят и да видят телефона...

# 303
# 304
Испанците ме убиха направо  ooooh! Заявиха ми да ги връщам независимо, че връщането ще е по-скъпо от стойността на цялата поръчка.  #Crazy

# 305
  • София
Испанците ме убиха направо  ooooh! Заявиха ми да ги връщам независимо, че връщането ще е по-скъпо от стойността на цялата поръчка.  #Crazy

Рядко, но се случва, явно зависи на какъв служител попадаш. Какви глупости съм връщала  ooooh!

Уредите изобщо ли не работят?
Притеснявам се за моите, чакам една непроследима до момента пратка с DHL.

# 306
Да, доста са коректни, щом ще ти поемат и разходите за връщането.
Само трябва да си избереш куриер, с който да ги върнеш и да има пратиш разписката, за да ти възстановят разходите.

# 307
Хубаво яке за финна дама или слабо момиченце на S.Oliver /черно/, цена 29.95 евро:

http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B019CK5YYA& … f=qd_women_sr_2_2

# 308
Здравейте момичета! Имам нужда от малко помощ Sunglasses Поръчах нутрибулет от испанския амазон.Всичко е коректно, само че след два дни са ми взели втори превод за същата сума.За английския и немския амазон наирам как да им пратя имейл, но в испанския никъде не виждам.НЯкой ако случайно знае моля да ми пише.
Благодаря ви и Весели празници!

# 309
Пробвах само ръчната прахосмукачка, защото само тя беше оцеляла. Работи си.
Сета от 5бр. на Тефал, грила на Тефал и ютията на Ровента са с вдлъбнатини, изкривявания..
Опитах се да кача снимки от snimka.bg, но нещо има проблем със сайта.
Не съм се съмнявала, че са коректни, но сега трябва да търся кашон за опаковане, защото техния за нищо не става, а 3-те уреда са поне 10 килограма.  ooooh!
ПС: Малко снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 10:33 от Eona

# 310
  • Пловдив
Аз още си чакам епилатора... Rolling Eyes ни вест,ни кост.

# 311
Аз още си чакам епилатора... Rolling Eyes ни вест,ни кост.
Провери в пощата,ако е без проследяване.

# 312
Сета от 5бр. на Тефал, грила на Тефал и ютията на Ровента са с вдлъбнатини, изкривявания..
Не съм се съмнявала, че са коректни, но сега трябва да търся кашон за опаковане, защото техния за нищо не става, а 3-те уреда са поне 10 килограма.  ooooh!
Еона, прецени си кое да върнеш и върни наистина пострадалите неща. Щом са тежки, вероятно с куриер ще ти е по-изгодно. Според мен тефал грила може да си го оставиш, ако е само тази драскотина. Много странно защо така са пристигнали, при мен всичко дойде добре опаковано, с хартии за уплътняване. Чудя се дали просто не са преопаковани някои неща, а и имаше дъждове, може да е имало накиснати кашони.

# 313
Момичета, търся да купя лазерен принтер ЦВЕТЕН. Дали може да се намери из Амазонските сайтове или е по-добре да си го купя от тук? Някой поръчвал ли е?

# 314
  • София
Не съм се съмнявала, че са коректни, но сега трябва да търся кашон за опаковане, защото техния за нищо не става, а 3-те уреда са поне 10 килограма.  ooooh!
ПС: Малко снимки:
Скрит текст:

Ужас! Не мога да си представя с каква сила трябва да са ги удряли , за да са в това състояние.
Днес и аз чакам тигани  и съм под напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт