Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 055
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА
Днес от Интайм ми донесоха 3 пратки,много се ядосах с якето за мъжо  Crossing Arms Поръчах 56номер,пристига якето - супер е,много мека естествена кожа - обаче никъде няма етикет с номерация  Rolling Eyes Виждат се някакви остатъци от скъсан текстилен етикет до яката и якето определено не е ХХЛ  Rolling Eyes Та сега се чудя какво да правя,ще им пиша явно,някой с подобен случай? Между другото и на едно палто от Италианския ВИП етикета е видимо разшит и подплатата и после зашит (може би друг),защото материята не ми прилича на 80% вълна...  Naughty

# 286
pastir, изкуствени са....... Peace

Да ама са мустанг а и какво като са изкувствена? Да не би прада да са естествена? Може ли някой да ми изброи положителните качества на естествената спрямо изкуствената?

Е какво като са Мустанг? Аз пък съм на мнение, че е по-важно да са удобни, отколкото маркови или модерни. Много модерни неща не ми харесват. Няма да облека или обуя нещо само защото е модерно или марково, а в същото време да не ми харесва или да не ми е удобно. Това, разбира се, е мое мнение. Не се засягай!  Peace

Да и за това просто подминаваш и не си натрапваш мнението - най-малкото трябва да уважиш факта, че си правя труда да поствам линкове, а и със сигурност има дами на които стила им допада. Да не говорим че явно нито си носила, нито си виждала истински мустанг, но това е съвсем друга тема.

# 287
  • гр. София
Скрит текст:
pastir, изкуствени са....... Peace

Да ама са мустанг а и какво като са изкувствена? Да не би прада да са естествена? Може ли някой да ми изброи положителните качества на естествената спрямо изкуствената?

Е какво като са Мустанг? Аз пък съм на мнение, че е по-важно да са удобни, отколкото маркови или модерни. Много модерни неща не ми харесват. Няма да облека или обуя нещо само защото е модерно или марково, а в същото време да не ми харесва или да не ми е удобно. Това, разбира се, е мое мнение. Не се засягай!  Peace
Да и за това просто подминаваш и не си натрапваш мнението - най-малкото трябва да уважиш факта, че си правя труда да поствам линкове, а и със сигурност има дами на които стила им допада. Да не говорим че явно нито си носила, нито си виждала истински мустанг, но това е съвсем друга тема.

Оооок, щом казваш.  Peace Не ми се спори...... И не смятам, че си натрапвам, а обяснявам моята гледна точка, която както писах, не е задължително да приемеш. Уважавам чуждото мнение. А първият пост с коментара, че са изкуствена кожа даже го постнах като майтап, но явно не си разбрал/а, което също е разбираемо, тъй като няма как да напиша интонацията си. Но май си прекалено докачлив/а, затова предлагам да спрем да спамим, ок?  Simple Smile

# 288
В някоя от нашите големи търговски вериги /Метро, Била и т.н./ продават ли капсули за Неспресо - оригинални или съвместими?

В Била съм купувала капсули Давидоф за 9 лв 10 броя. В Лидл има 100% арабика за 5 лв 10 броя.

# 289
Май и единствената 16еврова пратена поръчка / скарата / няма да ме огрее - уж е пратена, имам проследяване, от 2 дни е в Сф, и си викам ще чакам,  датата ми за доставка е 9-15.12 а и съм в провинцията, обаче вчера късно гледах и ми се стори че в 14:30ч. била в моя град, днес сутринта отварям и няма такова нещо, пак си пише Сф, тази вечр гледам и пише втори опит за доставка,а никой не ми е звънял  #Cussing out доставчик е UPS  / нали преди по него изпращаха от сайта на Манго  newsm78/ , че имам телефона на куриера, който разнася в моя град  Peace има ли друг с подобен случай ?
От UPS ми казаха,че на пратките от Испанския вип не излизат телефони. Звънни им!

# 290
Цената на ботушите е много добра, нищо,  че е синтетика.

# 291
Някой може ли да ми проследи този номер на DHL

052903805316
Благодаря предварително!

marisha1977,Благодаря!

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 23:34 от sasi6

# 292
Някой може ли да ми проследи този номер на DHL

052903805316
Благодаря предварително!
Пратката ти днес е пристигнала в София
http://www.dhl.bg/bg/express/tracking/shippers_reference.html?fr … ;toYearValue=2016

# 293
  • ВАРНА
https://www.amazon.de/BaByliss-C1200E-Curl-Secret-Ionic/dp/B01FH … C683GWE8B7QYHTCGW

Мнения за това  newsm78 Беше днес на сделка за 58е,а точно такъв уред не съм виждала...

# 294
 Благодаря момичета, още утре сутрин ще им звънна и пиша  Peace bouquet
 Praynig

# 295
Здравейте, някой да е работил с тези
https://www.ushoppr.com
 Да имате наблюдения или коментар от първо лице, благодаря.

# 296
  • Бургас
Момичета, от Вип-овете може ли да се поръчва на празна карта. А  да се анулира поръчка възможно ли е?

# 297
https://www.amazon.de/BaByliss-C1200E-Curl-Secret-Ionic/dp/B01FH … C683GWE8B7QYHTCGW

Мнения за това  newsm78 Беше днес на сделка за 58е,а точно такъв уред не съм виждала...
Да не те излъжа, ама май го поръчваха от Алиекспрес и коментираха, че се заплитала косата.

# 298
  • на Мелмак
И аз да се похваля с 16 евровите, пристигнаха, тези, които бяха за мен вече се експлоатират и съм доволна.
Бяха разделени на 3 пратки. Две дойдоха сутринта, една вечерта, като попитах куриера от Ин Тайм, защо се разкарват по два пъти - той ми каза, че големият кашон бил смачкан и е трябвало да го преопаковат.
Иначе първите, които получих, си бяха в кутии от производителя, без допълнително опаковане.

# 299

Аз имам подобен уред и според мен като му се хване цаката е много лесен за употреба и въобще не се заплита косата  Peace моят е с дисплей, има 4 степени: 8,10,12 и 15 сек (държи косата вътре, след което има звуков сигнал, можеш да я държиш и повече). Има дясно и ляво въртене. Рядко го ползвам и не мога да кажа колко уврежда косата, нп предполагам колкото и другите маши, преси.

Общи условия

Активация на акаунт