Пазаруване от Amazon - тема №58

• 94 056
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
В предната тема някой беше публикувал клипче за този робот в youtube,някой да си го е запаметил?
http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 061RLOWY&fc=1

Маркираш името на уреда и с десен бутон => търсене в Гугъл:
https://www.youtube.com/watch?v=00uGt-2D3j4

Между другото, мъжки колан Wrangler, размери 85, 105, 115 за 6€.

Мъжки часовник, от 277€ на 36€ с добри отзиви.

Мъжки слънчеви очила Lancaster, 21€ от 180.

Последна редакция: чт, 08 дек 2016, 20:23 от Розова маслинка

# 271
  • Варна
Момичета, за виброшлайфчето - не съм ползвала досега, само съм чела и гледала какво прави.Simple Smile
didib, аз пребоядисах една стара врата преди месец-два, старата боя свалих с пистолет с горещ въздух, това е спасението. Може да се махне и с машина ама много прах и работа, може би ако е само един слой боята ще стане. Но можех да си спестя шкуренето на ръка. Simple Smile Имам идея да свалям лак от ламперия с машинката, и от кухненската ми маса ама напролет.

# 272
Май и единствената 16еврова пратена поръчка / скарата / няма да ме огрее - уж е пратена, имам проследяване, от 2 дни е в Сф, и си викам ще чакам,  датата ми за доставка е 9-15.12 а и съм в провинцията, обаче вчера късно гледах и ми се стори че в 14:30ч. била в моя град, днес сутринта отварям и няма такова нещо, пак си пише Сф, тази вечр гледам и пише втори опит за доставка,а никой не ми е звънял  #Cussing out доставчик е UPS  / нали преди по него изпращаха от сайта на Манго  newsm78/ , че имам телефона на куриера, който разнася в моя град  Peace има ли друг с подобен случай ?

# 273
 Някой да е получил тези маратонки ? http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A214Z8UZA648SZ&asin=B0 … amp;ref=qd_ic_t_d
Само аз ли не получих нищо от 16 евровите  уреди ?  Embarassed

# 274
  • Пловдив
ctefani,доколкото си спомням имаш активиран прайм.Това означава доставка на следващия ден.Щом са ти дръпнали парите стоката е изпратена.Не дължиш никакви такси допълнително.

# 275
Май и единствената 16еврова пратена поръчка / скарата / няма да ме огрее - уж е пратена, имам проследяване, от 2 дни е в Сф, и си викам ще чакам,  датата ми за доставка е 9-15.12 а и съм в провинцията, обаче вчера късно гледах и ми се стори че в 14:30ч. била в моя град, днес сутринта отварям и няма такова нещо, пак си пише Сф, тази вечр гледам и пише втори опит за доставка,а никой не ми е звънял  #Cussing out доставчик е UPS  / нали преди по него изпращаха от сайта на Манго  newsm78/ , че имам телефона на куриера, който разнася в моя град  Peace има ли друг с подобен случай ?

Пиши на интайм и посочи проследяващ номер + личен телефон, трябва да звъннат. Ако не звъннат, им звъни сутринта ти. http://www.intime.bg/pages/Contacts/
Утре е последен опит за доставка.
Нямат ти номера и моя нямаха, но трябва да лепнат листче до вратата с тел. номер на куриер.

# 276
Някой да е получил тези маратонки ? http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A214Z8UZA648SZ&asin=B0 … amp;ref=qd_ic_t_d
И аз нищо не получих - имах три неща и всичките ми ги премахнаха постепенно.
С компенсациите си поръчах спирала  Laughing

# 277
  • София
и аз.
Краайно нуждаещаа бях,  една кафемашина имах, поседя си и преди два дни я затриха.
Имам 7 евро,  които не съм сигурна че ще ползвам  Rolling Eyes

# 278
  • гр. София
Вчера си получих от английския амазон разни други 'боклучета' както тази машинка, благодаря на Спунк, че я показа. Ще ми свърши работа като ми дойде вдъхновение пак за ремонти.Simple Smile
За какво служи тази машинка, много интересно ми стана.

За шкурене.
Имам нужда и аз от такава машинка и доста й се чудя. Искам да пребоядисвам врати и мисля, че би трябвало лесно да се свали  старата боя с такава машинка, като се изгладят и леки неравности.
Но никога не съм ползвала подобна.
Имате ли представа дали консумативите бързо се изхабяват и дали ще е лесно и евтино да си ги набавим ?

С тази малка машинка боя от врати не се сваля.  Peace Има си други, по-големи машини за тая работа, а и както е писала по-горе Flash*, боя от врата се сваля с пистолет с горещ въздух.
Това шлайфче и аз го заглеждах, имаше го и в склада. За шлайфане на елементи е, както е и картинката. В описанието пише, че е за дребни неща.  Peace

Днес от превозвача взех и едни ботички купени за майка ми от склада, дано й станат:

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00952Z3MY/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 279
  • Русе
Leila, Flash*, благодаря за изчерпателните отговори !

Днес получих 3 уредчета от 16Е  Simple Smile- Пасатор, тостер и сокоизтисквачка. Последната поръчах за "Пълнеж" до 100 Е, но май не ми е необходима, тъй като цялата рода си има, ще я помисля. Щеше ми се да бях получила хлебопекарната или мултикукъра, някой ако има излишни- насреща съм.

Утре чакам смесител с термастат Грое от англ.Амазон от черния петък. Дано майстора на банята да го одобри ...  Hug

# 280
# 281
# 282
ctefani,доколкото си спомням имаш активиран прайм.Това означава доставка на следващия ден.Щом са ти дръпнали парите стоката е изпратена.Не дължиш никакви такси допълнително.
bouquet Мерси за отговора Рени.Имам потвърждение за Керхер течностите за утре .За Боша ,когато искат да го пратят не съм на зор и да пропусна курса на 11 понеделник на Габко,ще ми го пратят със следващия Hug

# 283
pastir, изкуствени са....... Peace

Да ама са мустанг а и какво като са изкувствена? Да не би прада да са естествена? Може ли някой да ми изброи положителните качества на естествената спрямо изкуствената?

# 284
  • гр. София
pastir, изкуствени са....... Peace

Да ама са мустанг а и какво като са изкувствена? Да не би прада да са естествена? Може ли някой да ми изброи положителните качества на естествената спрямо изкуствената?

Е какво като са Мустанг? Аз пък съм на мнение, че е по-важно да са удобни, отколкото маркови или модерни. Много модерни неща не ми харесват. Няма да облека или обуя нещо само защото е модерно или марково, а в същото време да не ми харесва или да не ми е удобно. Това, разбира се, е мое мнение. Не се засягай!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт