Дългото чакане след трансфер 57

• 68 980
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Промъква се и аз!Макар че съм развитие в застой следя валежа на прашец и съпреживяване с неуспелите,щото идва и нашия ред,да знаете:)

# 46
Честита нова темичка и успех на всички чакащи момичета  Praynig Praynig Praynig и дай боже имаме мнооого коледни чудеса  Hug Hug Hug

# 47
Здравейте и от мен момичета.Много късмет и тлъсти ЧХГ,а на останалите успех и дано новата година ни донесе и на нас мечтания подарък .

# 48
Промъква се и аз!Макар че съм развитие в застой следя валежа на прашец и съпреживяване с неуспелите,щото идва и нашия ред,да знаете:)

Змийчето е истинският оптимист !  Peace Hug bouquet
Нова година - нов късмет за всички !  bouquet

# 49
Здравейте дами,
Присъединявам се плахо-плахо към темата с пожелания за една вължебна Коледа, белязана само от +тестове за всички чакащи и много късметлийска 2017 - истински бейби бум за всички борещи се.
Аз съм прясно трансферирана и хремава... Много се чудех дали да не отменя ЕТ поради възпаления ми синузит и леката кашлица, но накрая реших, че Господ си знае работа и не бива да се меся в делата му.
Сигурно ще ви се стори тъп въпроса - но за се опитвам да се успокоявам - около 45 мин след транафера се закашлях по-силно на няколко пъти, няма шанс да съм разместила ембритата, нали?! Ясно ми е, че това не е пързалка...ама пусто му шубе... Пък и като се прибрах имах мокра следа на бельото... Сигурно ще ме вземете, за откачена, но след предишните за кратко сполучливи опити психясвам... Иначе съм много положително настроена - 3ти път за щастие е казал народа  Laughing

# 50
Няма как да ги разместиш или изкашляш ембриончетата, споко  Hug
Както беше казала Нандин - матката не е торба, от която да ги изтръскаш Laughing
Нандин, като те споменах, добре ли си ?  Hug

# 51
  • София
Truly blessed аз бях така, докато лежах след трансфера кашях доста и мина време докато се пооправи тази гадна кашлица. Със синузит съм и знам за каква кашица говориш.
Та не се притеснявай, няма да изпаднат Simple Smile, моите поне не изпаднаха Simple Smile

# 52
Благодаря ви момичета!!! 
Предполагам, че не е като да кихнеш и да паднат, но както казах - шубето е голям страх Simple Smile ясно е, че и всичко е Божа работа - като нещо е писано да стане и на екстремно влакче да се качиш, пак ембритата ще си стоят... Но знаета как психясваме всички Simple Smile
guerry аз съм с много тежък синузит и уж толкова се пазих - така и не разбрах, как го възпалих... И отново съм конкуренция на Рудолф! Та, след като и ти си с остър синузит - има едни капки, които се слагат на възглавницата, за да не слиза надолу като спиш - olbass. Продават се в англия и кипър и са около 5-15 евро. знам, какво е да те мъчи синузит и това е единственото, което ми помага да не съм със зверска кашлица и затова и ти го споделям.

# 53
  • София
 Truly blessed благодаря ти за съвета, ще го видя и това, но при мен идва и от едни други осложнения при синузита и аз ходя на едни терапии. Сега преди трансфера ги правих и честно казано се посъвзех , иначе преди това за 3 месеца правих 3 зверски възпаления и бях се видяла в чудо. Ако те интересува ще ти пусна координати на ЛС за  лекаря и тази терапия, много съм доволна. Отделно явно ми повлия и за тези неща, че тя знаеше че се глася да правя трансфер и ми прави доста и други  общи терапии.

# 54
  • София
Няма как да ги разместиш или изкашляш ембриончетата, споко  Hug
Както беше казала Нандин - матката не е торба, от която да ги изтръскаш Laughing
Нандин, като те споменах, добре ли си ?  Hug
Жанче  Hug
Уж съм добре. Мисля, че се посъвзех. Малко се откъснах от ежедневието, бях (и още 2-3 часа съм тук де) в Сандански. Е не можах да се възползвам от СПА-то, ама пак е нещо Simple Smile
Важното сега е физически да съм добре.  С нетърпение чакам да дойде МЦ и да отида на лекар и да ми каже, че всичко е ОК.
Надявам се новата година да ми донесе нов съсмет.
Успех на момичетата в очакване на теста, дано коледното чудо ви сполети. А за тези като мен дано ни сполети пролетното чудо  bouquet

# 55
Радвам се, че си по-добре  Hug
Само така, продължаваме напред. А пролетното чудо ти го пожелавам от цялото си сърце  Heart Eyes

# 56
Говорих с клиниката, явно резултатите от биопсията са ок, защото за януари обсъдихме да е ЗЕТ. От първия ден да почвам Естрофем 2х1 и на 7-8 ден да отида за преглед. И някакво лекарство ми казаха, че ще ми слагат няколко дни преди трансфера. Дали става въпрос за лепило или е нещо друго?  newsm78

# 57
Обичам я тази тема. Минали сме през какво ли не за да сме родители и таз и тема е само началото.
Иска ми се скоро пак да се запиша, но ще почакам малката да стане поне на година и половина  Heart Eyes

# 58
  • София
Здравейте дами,
Тази сутрин осъмнах с кървене, имам и ПМС. Мисля да направя тест и да отида до клиниката. Надявам се да е от Аспирина и Зибор. Моля стискайте ми палци.

# 59
Стела, в моята клиника на лепилото викат лекарство и обратното, така че сигурно е това.

Цвети, силно ли е къвенето? Стискам палци да не е нещо сериозно и тестът да е + Praynig За ПМС не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт