Дългото чакане след трансфер 57

• 68 981
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, включвам се в темата с един въпрос относно болничните. Преминах през всичките процедури и сега си чакам до теста. Въпроса е, че работата ми е много натоварена, с напрежение, много овъртайм и т.н. и съм в болничен от пункцията, който до сега ми даваше личната лекарка. Първата седмица за диагноза с повръщане, сега втората възпалено ухо, но за следващата седмица, личната не може да ми даде повече болничен (реално за 3тата седмица от отсъствието ми). От клиниката, където ми правиха процедура не издават болнични, а лекарката каза, че за по дълъг болничен се минава комисия и не става така, пък и много ги проверявали от НОИ, имало глоби...и да си уредя другата седмица някакси с платен/неплатен отпуск...който не ми се полага вече.
Въпросът ми е мога ли да отида при специалист без направление и да си платя преглед и да ми издаде болничен за още 5 работни дни....до теста ми? На работа надявам се не знаят какво ми има. Не съм давала обяснения.

# 31
Здравейте и да ви поздравя с Никулден.  Hug
Аз в неделя имах пункция, извадиха три яйцеклетки и трите са качествени. Сега съм в очакване на трансфер.
Положителни резултати на всички!  Praynig

# 32
  • Пловдив
Аз пък вече не издържам. Преминах през всички фази. Има бебе няма бебе, сигурна съм не съм сигурна, имам симптоми нямам симптоми....Аман вече

# 33
  • пазарджик
Цял ден съм ПМС.....днес ми е 8 ден след ЗЕТ..... Cry

# 34
  • София
ПМС си е сериозен симптом, особено на 8 ден  Hug

# 35
ПМС е хубав знак - може да бъде и симптом за бременност, а не за идващ цикъл.
Аз понякога още имам.

# 36
И аз съм със ПМС, днес ми е 3ти ден след ЕТ на бластоцист Simple Smile Не мисля, че е лошо, още повече, че бях и с хиперстимулация, което може пак да напомни за себе си.
Момичета, просто вярвайте, нужно е да сте позитивни, желая много положителни тестове newsm32

# 37
Когато е имало хиперстимулация и след това забременееш, симптомите на хиперстимулациясе връщат пак.

# 38
Да, знам. В очакване съм, каквото такова Simple Smile

# 39
  • София
И аз съм ПМС от снощи, гледам да не го мисля много. По-скоро се убеждавам че тези усещания са субективни и са в следствие на всичките лекарства, с които се тъпчем.

# 40
Цоп и аз в темичката. Дано новата година ни донесе много положителни тестчета. Пожелавам на всички чакащи момичета тлъсти ЧХГ

# 41
И аз цоп в новата темичка ,успех на всички ни и повече кураж до теста

# 42
Момичета, включвам се в темата с един въпрос относно болничните. Преминах през всичките процедури и сега си чакам до теста. Въпроса е, че работата ми е много натоварена, с напрежение, много овъртайм и т.н. и съм в болничен от пункцията, който до сега ми даваше личната лекарка. Първата седмица за диагноза с повръщане, сега втората възпалено ухо, но за следващата седмица, личната не може да ми даде повече болничен (реално за 3тата седмица от отсъствието ми). От клиниката, където ми правиха процедура не издават болнични, а лекарката каза, че за по дълъг болничен се минава комисия и не става така, пък и много ги проверявали от НОИ, имало глоби...и да си уредя другата седмица някакси с платен/неплатен отпуск...който не ми се полага вече.
Въпросът ми е мога ли да отида при специалист без направление и да си платя преглед и да ми издаде болничен за още 5 работни дни....до теста ми? На работа надявам се не знаят какво ми има. Не съм давала обяснения.

Здравей, можеш да отидеш в Токуда или Щерев и ще ти издадат болничен след 2 дни с малко плащане

# 43
Alja98 благодаря за отговора, но съм от Варна.

# 44
Alja98 благодаря за отговора, но съм от Варна.
Къде прави опита си във Варна

Общи условия

Активация на акаунт