Дългото чакане след трансфер 57

• 69 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Евентуално може да зацапа, но обикновено нищо не се случва. Просто си бременееш.

# 16
Може и да имаш ПМС болки около тази дата, казват, че организма помни датата на цикъла.

Аз вчера забелязах, че при първата ми бременност и сега, датата на последния цикъл и деня на трансфера са с един ден разлика. А през годините цикъла ми си е сменял датата. newsm78

# 17
Здравейте и от мен в новата тема. Да е много късметлийска и успешна за всички ни! Ако са ми наред резултатите от биопсията, съм се настроила за ЗЕТ през януари.

# 18
Ох, дано да няма нищо, че вече нямам сили да мисля.... знам, че не трябва да го мисля толкова и да съм по- спокойна, ама вие самите знаете какво  ни е и през какво минаваме с всичко това newsm53 #Puppy dog

# 19
сравнително рядко се получава зацапване след първия месец/когато може да е и имплантационно/.

# 20
  • София
Може и да имаш ПМС болки около тази дата, казват, че организма помни датата на цикъла.

Аз вчера забелязах, че при първата ми бременност и сега, датата на последния цикъл и деня на трансфера са с един ден разлика. А през годините цикъла ми си е сменял датата. newsm78

Марианка, от доста време се каня да те питам, като жена с доста трансфера зад гърба си, променяхте ли нещо след всеки неуспешен трансфер-примерно допълнителни изследвания или техники някакви и всъщност изскочи ли някакво зайче отнякъде или просто правехте един след друг трансфери до успеха? Мерси Hug

# 21
Електра Hug
Честита нова темичка! Да е изпълнена само с хубави новини!
Ръся ви с розов и срамежлив прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Честито на всички празнуващи днес! bouquet bouquet bouquet

# 22
  • София
Електра, благодаря! Да се включа и аз, 5 ден след трансфер, теста ни е на 12. Успех на всички и само високи ЧХГ.  Hug

Честито ,Цвети Hug Дано повлечеш крак Flutter Ти беше с бластоцисти, нали? Колко върнахте?

Buena esperanza С бластоцисти сме да, но гледайки снимката от трансфера не ми върнаха най-добрите. А относно бройката, два Simple Smile

Скрит текст:

beby Заставам под твоя прашец, мечтата ми е да си имаме момиченце. Благодаря Simple Smile

# 23
  • Пловдив
И аз взимам от прашецааааааааа

# 24
  • София
Цвети, много с ерадвам за теб! Наистина не изглеждат кой знае колко добре, но явно са имали потенциал. Сега гледам,ч  еснимката на ембритата ти е от 2ри, демк денс ти е 4ти ден Grinning Така че стойността ти е направо Уау bouquet

# 25
  • София
Buena esperanza още не сме правили тест, на 12-ти трябва да го направя.  Но дано и тогава стойността да е уау  Hug Praynig

# 26
  • София
Buena esperanza още не сме правили тест, на 12-ти трябва да го направя.  Но дано и тогава стойността да е уау  Hug Praynig

Хахахха, леле, ужасно изивнявай! Аз съм те прочела на първата страница, че теста ти от днес е показал 12 Crazy Crazy Crazy Искрено се надявам да съм орисала и наистина да ти е положителен на 12ти декември bouquet

# 27
И аз се записвам в темичката, януари, февруари се готвя евентуално за ЗЕТ, ако всичко е наред.  Praynig

# 28
Буена, и аз първоначално бях прочела, че стойността на Цвети е 12 и чак като го прочетох пак, си разбрах грешката  Grinning
Дано сме й на късмет и да има положително тестче  Hug

Когато при биопсия се установят завишени НК клетки и се наложи поставяне на лекарство, в случай, че е подействало - за колко време е това действие?

# 29
Сложих и останалите линкове, че сутринта не ми остана време и поукрасих празнично темата.

Остана само да поръся с малко син прашец за нуждаещите се  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт