Дългото чакане след трансфер 57

• 68 987
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Buena esperanza, да вземемш да си актуализираш лентата, че детето скоро на 4 ще стане  Simple Smile

# 676
  • София
Buena esperanza, да вземемш да си актуализираш лентата, че детето скоро на 4 ще стане  Simple Smile

Хахахах, ми права си Mr. Green Ма едно време лентите стояха под постовете и се виждаха, а сега не с евиждат и хич не съм и забелязала Crazy Ще я оправя, пък дано скоро сложа и друга лентичка Mr. Green

# 677
Нищо няма да се случи, дишай  Hug

Всичко ще е ок.

# 678
  • Димитровград
Аз се гмуркам под прашеца, че след като ми дойде цикъла, който не знайно кога ще дойде ще ми трябва прашец. Защото този ЗЕТ малко ме плаши. Дали ще се размразят, дали ще се хванат, дали няма пак да стане като преди...оффф ужас!
Но прашец си събирам, защото знам, че е даден от сърце и може само да вдъхне надежда, че всичко ще е наред Hug

# 679
И аз всеки ден влизам да видя кой до къде е, ама.....

Буена се гласяха за януари, Елислава и те newsm78

Електра, да поръсим, пък на който му трябва да се намества под прашеца

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Здравейте, аз да се намуша под прашеца, днес ми е втори ден след трансфера на една снежинка Simple Smile

# 680
Каката, много скоро ЗЕТ, или не? newsm78

Буена, стискам палци всичко да е наред и скоро да се наредиш за успешния опит Heart Eyes
Че скоро някой ще трябва и темата да вземе.
А лентата си я изкарваш да се вижда след поста от опции на акаунта Wink

Ето и от мен малко син прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 681
Хайде, аз пък да съм под този на Електра, че бил заразен  Crazy Party Heart Eyes  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79
Буена, стискам палци и там всичко ще е наред  Heart Eyes Вярвам го.

# 682
  • София
Marianka, Elektra, Дънди, много мерси за прашеца Hug Аз нямам никакви ретенции за пол, само да стане...но имам претенции за бройката и тя е 1 брой Mr. Green

Аз понеже съм малко луда, миналия месец нали лекувах бактериална вагиноза, после на контролата беше ок, ма въпреки това оная вечер сложих един Гиназол за гъбички, пък довечера ще сложа Арилин против бактерии, пих и един Микомакс Crazy Да съм сигурна, че долу е чисто, че аз съм редовен носител на вскяка флора и фауна във вагината Confused

Каката, аз също мисля, че е малко раничко за ЗЕТ, аз бих изчакала Rolling Eyes Въпреки,ч е старите акушерки казват, "голяма матка бързо хваща" , демек че след аборт най-лесно се забременява, защото матката "помни" Peace

# 683
  • Димитровград
И аз тогава влизам под синия...щом е заразен:)
Ами Електра не знам какво да ти кажа. На 19.12.2016 ми беше кюртажа, но понеже имах забравено парче от плацентата до 5-6.01.2017 кървях много и тогава хапчетата за аборт и от седмица съм добре от време на време само леко кафенивко. Та не знам от кога да смятам тези 45 дни до цикъла. Защото когато ми дойде, а не знам от кога да смятам, за да знам долу горе кога да го очаквам трябва между 10-15 ден да ида пти Стефанов и да решим какво правим Praynig

# 684
Да де, то зависи дали всичко ще е ок на прегледа, док ще прецени. И аз съм чувала, че матката "помни".

# 685
Момичета аз май се разболявам ,боли ме гърлото ,толкова се пазя и остава да ме събори .Пия мляко с мед ,чай ,лукчета 🤔за друго не се сещам . На 19 - ти съм на преглед .Може ли настинката да повлияе на развитието на ембриончето .

# 686
Високата температура може да навреди. Ако вдигнеш температура гледай да я свалиш бързо и отиваш на спешен. Парацетамол можеш да пиеш за нея.

# 687
Благодаря, Електра за синия прашец

# 688
  • София
Каката, при мен мина вече 1 цикъл (дойде ми на 39ден след абразиото).
Вчера доки каза да мине още 1 и ако всичко е ок, можем да правим ЗЕТ. Та се надявам другия месец пак да съм тук активно чакаща

# 689
  • Димитровград
Nandin дано, дано тази година ни донесе късмет. Аз още чакам...ако броя дните след абразиото значи вече са минали 25 дни....брей значи скоро трябва да ми дойде, еххх определено ми повдигна духа. Heart Eyes bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт