Дългото чакане след трансфер 57

• 68 989
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Електра, дано попадна под прашеца ти...

# 691
  • София/Севлиево
Аз също се пускам под прашеца,ама съм за февруари.Но пък мъничко остана.После с малко късмет и още малко търпение тоя път всичко ще е наред.

# 692
Ами така както сте започнали и аз се гмуркам и дано севсем скоро всички се похвалим.

# 693
и аз съм с вас, другата седмица ми е трансфера Naughty

# 694
Ами момичета да се мушна и аз под прашеца- на 10.01 ми беше трансфера на 2 тридневни ембриончета.в тях ми е надеждата:))
Започнах с главоболие от вчера, чак сега вече ме поотпусна след като вчера пух 2пъти нурофен,днес направо си разтворих един аулин.дано това да беше с главоболието,че не се трае.
Всеки път се питам- трансфера ми беше към 11.45 - брои ли този ден или от следващия?

# 695
  • София
Не се брои, не е толкова важно в колко часа е бил трансфера. Важното е дните от развитието на ембрионите

# 696
Не се брои, не е толкова важно в колко часа е бил трансфера. Важното е дните от развитието на ембрионите
Благодаря ти

# 697
Сара, стискам ти силно палци и пожелавам успех това да е твоя успешен финал  Praynig Hug Предния път вървяхме заедно с трансферите, сега си чакам прегледа в пн и да каже доки дали ще имам и аз скоро  bouquet

# 698
Теди,благодаря ти - на финал като на финал- или всичко или нищо:))
Доки ми каза- този път ще го имаш- дано да познае.
Ти имаш ли замразени?

# 699
Имам да и така се надявам да успеем да трансферираме, но незнам лекарката какво е намислила. Вика ме на 9-10ден и ще решаваме как ще действаме напред.

# 700
Аулин май не може да пиеш

# 701
Може мила,и преди съм пила и сега като питах за главоболие ми каза нурофен,аулин.

# 702
Може мила,и преди съм пила и сега като питах за главоболие ми каза нурофен,аулин.

Чуден лекар. Бременност и аулин #Crazy
Единствено може да приемаш парацетамол. Но ти си знаеш.

# 703
Нурофен също не може Rolling Eyes

# 704
  • София/Севлиево
Само парацетамол.Аз имам алергия към Ибупрофен и става страшно ако го пия,оказа се че и детето я има,а съм му давала без да знам...А течен аналгин може ли?Сори за оф топика,ама поне да знам...

Общи условия

Активация на акаунт