Дългото чакане след трансфер 57

• 69 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Helfy страхотен резултат, честито bouquet

# 76
Благодаря, момичета!  Hug Пожелавам го на всички чакащи!  Sunglasses

# 77
Благодаря, момичета!  Hug Пожелавам го на всички чакащи!  Sunglasses

Чудесен резултат и успешна  илека бремнност до финала ти желая. Hug

# 78
Здравейте, днес ми беше трансфера на две петдневни ембриончета. Надявам се денят на Света Анна, като покровителка на семейството и майчинството  да  е на късмет.
Честито на успелите и ако може положителни резултати на всички!  Hug

# 79
Helfy, честито и успешна да е до края  Hug

# 80
  • Димитровград
Честито на всички полужителни резултати и късмет на чакащите Hug Hug Hug
Тези, които са с отрицателни не се отчайвайте нека предстоящите празници ви донесат много ама много късмет bouquet bouquet bouquet

# 81
Helfy, Цвети, честити + тестчета! Пожелавам ви пухкав и ревящ финал след 9 месеца Hug Hug

# 82
Здравейте! Да се запиша и аз с положителен резултат днес 663,37 на 14 ден след трансфер на  два петдневни ембриона. Добре ли е според вас?
Честито много хубав резултат и ми намирисва на двойна радост Peace Моя резултат беше 620 и чакам две девойки на пролет.Дай Боже на всички чакащи това щастие Praynig Praynig Praynig

# 83
Момичета честито на всички . Аз съм притеснена и ви моля за помощ. Кръвният ми тест на 16 ден е 224 , а съм с трансфер на бластоцити. Струва ми се нисък и как да изчисля в коя седмица съм?

# 84
По-важно е да повториш теста след два дена да се види дали правилно се удвоява. И не е толкова нисък  Wink

# 85
Мерси Ина, ще го повторя чак в понеделник защото съм от  провинцията.

# 86
Момичета честито на всички . Аз съм притеснена и ви моля за помощ. Кръвният ми тест на 16 ден е 224 , а съм с трансфер на бластоцити. Струва ми се нисък и как да изчисля в коя седмица съм?
мисля, че 16+5+14 - 35 ден, което прави края на пета гестационна седмица.

# 87
  • София
merilend_m и аз така вървя с горе доло твоя резултат. Повторих го и онзи ден на 13 ден беше се удвоил и реших да спра да се бода и да го мисля. Записах час за преглед и ще видим тогава ще го бъде ли или не Simple Smile.
Честно казано резултата не е никак нисък.
А за коя седмица си- аз си водя електронен календар за цикъла и там си сложих +резултат и веднага ми смени календара на седмици. В момента съм 4 седмица аз. Записах час началото на 6та седмица, защото тогава вече има шанс и сърце да се чуе ако всичко е наред, по рано не ми се ходи за да видят само дали има сак.

# 88
  • София

Ако си била по-къс протолк (демек от 2ри стимулация), просто като всяка жена, забременявал естествено си го смяташ от първия ден на последната менструация.
Мисля, че резултатът ти е нисък, но това нищо не изначава само по себе си, важното е как и дали се удвоява правилно Peace

Цвети, многс ерадвам за положителния ти резултат Hug Дано кървенето спре и всичко да е наред!

# 89
Мериленд, няма проблем в понеделник, някъде имаше калкулатор, като въведеш.двете стойности и дните смята. Не се тревожи, ще го сметнем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт