Дългото чакане след трансфер 57

• 69 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Clear, пропуснах днес да ти пожелая успех, дано този път вече се случат нещата  Hug
Аз днес бях на лекар, благодарение на фемарата имам 2 хубави фоликула /по 1 във всеки яйчник/, та май ще има вадене на яйчица  Laughing , в другиден ще разбера.

# 91
Жана, мерси! Утре чакам да кажат кога и как ще процедираме за трансфера.
 Аз с фемара направих 3 от дясно, включихме Фостимон и една ампула Менопур и резултатът е 5я. Много съм доволна, защото този път са в абсолютно разумни граници бройките! Успех и на теб!

# 92
Благодаря ти Hug
Пет бройки е идеално, да. Simple Smile

# 93
Здравейте! Да се запиша и аз с положителен резултат днес 663,37 на 14 ден след трансфер на  два петдневни ембриона. Добре ли е според вас?
Честито много хубав резултат и ми намирисва на двойна радост Peace Моя резултат беше 620 и чакам две девойки на пролет.Дай Боже на всички чакащи това щастие Praynig Praynig Praynig
След десет дни съм на преглед. Дано всичко да бъде наред. Късмет на всички, стискам палци.

# 94
merilend_m и аз така вървя с горе доло твоя резултат. Повторих го и онзи ден на 13 ден беше се удвоил и реших да спра да се бода и да го мисля. Записах час за преглед и ще видим тогава ще го бъде ли или не Simple Smile.
Честно казано резултата не е никак нисък.
А за коя седмица си- аз си водя електронен календар за цикъла и там си сложих +резултат и веднага ми смени календара на седмици. В момента съм 4 седмица аз. Записах час началото на 6та седмица, защото тогава вече има шанс и сърце да се чуе ако всичко е наред, по рано не ми се ходи за да видят само дали има сак.
Според мен е рано 6 г.с. за сърчице, да не се разочароваш.

# 95
Честито момичета 😘😘😘аз имам още 4 дни до теста ,вече нямам търпение .

# 96
  • София
 Elektra.13 с първото ми дете в края на 5та седмица чухме сърце. Вярно че той от самото начало дърпаше на пред, но пак дават си го през 5та седмица да се образува.
Ще видим, че нещо не съм много голям оптимист за това бебе, но каквото е рекъл  онзи горе тоака ще стане  Praynig

# 97
В стандартните случаи по-скоро в 7-8 г.с.
Казвам го , за да не вземеш да го отпишеш ако случайно няма сърдечна дейност в 6-та.
Моя приятелка в 8-ма не чуха сърце и лекарите искаха да го махат, но тя отказа и изчака още една седмица. Тези дни се роди.

# 98
  • Димитровград
На мен в 5 чуха сърчицето на едното и видяхме второто сакче. А в 6 и няколко дена чухме сърчицето и на второто. Сега съм в 8г.с. и няколко дена Heart Eyes и се надявам всичко да завърши с един хубав двоен пухкав и ревлив финал Praynig Hug

# 99
Какче, тъкмо вчера си мислих как си, че не беше писала от + тест. Много се радвам за двойната радост, все така да е до края ти пожелавам  Hug

# 100
  • София
Жана, clear, Дидка много стискане на палци от мен. Успех  Hug

# 101
merilend_m и аз така вървя с горе доло твоя резултат. Повторих го и онзи ден на 13 ден беше се удвоил и реших да спра да се бода и да го мисля. Записах час за преглед и ще видим тогава ще го бъде ли или не Simple Smile.
Честно казано резултата не е никак нисък.
А за коя седмица си- аз си водя електронен календар за цикъла и там си сложих +резултат и веднага ми смени календара на седмици. В момента съм 4 седмица аз. Записах час началото на 6та седмица, защото тогава вече има шанс и сърце да се чуе ако всичко е наред, по рано не ми се ходи за да видят само дали има сак.
Според мен е рано 6 г.с. за сърчице, да не се разочароваш.
На първия преглед бях в 6г.с а бебките вървяха много напред и си отговаряха на 7г.с и им чухме сърчицата Peace

# 102
Индивидуално е, аз бях на преглед в 6 г.с., попитах д-ра за сърчице, а той ми каза, че е много рано още и като отида след две седмици /8 г.с./ вече е нормално да се чуе.

# 103
Истината е, че 6 г.с. плюс 3-4 дни, което е в 7 г.с., ако е след ембриотрансфер, т.е. след ясна дата на зачеване е нормално да се видят сърдечни пулсации (което е разлино от това да се чуят с ясно изразен ритъм), но това при условие, че се гледа на хубав ехограф с вагинален трансдюсер. Истината е,  че всичко друго са по-скоро щастливи изключения. В 7 г.с. +3-4 дни вече трябва да има изразен сърдечен пулс , който и да се чуе.

# 104
И при двете ми спонтанни бременности се видя пулс в 6 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт