Дългото чакане след трансфер 57

• 69 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • София
ей накарахте ме да си видя архивите Simple Smile с първото Simple Smile. Точно в 5та седмица съм била когато Персенска ми пусна да чуя сърчицето на малчо, е той вършеше с няколко дена на пред. Аз лично не очаквах тогава и ми беше една голяма изненада. В 8ма седмица имам снимка вече на оформено човече Simple Smile .
А сега как ще е - не знам, всичко е различно и индивидуално при всеки и всяко дете, така че ще видим .
Аз лично си поисках нарочно най възможно най далчена дата за преглед, че след това излизат в отпуски и ще е до година и няма как до тогава да изтрая Simple Smile

# 106
Интересно. Моето в 9 г.с. - тогава ходих за сърчице, защото хванах точно летните отпуски на репродуктивния сектор, изобщо не беше оформен човек. След още две седмици ходих на последен преглед и тогава вече видях човек. Отговаряше си на седмиците, не е изоставал.

# 107
  • София
Здравейте,
Днес повторихме теста, стойност 103.8. Толкова съм щастлива, дано продължат да се развиват по най-благоприятния начин.

# 108
  • София
Здравейте,
Днес повторихме теста, стойност 103.8. Толкова съм щастлива, дано продължат да се развиват по най-благоприятния начин.
Браво, Цвети! Значи се е утроил за 46 часа, което е страхотно!!!

# 109
Цветиии, пу пу пу да не ти е уроки!  Hug

# 110
Цвети честито bouquet Пожелавам ти най-прекрасната бременност и най-щасливия финал Simple Smile

# 111
Тихичко честито и от мен Цвети!!!

# 112
Честито Simple Smile

# 113
  • София
Благодаря ви Hug
Дано продължат добрите новини и да видим сакче и сърчице после Praynig

# 114
Може и в множествено число да са, никога не се знае Simple Smile

# 115
тихичко честито, цвети, нека да е лека и безпроблемна до термин. аз ти пожелавам да е едничко. по-леко ще го износиш и ще си много по-спокойна.

# 116
Цвети, браво ! Party
Честито ! Лека и успешна да е до края  Hug

# 117
Браво, Цвети!  Hug

# 118
  • пазарджик
Cveti страхотни новини,твоето зацапване еднократно ли беше?при мен зацапването,което имах от 8 ден общо взето се появява през ден и за малко през деня-тъмно кафяво е .Утре ще правя тест сутринта ,14 ден след трансфер на 2 бластоцисти.

# 119
  • София
В интерес на истината намаля много, сега ми зацапва само от време на време. Но започнах и да пия но шпа вместо 3х1, 3х2, а и гледам да лежа повече.
Даниту успех, стискам палци за високо ЧХГ.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 22:22 от Cveti

Общи условия

Активация на акаунт