Дългото чакане след трансфер 57

• 69 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Каква страхотна новина Cveti. Много се радвам. Желая дъжд от такива новини. Много хубав и късметлиики ден момичета. Hug

# 121
Момичета и аз да се похваля с кафеникаво зацапване. Още снощи усетих срязване в десния яйчник и многооо светло зацапване, но днес вече изтръпнах. Днес ми е 9ти ден от трансфера, и по календар трябваше днес да ми дойде, така че се успокоявам, че е нещо нормално и дано имам късмет като Cveti Peace Praynig (Страх ме е да направя тест, още е рано и резултата не знам какъв ще е)

# 122
Стискам палци да е за хвалба  Peace

# 123
  • София
Петинка, колко дневни ти бяха ембрионите?

# 124
Cveti един бластоцист беше и от трансфера минаха 9 дни.
Ти къде прави опита и две ли бяха твоите?

# 125
  • София
И моите бяха бластоцисти-два, първият тест правих на седми ден след трансфер и беше положителен, повторих го на девети. Днес и уринарния показа ясна втора черта.
Опита правих в Щерев.

# 126
Ехаа, ти си втората, която казва, че на 7ми ден след бластоцист теста е показал реален резултат. Много ранично, но пък си с две ембрита и ЧХГ-то сигурно е в по-високи стойности. Всички тук много се радват за теб, дано всичко е наред до края. И тайно малко ти завиждаме благородно bouquet Peace

# 127
  • София
Петинка, усещам че и ти скоро ще се похвалиш. Аз си имах ористници и много им благодаря  Heart Eyes
Буена, Стела  Hug

# 128
  • София
Петинка, усещам че и ти скоро ще се похвалиш. Аз си имах ористници и много им благодаря  Heart Eyes
Буена, Стела  Hug
Heart Eyes bouquet Да, имах много силно усещане, бях сигурна за теб, точно както бях сигурна и за Guerry bowuu Дано и вие да ме орисате скоро bouquet
Петинка, на 7 ми ден показва за бластоцисти, бройката на ембрионите няма значение Peace Така че смело се тествай и успех!

# 129
Цвети, браво. Много се радвам. Peace

# 130
Здравейте дами, включвам се с пожелание за само по две чертички.  Praynig

Моето дълго чакане днес приключи. Това ми беше четвърти опит, трансферът ми беше на 26 ноември и чакането ми беше доста трудно, но от клиниката настояваха да не правя тестове преди това. Още по-трудно ми беше да чакам, защото нямам никакви симптоми, освен напрежение и болезненост на гърдите, но това го отдавах на естрофема и утрогестана.
И така днес рано си пуснах тест, а за още по-голямо напрежение резултатите излязох чак в три и половина. И то какви резултати 33945.3 mIU?!?!?!?
Възможно ли е да е грешка това? Да са преместили някоя десетична запетая? Едва утре ще мога да се свържа с клиниката и съм в голяма чуденка.

# 131
  • пазарджик
Да споделя и моя резултат излезе 490.3
Правих и уринарен имам си две черти  Crazy

# 132
Браво, Дани ! Честито  Hug
Само така, момичета, дано тези хубави новини да продължават  Praynig

# 133
Момичета тази вечер ме наболява корема може ли да ми идва ,утре ми е 9-ти ден от трансфера

# 134
blaguna, колко имаш трансферирани? Какво е това чхг на 15-ти ден newsm78

Общи условия

Активация на акаунт