Дългото чакане след трансфер 57

• 69 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
blaguna, колко имаш трансферирани? Какво е това чхг на 15-ти ден newsm78

Два бластоциста на 5тия ден. Не знам дали да не питам в лабораторията. Ама какво ли ще ми кажат....

# 136
Теста ти най-вероятно е положителен, но са объркали или бройката на цифрите, или мястото на запетаята. Grinning
Дидка, около датата на цикъла е нормално да те наболява корема или да имаш зацапване  Hug

# 137
  • София
Дани много хубава новина. Само такива за напред, успех Hug

# 138
  • Пловдив
Да дам отчет и от мен. На 13 ден имах две черти на 15 ден пак две. Днес ми взеха кръв за ЧХГ-то и си чакам резултата. Нямам симтоми. Единствено вечер ми се издува ниско долу корема и сутрин спада. Тез дни почнаха и леко да болят гърдите

# 139
Дани, Благуна, честито дано всичко да е наред и да продължите до финал bouquet

# 140
 Благуна, обади се в лабораторията, да потвърдят стойността, странна е.

# 141
Честито на момичетата с положителни тестчета!
Всичко да е наред до края!  Grinning

# 142
Момичета, честито на всички, много хубави новини, дано продължим така до края!
Да се отчета и аз,снощи се засили зацапването, преминав розово-червено, стреснах се...после пак съм на кафеникаво. Днес пуснах кръвен и не мога да повярвам 418,8 (10ти ден след трансфера)
 Heart Eyes newsm32
Не мога да го осъзная...момичета много благодаря за подкрепата, пращам ви много положителна енергия! Hug

# 143
  • София
Petinka- бравоо, страхотно  Hug. Дановсе така да продължи темата.

# 144
Петинка, Мерита, честито, момичета  Hug
Дано да е успешно до края и всичко да е наред. Praynig

# 145
Честито и от мен. Мерита, теб те помня от темата преди три години  Simple Smile

# 146
Теста ти най-вероятно е положителен, но са объркали или бройката на цифрите, или мястото на запетаята. Grinning
Дидка, около датата на цикъла е нормално да те наболява корема или да имаш зацапване  Hug
  Нямам зацапване но и днес продължава да ме боли ,тъпа болка все едно си проправя път цикъла -така си го усещам .Утре сутрин отивам да пускам кръвен
П.п честито момичета ,мн се радвам за вас 😙😙😙

# 147
Petinka и на теб честито! Пожелавам ти да се удвои след 2 дни! bouquet

# 148
petinka  честито за хубавото чхг! Леко бременност и пухкав финал...

Аз съм само 6ти ден след трансфер и вече нямам търпение за резултата. Уж гледам да не търся каквито и да е симптоми и само проверявам дали са болезнени гърдите, как е положението като слагам утрогестана... Луда работа! Ще видим до кога ще издържа да не пусна тест... Уж бях много спокойна за този опит - казвах си "3ти път за щастие и до пухкав финал", ама в тая хрема и кашлица все ме нападат страхове...Ех, такива моменти ми се иска да допитам до вължебното кълбо на бамба как ги вижда нещата  Laughing

# 149
Честито на всички, видели заветните пол.тестове!
Момичета, споделеното от вас вдъхва много надежда и спокойствие! Успешен финал на всяка от вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт