Дългото чакане след трансфер 57

• 69 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
някой повлече крак  Grinning, да е жив и здрав и дълго да влачи този крак.
Много е хубаво като отвориш и четеш само такива хубави новини  Simple Smile
Честито на всички  Hug

# 151
  • Пловдив
Честито и от мен. Мерита, теб те помня от темата преди три години  Simple Smile
Е как да не се знаем Simple Smile и аз те знам Simple Smile  Hug

# 152
Здравейте дами, включвам се с пожелание за само по две чертички.  Praynig

Моето дълго чакане днес приключи. Това ми беше четвърти опит, трансферът ми беше на 26 ноември и чакането ми беше доста трудно, но от клиниката настояваха да не правя тестове преди това. Още по-трудно ми беше да чакам, защото нямам никакви симптоми, освен напрежение и болезненост на гърдите, но това го отдавах на естрофема и утрогестана.
И така днес рано си пуснах тест, а за още по-голямо напрежение резултатите излязох чак в три и половина. И то какви резултати 33945.3 mIU?!?!?!?
Възможно ли е да е грешка това? Да са преместили някоя десетична запетая? Едва утре ще мога да се свържа с клиниката и съм в голяма чуденка.
Може и да не е грешка. Все пак 16-17 ден след трансфер възможно е и двете да са се хванали, а и повишаването на ЧХГ е индивидуално за всяка бременност. Стискам палци за щастлив финал.
Успех и на всички чакащи....  baby_neutral

# 153
Честито и от мен. Мерита, теб те помня от темата преди три години  Simple Smile
Е как да не се знаем Simple Smile и аз те знам Simple Smile  Hug
Айде сега лека и безпроблемна Hug

# 154
  • Пловдив
516 e Simple Smile

# 155
Момичета, здравейте! Не съм писала тук, но ви чета отдавна и знам, че тук ще ми помогнете. 6 ти ден ми е след трансфер на два бластоциста.    Преди  3 дни мъжът ми си дойде от работа със силна кашлица и вчера беше с температура. Въпреки маските обаче и мене днес ме стягат гърдите и прикашлям. Какво мога да пия за да спася положението поне, колкото мога? Благодаря Ви!

# 156
Мерита, супер е резултата  Grinning
Кексче, нещо хомеопатично, Тонзилотрен например, Осцилококцинум също става. Аз също бях болна след трансфера и от клиниката ми казаха само хомеопатия да пия.

# 157
  • Димитровград
Кексче писах ти в темата на доктор стефанов. И аз бях така след трансфера.

# 158
Благодаря ви!

# 159
Каква късметлийска темичка стана, кой провлачи крак пръв?
Пожелавам тихичко прекрасно Коледно чудо Simple Smile Hug

# 160
  • София
Мерита  Hug

# 161
Лелеее, как само ме зарадвахте момичета. Браво и честито на всички! Дано да продължава само така.  Grinning Grinning Grinning

# 162
Тихичко честито на всички с положителни тестчета Hug
Продължавайте с Коледните чудеса Simple Smile

# 163
Честито на всички успели момичета, дано да сте на късмет!  Hug
Аз едвам издържам, усещам придърпване, ама не знам дали е само усещане. Малко ми е неудобно, но ще питам, как сте с газовете, при мен са в повече ?  Embarassed

# 164
Няма неудобни въпроси тук. Ако приемаш естрофем е от него вероятно. Аз имам ужасен стомашен дискомфорт. От друга страна прогестерона запича, та и от него е възможно. Общо взето все "приятни" неща.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт