Дългото чакане след трансфер 57

• 69 281
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Коремът ми е като балон, както писа clear по-горе, в следствие приема на лекарства се получават някои неприятни странични ефекти.

# 166
От Утрогестана е (забавя перисталтиката), и по-зле ще става с подуването  Grinning, но и по-други причини.

# 167
Честито на всички с + резултат ! bouquet

Мерита,

Честит ти резултат - това донорските ембрита ли са ?  bouquet

# 168
  • София
и при мен има сериозно подуване, за газовете да не говорим  ooooh!. Но в допълнение имам и ужасно потене през нощта. Събуждам се вир вода и понякога сменям по 2-3 нощници.

# 169
Момичета,не спирам да чета и направо ще се разплача от радост.Нека чудото продължава.

# 170
Момичета, утре имаме Коледен банкет. Как мислите дали мога да отида като си стоя на стола? Притеснява ме музиката... да не ме сметнете сега за луда.  Whistling Но като знам, че има и момичета, които само лежат след трансфер... къде съм тръгнала?!

# 171
  • София
и защо да си стоиш на стола  Rolling Eyes
може и вино дори да пиеш, няколко глътки, не количества.
музиката не виждам как ще ти попречи, та даже и танци разни  Crazy

# 172
Клиър, аз бих отишла. Музиката няма да ти навреди, само на столчето си стой и се радвай на обстановката  Grinning.
А, Бамба ме е изпреварила.  Grinning Мен лично в танци би ме било страх да се впусна  Laughing

# 173
  • Пловдив

Мерита,

За съжаление другите не оцеляха до деня на трансфера

# 174
  • София
Момичета, утре имаме Коледен банкет. Как мислите дали мога да отида като си стоя на стола? Притеснява ме музиката... да не ме сметнете сега за луда.  Whistling Но като знам, че има и момичета, които само лежат след трансфер... къде съм тръгнала?!

И аз бих отишла Peace С нищо няма да ти навреди, тоя път си бременна ти Peace

# 175
Все пак не съм луда! Съвестно ми е малко, даже ме беше страх да попитам, да не ме обвини някой в нехайство и безрасъдство...  hahaha
P.S. За вас знам!  Heart Eyes

# 176

Мерита,

За съжаление другите не оцеляха до деня на трансфера

Нашите пък изобщо не се имплантират, така че може и ние да поемем по този път.
Исках да питам - в тази връзка желателно ли е да се прави хистероскопия , да ми огледат матката отвътре ?
Възможно ли е да съм с удебелена лигавица след абразио ?  Tired

# 177
  • София
 Clear ходи си спокойно. Може да пиеш бира, малко вино . Танците също не са проблем, стига да не е някоя бърза ръченица или ганкиното Simple Smile . Музиката не е проблем, аз вече няколко пъти ходя на кино, там звука знаеш е малко като в дискотека Simple Smile, та нищо ми няма.
Отделно имам дете и си го водя и взимам от яслата, работя и всички задължения както са си били и преди. Единствено внимавам  да не дигам тежко заради това , а и защото на скоро имах сериозни проблеми с кръста, та ми е забранено да дигам тежко.
Иди по весели се и не го мисли толкова  Hug

# 178
  • София
аз след последния трансфер се сдобих с болно от варицела двегодишно.
това е по-зле от танци, музика, алкохол, вдигане на тежко и каквото се сетите.
имах пол. тест, сакче даже видяхме, после не се развиха нещата, ама явно не му е било писано, едва ли от съпътстващите фактори.
та живейте си живота без да изпадате в крайности  Rolling Eyes

# 179
Знам, знам... Никога не съм изпадала в крайности и съм си ходила на работа. Този път само вчера и днес останах в къщи. Добре, значи отивам без Ганкиното!

Общи условия

Активация на акаунт