Дългото чакане след трансфер 57

• 69 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Честито на всички с + резултат ! bouquet

Мерита,

Честит ти резултат - това донорските ембрита ли са ?  bouquet
За съжаление другите не оцеляха до деня на трансфера

Нашите пък изобщо не се имплантират, така че може и ние да поемем по този път.
Исках да питам - в тази връзка желателно ли е да се прави хистероскопия , да ми огледат матката отвътре ?
Възможно ли е да съм с удебелена лигавица след абразио ?  Tired
Първият опит беше с на мъжът ми. Имаше оплождане. Не бяха качествени ембрионите но ги върнаха. Нямаше импантация.
Не го мислете за доноството като нещо лошо. Нз за нас лично няма никакво значение... някаква си формалност.

# 181
Здравейте, честито на всички с положителни резултати. Дълго време следя темата и се надявам на коледно чудо и за мен този път. Много полезни съвети прочетох тук. Благодаря ви Simple Smile

# 182
Благуна, обади се в лабораторията, да потвърдят стойността, странна е.

Обадих се в лабораторията. Измиха си ръцете, че тези показатели се променяли с часове, не можело да има грешка при тях.
По принцип имам указания да направя още един тест четири дни след първия. Тогава ще стане ясно.

# 183
Момичета, малко съм притеснена. Днес цял ден чувствам коремът си по - втвърден и имам леки болки и  придърпвания повече от други дни. 18 ден след трансфера съм, в понеделник съм на преглед при док. До сега всичко беше много спокойно, от време на време придърпвания, но днес са повече. Дали е нормално и се филмирам излишно или...?

Иначе газове, Guerry и аз имам  Laughing и първите няколко нощи след трансфера и аз се изпотявах много, сутрините бях вир вода. Сега вече не.

А относно банкетите, Clearче, аз вече ходих. Беше на 15 ден след трансфера. Тръгнах си по-раничко. Не мисля, че пречи.

# 184
Момичета кръвен резултат 38.7  моля бързо за мнение ,бремена ли съм

# 185
Дидка, на кой ден е това? Важното е правилно да нараства, така че пусни още един тест след 2 дена.

# 186
10 -ти ден има ли бремоност че направо ще се побъркам

Последна редакция: ср, 14 дек 2016, 22:37 от didka89

# 187
Според мен има  Grinning
Тихичко честито, но наистина повтори теста след два дни да видим как нараства  Hug

# 188
Званя на доки не ми дига ,направо незнам да се радвам или не ,не съм очаквала да стане

# 189
Дидка, малко е ниско, но дано нарастне и вс бъде наред.

# 190
Дидка, важното е да си спокойна. Тепърва ще ти е нужно търпение и спокойствие, защото с настъпването на бременноста си има още хиляди предизвикателства, които ще изискват твоето търпение.

# 191
Добро утро момичета и доки каза ,утре да повторя теста и да продалжавам с лекарствата ,стискайте палци.Clear защо да е нисък резултата   ,малко  се притеснявам

# 192
Според мен е добре резултата.  Peace

# 193
Дидка,тихичко честито Hug
Според мен си е ок стойността и не е ниско. Simple Smile Ти беше с 3-дневни нали?

# 194
Ниско е чхг, защото рано е направен тестът. Това имам предвид като казвам всеки път да си щадите нервите Simple Smile Сега ще трябва да се направи най-малко още един тест. Дано всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт