Дългото чакане след трансфер 57

• 69 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • София
!0ти ден хич не е рано за тест, според мен, еле пък за бластоцисти. Ако този резултат е при петдневни ембриони ми се струва нисък обаче, иначе за тридневни е чудесен Peace
Моят на 10ти ден на едно 3дневно ембрионче беше 30.
Успех и дано се удвоява Hug

# 196
Ранните тестове са за мацки с железни нерви, Буена - като теб Hug
По-горе прочете ли постовете на Дидка, тя е в паника. Можеше да си го спести това Wink Иначе останах с впчатление, че са й 3-дневни.

# 197
  • София
По-горе прочете ли постовете на Дидка, тя е в паника. Можеше да си го спести това Wink Иначе останах с впчатление, че са й 3-дневни.

Кой бе, аз ли с железни нерви, щъ тъ черпя Heart Eyes Хич не съм с железни нерви, но първо, че нямам търпение, второ, за мен е важно дали е имало имплантация въобще, трето, не искам да се тъпча с хормони и да се бода с фракси излишно. Ако нямах шепа лекарства след ЕТ и да се бода с инжекции всеки ден, може би щях да издържа още някой дуг ден, ама в това положение...

# 198
  • Пловдив
На 16 ден бях 516 сега на 18-1285. Добре ли е момичета. Точно по 2 ли трябва да е?

# 199
Добре е Simple Smile

Въпреки лекарствата предпочитах да е малко по-късничко. Аз съм паника също Mr. Green

# 200
  • Пловдив
Elektra.13  и аз предпочетох колкото се може по късно. Ако питаха мен въобще не исках да виждам ни sure check ни нищо. Мраза ги. Тая една черта такава е гадна че....

# 201
  • София
На 16 ден бях 516 сега на 18-1285. Добре ли е момичета. Точно по 2 ли трябва да е?

Направо перфектно се движиш Peace Hug

Да, между другото на мен не знам защо, но ми е много по-тъпо да видя една черта на теста, отколкото 0 на ЧХГ Rolling Eyes

# 202
И на мен май. Много ме беше страх да направя пиклив и се престраших чак 2 дни преди прегледа за сакче Mr. Green

# 203
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата. Желая на всички успех и само положителни тестове!
Искам да попитам някой от вас ползвал ли е Фраксипарин след трансфер и колко време, че чета в нета едни страхотии за буци и синини от него?

# 204
Повечето слагат фраксипарин. Аз нямам никакви проблеми с него. Вкарвам иглата малко по наклонена и всичко е наред даже не личи къде съм го слагала. Опитай да четеш по-малко в нета и не се притеснявай!

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 12:55 от keks4e1234

# 205
Благодаря, keks4e,за бързия отговор и за съвета Simple Smile

# 206
  • София
Здравейте,

Днес се видях с моята си докторка, не ме прегледа но ми коригира лекарствата. Спряхме аспирина и ми увеличиха естрофема на 3х2. Прегледа ще е на 29 декември, не знам как ще издържа до тогава. #Crazy

За фракципарина, нямам никакъв проблем с него, за разлика от Зобора. От Зибора изпитвам ужасни болки, не само при поставяне, но и след това. Simple Smile

# 207
  • София
Здравейте момичета, включвам се и аз в темата. Желая на всички успех и само положителни тестове!
Искам да попитам някой от вас ползвал ли е Фраксипарин след трансфер и колко време, че чета в нета едни страхотии за буци и синини от него?

Прекалено вайкане има в някои теми за този фраксипарин Peace Досега през живота си съм сложила близо 500 инжекции общо и не съм имала никакви проблеми. Е, имало е случаи леко да потече кръв или да остане малко по-чувствително и втвърдено мястото, все пак са инжекции това, но чак някакви ужасии не е имало Peace Няма какво да се жалваме, все пак това е поставяне докато трае една бременност, какво да кажат диабетицити с ежеднево поставяне на инсулин за цял живот или болните от множествена склероза с техните доживотни инжекции и т.н. така ч ене с ефилмирай въобще.

# 208
Всички слагат фраксипарин. Аз нямам никакви проблеми с него. Вкарвам иглата малко по наклонена и всичко е наред даже не личи къде съм го слагала. Опитай да четеш по-малко в нета и не се притеснявай!
Това не е вярно.

# 209

Кой бе, аз ли с железни нерви, щъ тъ черпя Heart Eyes Хич не съм с железни нерви, но първо, че нямам търпение, второ, за мен е важно дали е имало имплантация въобще, трето, не искам да се тъпча с хормони и да се бода с фракси излишно. Ако нямах шепа лекарства след ЕТ и да се бода с инжекции всеки ден, може би щях да издържа още някой дуг ден, ама в това положение...
Laughing Laughing Laughing И аз съм със същото мислене като Буена.Всеки път си казвам,че ще изчакам поне 12 ден ,но около 8-ми вече се чудя коя да е лабораторията...въпреки няколкото ми биохимични.Струва ми се важно да  знам  имало ли е имплантация.Честито на всички + тестове,стискайте краката и мислете положително-по Коледа стават чудесата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт