Дългото чакане след трансфер 57

• 69 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Аз не ползвам Фраксипарин, не са ми го изписвали. Единствено Аспирин протект освен обичайните Естрофем, Утрогестан и т.н. Да питам Естрофема до кога се пие? При установена бременност не трябва ли да се спре?

# 211
И за мен беше важно да знам имало ли е имплантация или не.
Ако бях чакала изобщо нямаше да разбера,че все пак е имало някакъв опит за имплантация.

# 212
Аз също не съм слагала Фраксипарин. Имах Кринон, Естрофем и Зарзио.
Petinka, лекарят преценя кога да спре Естрофема, както и Кринона. При мен в 8 г.с. спряхме Естрофема и в 11 г.с. Кринона. Но при всеки е индивидуално. Peace

# 213
Прекалено вайкане има в някои теми за този фраксипарин Peace
Определено  Laughing

# 214
Аспирин протект по време на стимулация може ли са се пие?
Сега съм на противозачатъчни преди стимулация и като казах на док че пия аспирин протект,каза че няма нищо против.За фраксипарин нищо не каза.

# 215
Steffie на 3 -ти ден са ми ембрионите -3 на брой .
Elektra13   беше ми казано да пусна теста на 10 -ти ден  ,въобще не вярвах че ще видя положителен резултат ,.😚😚😚😘🤗🤗🤗🤗

# 216
  • София
Дидка, за 10 ден на 3 дневни е чудесен резултат. Според мен не бързай да се бодеш втори път Simple Smile

# 217
Stefi, и аз съм на противозачатъчни. Началото на януари почваме стимулациите.
Докторката ми каза да спра аспирина да не прокървя, и аз го спрях.Не съм питала Доц. Русев.

# 218
А някоя от вас пие ли Л-тироксин за TSH-то. И при установена бременност нужна ли е веднага консултация с ендокринолог за коригиране на дозата?

# 219
Начев изисква с установяването на бременност да се пусне ТСХ, с цел евентуална корекция на дозата.

# 220
Начев изисква с установяването на бременност да се пусне ТСХ, с цел евентуална корекция на дозата.
И FT4.

# 221
Здравейте момичета,
Чета ви отдавна и реших да се включа. От все сърце желая успех на всички!
Аз съм 7-ми ден след ЕТ. И на мен ендокринологът ми каза при положителен тест - контрола на хормоните на щитовидната + антителата (ТАТ, МАТ).

# 222
Момичета, днес ми е 6-ти ден от трансфера и се чудя има ли смисъл утре да пусна кръвен. Пиклив толкова рано не смятам да правя, да си спестя стреса.
За газовете е много неприятно, особено на работа. Нашето Коледно парти ще е другата седмица, дано повече от нас да имат повод за наздравица.  Hug

# 223
Aneto201, не е ли много рано дори за кръвен ... според мен само ще се напрегнеш излишно.
Потрай още малко ако можеш - за добра кауза е  Wink

# 224
Мари, утре ще ми е 7 ми ден, като ако броя деня на трансфера даже осми.  Несигурността много ме изнервя. Аз съм такава, предпочитам да знам, каквото и да е.

Общи условия

Активация на акаунт