Лещи за очи - 6

• 101 876
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Някой използвал ли е тези https://www.kontaktni-leshti.bg/topvue-air-6-leshti . Замислям се дали да не поръчам 2 броя за проба.
Или да заложа на Биофинити, че излиза пак добре откъм цена https://www.kontaktni-leshti.bg/biofinity-3-leshti-3-leshti

Последна редакция: пн, 25 фев 2019, 20:08 от bebok_86

# 646
  • Varna
Biofinity са по-добри...те са едни от лещите с най-висока кислородна пропускливост.Лично аз съм доволен, нося ги около 12 часа на ден, но дори при тях окото изсъхва при ползване на компютър.Климатиците също не прощават...Все още не съм спал с тях и не ми се рискува.Вечер усещам очите си доста сухи и изморени.

# 647
Идеални лещи, уви, няма.
Опитайте се да намерите тези, които най-добре понасяте. Успех!

# 648
В крайна сметка поръчах едни двуседмични на Top vue,за да ги пробвам, и разтвор на Гелон май беше. Ще пиша отзиви като ги пробвам.

# 649
Напоследък Биофинити ми се късат често..Дали аз не правя нещо както трябва или..?

# 650
  • В полите на Пирин планина
Напоследък Биофинити ми се късат често..Дали аз не правя нещо както трябва или..?

И аз съм късала лещи. Нося от доста време Биофинити. Откакто си купих мека пинцета и ги вадя с нея от контейнера ми се случва по-рядко да повредя лещата.

# 651
Не съм късала леща от поне 7-8 години. С Биофинити съм. С пръсти ги изваждам от контейнера, че и малък маникюр имам. Когато съм късала, е било от бързане, невнимание и престараване в миенето.

# 652
Взех си лещите, даже в момента съм с тях. Добре са ми като диоптър, 0.25 по-малко от очилата. Леки ме дразниха в началото, но окото е отвикнало, дори едната трудно я сложих. Дано успея лесно да ги сваля. Утре мисля да отида с тях на работа, но ще си взема и очилата за всеки случай.
Контейнерите сменяте ли ги през 3 месеца? Едно изваряване не върши ли работа за стерилизация?

# 653
Здравейте, виждам че и тук има фенове на Solotica, дали някой вече е пробвал новите им лещи - дневните?

# 654
Здравейте, виждам че и тук има фенове на Solotica, дали някой вече е пробвал новите им лещи - дневните?

Аз си направих поръчка в понеделник ще са при мен.

# 655
Не че нещо, но защо последните 2 "фена" са току-що регистрирани и двамата.. Smiley

# 656
  • София
Не че нещо, но защо последните 2 "фена" са току-що регистрирани и двамата.. Smiley

Не само това, ами потребителят с двете мнения на едното място казва, че е много доволен и носи само тази марка лещи, а тук се прави на "ощипана булка" и пита за мнения.  hahaha hahaha hahaha

# 657
Поне стана ясно, че трябва да стоим далече от тези лещи Solotica. Laughing Остана за чудене да се докладват ли мненията на администратор или такъв сам ще ги забележи и забърше. Thinking

# 658

Не само това, ами потребителят с двете мнения на едното място казва, че е много доволен и носи само тази марка лещи, а тук се прави на "ощипана булка" и пита за мнения.  hahaha hahaha hahaha

Здравйте, понеже виждам че не сте наясно, а нали българините сме свикнали все да търсиме под вола теле и ни дайте само да критикуваме, в това сме най добри! Simple Smile

Да, фатк е само тях ползвам от години, но както е описано в поста ми, че този модел са им нови!  Но то трябва малко да се мисли Simple Smile

Поне стана ясно, че трябва да стоим далече от тези лещи Solotica. Laughing Остана за чудене да се докладват ли мненията на администратор или такъв сам ще ги забележи и забърше. Thinking

Всеки има право на мнение разбира се, на Вас не ви допадат на други им допадат, нали идеята на форума да дискутираме различните брандове. И логването през фейсбук акаунт е вече съмнително ли?

# 659
Днес бях цял ден с лещите на топ вю. Беше ми горе-долу добре, нямаше дразнене и зачервяване на окото. Само че може би му идват леко слаби, въпреки че едва ли имат значение някакви си 0.25 от дио. Очилата са ми -1.75, а лещите -1.50 като така бяха предписани преди години от очен лекар и до сега все така съм ги взимала. Не знам дали е добре да виждам по-слабо

Общи условия

Активация на акаунт