Снежец тихичко вали,вали , АПРИЛче в коремчето ни спи - Тема 9

• 51 412
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
оо да аз 4г не се реших да ги махна,та точно сега като съм Б съвсем.На мен ми казаха,че на врата ще останат белези и затова навремето махнах само тези от интима,че ме дразниха и пречат на колата.
Но защо никой не ме е изследвал и защо родих нормално щом не трябва.Не бях си задала този въпрос,но с предната Б ми казаха,че са образования,които не пречат на нормалното раждане и са безобидни (на 2-ма ходих в кожния диспансер и с 2-ма Аг специалисти).Както и да е,решила да съм спокойна оставащите месеци и така ще бъде  Simple Smile

# 106
Може би някои лекари могат да преценят и по вида на образуванието дали е безобидно или не толкова.
ККолкото за тези по врата - ако не са много големи никакви белези не остават. На ММ му махнаха поне 10, няколко седмици по-късно изобщо не можеш да разбереш къде са били. Това с лазер. На мен са ми махали едни брадавици от пръста, но бяха доста големи и упорити, гориха ги с течен азот и си имам белег. То дори не е точно белег, но си личи къде са били.

# 107
Да се отчета и аз, минах феталната при доктор Михова и всичко е наред Hug
Бебка е 450 грама отговаря си на 21 седм по всички критерии.Всичко си има и е както трябва.Дори имам снимка където лицето и се вижда хубаво и много ми прилича на сестра си по -това време.Simple Smile
За съжаление плацентата ми уж се беше вдигнала, но сега се оказа че е не е съвсем и пак трябва леко да внимавам.

# 108
Ох,бе...много пишете..  Crazy
Аз искам да питам нещо,аз ли съм малоумна или какво? Shocked мисля си,че сутринта докато лежах полубудна.. напипах ръчичка Shocked(или крак)? Това възможно ли е ? Мъжа ми ми се смее. ooooh! ..вече се съмнявам дали е станало Joy

# 109
Alexis, честито!
За имената, аз исках нещо между имената на моята майка и майката на мъжа ми за  женско,  но е момче, и нямам идея. Първата буквичка на майка ми изобщо не я връзвам с хубаво мъжко име.. коментирахме Борис и Александър, но Борис е 2рото име на бившия на майка ми, а моята най добра "приятелка" се казваше Александра.. и някак ми навява неприятни чувства. Не ми се иска да казвам на който и да е преди да се роди, защото предчувствам че ще има нацупени.
Момичета, да ви питам нещо преди да съм забравила, че цяла седмица забравям вече... Дали е ок според вас да си правя масажче около 2 пъти седмично на бедра и дупе с мед (със или без етерично масло) с цел третиране на целулита, който вече се забелязва лесно при мен Sad  От тийн си го имах, но беше почти незабележим.... Сега вече съвсем се вижда
Аз лятото ходих на целутрон и в нас масажирах с вендуза и си купих базово масло и добавих канелено масло вътре. Резултата беше страхотен, но сега с тоова пиене на газирано и хапване на сладко пак си го възстанових. Според мен можеж да масажираш, защото по СПА центровете правят антицелулитен на бедра на бремени.

# 110
Говорих с доки и във вторник ме вика да ги махне?!  Shocked Казах му,че е само един и ще го гори ли , не знам,но нито да го изследва,нито нищо. ooooh! Пак ме вика в частната,всеки път натам бягам.Та веднъж ли не можа да ме викне там където ходя с направление. Confused Все си мисля,че гледа да напълни касата якоооо. Crossing Arms

# 111
Baby, с какво ще ги махне?? На мен кожен лекар ми обясни, че има опасност да се предизвикат контракции с лазера, а ако е с течен азот съвсем, защото и боли повече. Имаш ли му доверие? Втора консултация?
Кари, как го напипа този крак?  Shocked Смисъл пръсти, дълга кост, какво напипа? И къде? Бебето все още е нисичко, краката му са свити и обикновено обърнати някъде навътре, ръцете ако е главично са долу при таза... Аз и с двете бременности съм с предна плацента и въпреки че корема ми шава доста няма шанс да се напипа нещо конкретно, дори накрая. Само главата се усещаше по-твърда. Ти вярно си доста слабичка, но пак не ми се вярва...

# 112
Хахсх не знам и аз Mr. Green... Аз съм със задна (високо вече) плацента. Ама си нямам на идея,вече си мисля че съм сънувала тъкмо на събуждане и съм помислила,че е реално. newsm78 много странно

# 113
Момичета, препоръчайте място за хапване в Дупница. Mr. Green

# 114
Момичета, препоръчайте място за хапване в Дупница. Mr. Green
При РанкО  Laughing Това шеговито де, но правел хубави кебапчета знам Simple Smile

# 115
Ей,аз съм от Дупница Mr. Green Манха,ти от къде знаеш Ранко Joy

Ресторант -Кондор намира се зад полицията. Има и други,но на мен лично ми е фаворит. Вардар също е хубаво,но ми се е случвало да се изложат от време на време Laughing

# 116
Имам колеги от там, а въпросния РанкО явно е доста популярен  Joy Също и магазин Аполон  Laughing

# 117
Хахаха Joy въпросният Ранко е нещо като малка бутка,абе нещо такова... обикновено хората на обедни почивки ,ако искат да хапнат кюфтета/или друга скара/ натам се запътват,да вкусни са му иначе Joy
Ама ми стана смешно като каза ти" при ранкО" Joy
А и " Аполон "знаеш Grinning

# 118
Е как, висша мода от Дупница  Laughing

# 119
  • където мечтите се сбъдват

Иначе аз споделих във фейсбук моята лична драма с феталната морфология и по-малкия размер на мозъка според д-р Сигридов и неговите страшни диагнози, днес записах час за втора във Фемина и явно беше правилното решение, защото се чувствам по-спокойна и чакам идния вторник с надежда да чуя нещо по-добро. Тази седмица ми мина като лош кошмар между нервите от лошите новини в понеделник и болезнените контракции.
И аз ще ходя във Фемина идния вторник.При кой се записа?Аз съм при доц.Димитрова от 16.30.

Общи условия

Активация на акаунт