Фотография - 84 тема

• 68 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Mostly in my mind
4. Ехаааа. Не знаех за последното. Браво. Живи и здрави да са. Simple Smile сега ако кажеш, че пак е момиченце?

# 286
Всеки от нас си има любими снимки от ученическите години,но това Фотография ли е? Не е.
Не съм съгласна с това изказване.Това,че едни снимки не са художествена,арт или професионална фотография,не ги прави НЕснимки.Всичко,което е заснето е Фотография.Всяка нота е музика,всяка глъдка въздух е живот!
О, не. Нито всяка снимка е фотография, нито всяка нота е музика. В никакъв случай. Явно още в основите си, разбиранията ни са на два различни полюса. Все едно ми казваш, че ако хвана една виола и почна да стържа по нея с лъка, това е музика. Че ще излязат ноти, ще излязат, но музика няма да е и още по-малко изкуство.

Лолита, момче е Simple Smile

# 287
  • Mostly in my mind
Браво.  Grinning

# 288
  • Пирдоп

Мери, не затаявай дъх в очакване, че наистина да не спре  Mr. Green Мисля, че сега ще изпадна в един период на преосмисляне, медитативно щракане и ниска публичност Simple Smile
Ох не знам вече, плесницата към теб е шамар за мен. Явно трябва да се научим да гледаме други неща и по друг начин. Тъкмо си мисля, че нещо съм схванала и ми е уж ясно и хоп леден душ. Относно публичността аз така или иначе я нямам, срам ме е защото нямам обработка. Дано някога поне наполовин на тяхното мога да правя.

# 289
  • софия

Мери, не затаявай дъх в очакване, че наистина да не спре  Mr. Green Мисля, че сега ще изпадна в един период на преосмисляне, медитативно щракане и ниска публичност Simple Smile
Ох не знам вече, плесницата към теб е шамар за мен. Явно трябва да се научим да гледаме други неща и по друг начин. Тъкмо си мисля, че нещо съм схванала и ми е уж ясно и хоп леден душ. Относно публичността аз така или иначе я нямам, срам ме е защото нямам обработка. Дано някога поне наполовин на тяхното мога да правя.
А, добре дошла!  Mr. Green Това е доживот. Тъкмо реша, че много знам и се яви нещо, дет ме халосва и айде наново. Баш това е сладката част, че винаги има и още и още и още.

# 290
Вейда,дори и да сме на различни полюси,това може само да ни обогати,стига да имаме желание да видим или чуем различната гледна точка.Уважавам мнението и труда на всеки,вслушвам се в думите на всеки,който ми отправя съвет или критика по какъвто и да е въпрос.Но не винаги мога с всичко да се съглася.За това света е толкова шарен,всеки има своите разбирания и възгледи.Не може и не трябва всички да сме еднакви и да ни харесват едни и същи неща.И за мен чалгата не е музика и предпочитам стържеща цигулка,но е факт че тази "музика" е номер едно в България.  Tired

# 291
  • София
SunshineMery, по принцип си права, но в случая-не. И аз не мога да се съглася, че всяко щрак е фотография. Снимане-да, фотография-определено не.

# 292
Мъхче,не само за теб,но и за всички които искат да се занимават с фотография или с каквото и да е друго...когато човек има желание и е упорит,рано или късно постига резултати.А ти имаш много хубави кадри! Hug За времето,в което пишем тук мисля че повечето се опознахме малко или много и би било хубаво да приемем думите на отсрещния като думи от приятел. Peace

# 293
SunshineMery, по принцип си права, но в случая-не. И аз не мога да се съглася, че всяко щрак е фотография. Снимане-да, фотография-определено не.
+1 bouquet
Има "фотография", има и "снапшот", така мисля и аз.

# 294
Руми,ако не е фотография,балет ли е  Laughing Нямам предвид високо художествена фотография във вид на изкуство.Но все пак и едното щрак е фотография.Понякога безумни кадри,които лично на мен са ми непонятни се наричат изкуство.

# 295
  • Пирдоп
Аз имам един въпрос,  когато пуснем снимка /имам предвид съвсем начинаещите/ и няма коментар по нея, това значи ли, че е толкова зле, че дори не си заслужават критиките.

# 296
Съвсем наскоро засякох Диването в една бебешка група. Там разбрах за момчето.
Някой да иска да сподели снеговаляща текстура? Praynig

# 297
  • София
Мери, това инатливо въртене в кръг е безмислено; за мен дрънкането на клавиши и натискането на спусъка не е равнозначно на музика и фотография, респективно. Няма и да стане.
Mary Ch., едва ли винаги е така, причини много-авторът е показал, че не понася критика и съвети, снимката е кофти и нищо не може да се предложи, за да се оправи, в момента никой няма време или муза да коментира, снимката си е екстра и няма какво да кажеш освен Супер е! и т.н

# 298
Руми,ако не е фотография,балет ли е  Laughing Нямам предвид високо художествена фотография във вид на изкуство.Но все пак и едното щрак е фотография.Понякога безумни кадри,които лично на мен са ми непонятни се наричат изкуство.
Първо се надявам този спор да не звучи като заяждане нито за теб, нито за публиката Peace.
И второ: Фотография означава рисуване със светлина, което само по себе си означава още повече неща, между които немалко познания и умения. Ако приема, че всяка снимка е фотография, означава да приема, че всеки който си е направил едно селфи и няколко снимки на джоба от вътрешната страна, защото е забравил да си заключи телефона, е фотограф. Това не го приемам.

Аз имам един въпрос,  когато пуснем снимка /имам предвид съвсем начинаещите/ и няма коментар по нея, това значи ли, че е толкова зле, че дори не си заслужават критиките.
Може просто да не е интересна.

Някой да иска да сподели снеговаляща текстура? Praynig
аз Mr. Green

# 299
  • Пирдоп
Ясно, значи моментно настроение. Четейки коментарите  напред и   критиките навремето, се замислих и за мои снимки и видях същите грешки. Но на мен никой не ми е казал, че еди какво ми е грешка, съответно аз не съм го коригирала и като гледам няколко кадъра с един и същи проблем.

Общи условия

Активация на акаунт