Фотография - 84 тема

• 68 365
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Открих разкошни, цъфнали в розово дървета в близкия парк:
Скрит текст:

# 631
Пак с китки ще ви досадя, снимани по нехарактерен за мен начин (интересно ми е как ще ги възприемете, според мен се получиха интересни и не прекалено самоцелно артси)
Spring_flowers_2017-2719_ASE by Zhana (SPL), on Flickr
Spring_flowers_2017-2717_ASE by Zhana (SPL), on Flickr
Spring_flowers_2017-2729_ASE by Zhana (SPL), on Flickr
Spring_flowers_2017-2730_ASE by Zhana (SPL), on Flickr
Spring_flowers_2017-2743_ASE_paper by Zhana (SPL), on Flickr
Spring_flowers_2017-2744_ASE by Zhana (SPL), on Flickr

# 632
  • Mostly in my mind
Първата ми е фаворит. Много нежна. Simple Smile

# 633
Много обичам такъв тип снимки и често се захласвам така да снимам. Страхотни са!

# 634
От 3та нататък всичките са чудесни и много интересни.

# 635
  • Варна
Първата, четвъртата и петата са много красиви! Peace Двойна експозиция или си си играла по друг начин?

# 636
Абсолютно профанското ми мнение е, че четвъртата и петата са най-хубави.

# 637
 Grinning И в моите очи 2 е най-слаба, а 1-вата най-стандартна! Благодаря ви много за коментарите - да, двойни експозиции в камерата правени, че кой има време за ФШ и понеже задуха и вятър - дълги и пак двойни също...

# 638
  • София
Предпоследната ми харесва много. Нестандартните размери не ме кефят нещо  newsm78

# 639
Всички излъчват нежността на пролетта, но в  последните две има толкова ефирност!
Браво!!!

Този конкурс ми излезе във фейсбук, като ви гледам работите спокойно може да участвате:

https://www.facebook.com/profoto.bg/posts/1846158782313303

Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 640
Тъпия конкурс на 500пиксела. Имам профил там и за да можеш да участваш в каквито и да било конкурси под тяхна егида трябва снимките ти да са качени в магазина им с опции за продажба. За да стане това имаш  2 опции
1. Ексклузивитет в магазина - този лиценз означава че им даваш права само те да продаватпснимкине ти и намаш право  да ползваш други пос едници, като така уж ти гарантирали по-добра печалба (леко под въпрос)
2. Не екслузивно - котео означава че си свободен да продаваш и през други посредници, но така не печелиш нищо почти от продажбата ..
Та заради единконкурс нещо не ме блазни - въързали са си гащите за магазина ма не и пред мен ..
Просто го казвам за онези които решат да участватрв техни конкурси - огледайте добре условията.  bouquet bouquet bouquet

# 641
...
Та заради единконкурс нещо не ме блазни - въързали са си гащите за магазина ма не и пред мен ..
Просто го казвам за онези които решат да участватрв техни конкурси - огледайте добре условията.  bouquet bouquet bouquet
А някакви конкурси изобщо струва ли си да се участва? newsm78 Peace

# 642
А някакви конкурси изобщо струва ли си да се участва? newsm78 Peace
Не знам какво имаш предвид под "струва ли си". Ако въпросът е дали има смисъл - има, но трябва да имаш реална представа за нивото си и да избираш конкурси според него. Тук има не едно и две момичета, печелили фотоконкурси. После вече зависи какво те вълнува - финансови и предметни облаги, лични удовлетворения, някаква кауза, която ти е на сърце и прочие. Различните мотивации носят различни емоции.

# 643
  • Madrid
Agent,прекрасни цветя,впечатлена съм!!

Вейда,много ми харесва палитрата на цветове.

От мен една пролетна

Boyana 2 by ilinda petrova, en Flickr

# 644
Здравейте! Голямо затишие в темата напоследък  Crazy Flutter
Какво стана с темите с месечното предизвикателство?
Agent Provocateur, страхотни кадри - и портретите, и цветята!! Heart Eyes Heart Eyes
Вейда,любими шишета Heart Eyes
ilindi4ka, много хубав и усмихващ кадър /леко виждам зелени кастове по кожажа, но не съм сигурна дали не е от монитора ми/ Каква е обработката, би ли споделила? Peace
От мен едни росни глухарчета, снимани в неделя след дъжда.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт