Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 485
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Ако утре пак е положителен отиди да те видят на ехограф, може да имаш киста и да играят хормоните
То ако е киста единствено може да се е образувала този цикъл, защото до преди него бяха на противозачатъчни.

# 646
  • София
след спиране на OK хормоните може да са пълна каша, може от това да е, ако продължат да са ++ отиди а те видят  Peace

# 647
Здравейте момичета!
Някой по разбиращ може ли да ми каже какво значат тия резултати днес ми е 13 ден от мц     
естрадиол-160,9
прогестерон-0,09
при прегледа казаха че е деформиран фоликул.

# 648
  • София
ами от тези изследвания може да се каже, че доминантния фоликул расте и зрее, прогестерона е нормално да е минимален преди О, той се увеличава след О.
Смята се, че при фоликул 18мм и естрадиол 200, вече има годна яйцеклетка в него. Но всичко с естрадиола е относително, защото има много жени с по-нисък и пак са имали годна яйцеклетка.
Зависи и от размера на фоликула.

п.п. Въпроса какво общо има с тестовете за овулация? Имала си положителен и след това си пуснала хормоните ли?  newsm78

# 649
Какъв е шанса да се зачене на 24-тия ден ,при положение,че цикъла е на 28-29дни

# 650
Ами никакъв, при 28 дневен цикъл О настъпва между 14ти и 17ти ден.

# 651
Здравейте отново от мен.
Този месец мисля започнах тестването навреме.
Днес ми е 12ти ден от МЦ, тестът беше отрицателен.
Цикъл на 28дни.
Предполагам след 2дни трябва вече да покаже положителен.

# 652
Здравейте отново от мен.
Този месец мисля започнах тестването навреме.
Днес ми е 12ти ден от МЦ, тестът беше отрицателен.
Цикъл на 28дни.
Предполагам след 2дни трябва вече да покаже положителен.

По късно може да е не с епритеснявай

# 653
Здравейте, имам въпрос. Възможно ли е да имам 6 отрицателни теста с мноого бледа тестова чертичка и седмия, правен на седмия ден от следенето на О, да се появят 2 ярки черти? Тестовете са правени по едно и също време на деня, без прием на течности по 3 часа.  newsm78 Миналия месец чертите се наситиха плавно и с всеки изминал ден малко повече.

# 654
Да, възможно е, няма нищо тревожно, просто си нацелила точно пикът на хормона Peace

# 655
Благодаря

# 656
Този месец нещо не можах да засека О, поне тестовете не я отчетоха, но на 21 ден имах кръвен тест за прогестерон, в граници, това ми казаха по телефона, както и че овулирам нормално. Без никакви допълнителни подробности, а ми предстои още един тест, на третия ден от следващия цикъл. Според вас дали може само от нивата на прогестерон да се направи заключение, че всичко е наред?
После ще правя цветна снимка.

# 657
  • София
Може, но колко е това в граница и колко дни след О е направен прогестерона, можем само да гадаем...

# 658
Здравейте. Искам да питам относно тестовете за овулация. Последния ми цикъл дойде със закъснение 3 дни , вместо на 17.03 дойде на 20.03 . Според вас кога трябва горе долу да ми е овулацията и кога трябва да се направи теста . По мой изчисления трябва да е на 06.04.

# 659
Колко дневен ти е цикъла?

Общи условия

Активация на акаунт