Тест за овулация - въпроси / тема 5 /

• 55 449
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
След 10тата мин. ми изглежда положителен. Утре може чертичката да е и по-наситена от контролната. Според мен започнете опитите от днеска в продължение на 3 дена.  Peace

# 76
  • София
теста е положителен, побързай с вливката, малко късно я правиш.
По-скоро трябваше да отидеш вчера или онзи ден, но карай, по-добре с нея отколкото без нея

# 77
теста е положителен, побързай с вливката, малко късно я правиш.
По-скоро трябваше да отидеш вчера или онзи ден, но карай, по-добре с нея отколкото без нея

Изненада ме този тест на 12 ден ++,Русев казва, че НК спадат до 20-30 мин след вливането.
Утре пак ще снимам теста и отново ще ви помоля за мнение.  Hug

Мерси geizer, Brayda  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 78
Момичета, ето и от тази сутрин резултата
http://prikachi.com/images/922/8996922f.jpg
http://prikachi.com/images/921/8996921N.jpg
http://prikachi.com/images/920/8996920j.jpg
Моля за вашия опит, нормално ли е само един ден да е толкова наситена втората чертичка  Shocked

# 79
  • София
О ти е днес или е била снощи.
Да, нормално е да е един ден положителен теста

# 80
  • Varna
Здравейте, искам да попитам дали след като цикъла ми варира между 28 и 32 дни , 10 ден добре ли е за първи ову тест?

# 81
О ти е днес или е била снощи.
Да, нормално е да е един ден положителен теста

Брайда,  Heart Eyes Hug bouquet

Vale Encheva, на първата страница на темата има една табличка /на мен много ми помага/ относно дължината на МЦ и кога трябва да започнеш тестването, ако ти е 28-32 дни Ц., вземаш най-късия, т.е 28 дни /отговаря 11 ден/ за да на изпуснеш о.
Успех  Party Party Party

# 82
http://prikachi.com/images.php?images/221/8997221P.jpg
Това е теста  за О на 14.12 според  вас имало ли е О или  да не се надявам пак на 29.12,че луднах ...

# 83
  • София
чертата е наситена, но теста не е категорично положителен.
Ако това е бил най-"положителения" от всички, може и да е имало О, но да не си оцелила точно пика на хормона, за това да не са съвсем еднакви чертите.

Ако не мериш БТ и правиш само тестове, аз лично бих се надявала на 29-ти все пак.

За другия месец ако искаш помисли да комбинираш и БТ заедно с тестовете за по-голяма яснота по този въпрос Simple Smile
Късмет  Peace

# 84
С да точно  чертата ме  обърква,че е на половина  червена.  На миналият  ден  13.12 чертата  беше  по бледа  , по едно  и също  време ги правя около 2 след  обяд. Значи пика  може да е бил  през  нощта...уф пак изпуснах

# 85
С да точно  чертата ме  обърква,че е на половина  червена.  На миналият  ден  13.12 чертата  беше  по бледа  , по едно  и също  време ги правя около 2 след  обяд. Значи пика  може да е бил  през  нощта...уф пак изпуснах

Здравей,

И аз мисля, че е така. При мен това беше, аз меря от 6 ден нарочно и правя всеки ден в 18ч по съвет на Брайда  Hug /всички без никакви признаци за втора черта, даже бледа/, но на 12 ден се наложи да го направя по-рано в 13ч. Изведнъж мн наситени две чертички, изобщо не очаквах /явно съм хванала пика/ и на следващия ден сутринта вече само една черта. Аз сега правя тестове и ги лепя по дни, когато съм готова ще ги снимам.
 Praynig Praynig Praynig

И не си изпуснала, от това, което знам от момичетата - сега е времето за бебеправене три поредни дни   Peace

# 86
  • София
пика най-често е вечерта, за това тестовете е хубаво да се правят в 17-18ч
Аз ги правя и към 19-20 като цяло, винаги си го хващам

# 87
Momичета ,аз един ден не тествах ,проблем ли е ? newsm78
Akо имам Ову ,изобщо мисля ,че не съм я изтървала.

# 88
  • София
Еми зависи от деня, от цикъла на колко дни е, редовен ли е и т.н.т

# 89
  • Varna
Momичета ,аз един ден не тествах ,проблем ли е ? newsm78
Akо имам Ову ,изобщо мисля ,че не съм я изтървала.
Според мен не си я изтървала, ти нали беше с досто дълъг цикъл. Днес кой ден ти е?

Общи условия

Активация на акаунт