Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 687
  • 376
  •   1
Отговори
# 255
Аз току-що взех билети за едно китайско представление, на което знам, че иска да отиде.
Вчера му купих и шал.
Другите неща, които знам, че харесва, няма как да му ги купя, не са ни по бюджета  Laughing

И моя е купил техника на ретрограден Меркурий, макар че не е скъпа и да й стане нещо няма да е голяма драма, но му се скарах. Предупредих го и пак е забравил  Naughty

# 256
  • на правилното място, в точното време
Какво прави ретроградния Меркурий на техниката? Че не се купува по това време?

# 257
  • София
Честита Коледа!
Казват, че се правят несполучливи покупки, имаш проблеми с техниката, разваля се....Аз не обръщам много внимание на това.

# 258
Да, показва дефект след време, не работи или се оказва некачествена. Може и да не се използва дълго

# 259
Да се покажа и аз като една Муня. Десет дни преди Коледа ме попита дали съм си харесала нещо специално и ми каза, че ще ми купи каквото искам. Имах нужда от нови официални ризи и блузи, и му го казах макар да е прозаично. Обиколихме магазините в Парадайс, но нищо не ми допадна. /Ако някой може да ме насочи къде в София мога да намеря такива ризи, моля да пише, за да облекчи Дядо Мраз Simple Smile./В крайна сметка си харесах едно пенливо вино с две красиви чаши. Снощи се жалеше каква луда жена съм-да иска да ми купи всичко, а аз да избера такъв скромен подарък....
Той много обича тънки якета тип ветровка и аз му подарих. Много се изненада, защото все съм мърморела, че има десет такива.Аз си мърморя, ама той това си харесва, затова го получи. Веднъж му подарих метеостанция- показва времето-голяма щуротия, но той много й се радва.
Едни от най-хубавите ми подаръци от него не са луксозни и скъпи, а такива за добрия ми сън - подарявял ми е анатомична възглавница, топла пижама, а преди две години - завивка с пух. Миналата Коледа ми подари безумно скъп цветен портфейл. Изкушавах се да го сменя, защото не ми хареса, но сърце не ми даде, защото беше обиколил пет магазина, докато го намери и все нищо не му се струвало достатъчно мадамско и красиво за мен.
Иначе най-би ме зарадвало преживявяне - пътуване или концерт.

# 260
  • пловдив
Искам да ме остави на мира

# 261
  • София
Моят съпруг ме изненада точно на Бъдни вечер, като ме заведе до Технополис и ми подари миялна машина. Blush

# 262
Моят съпруг ме изненада точно на Бъдни вечер, като ме заведе до Технополис и ми подари миялна машина. Blush
Това ми напомни как преди години баща ми подари на майка ми прахосмучкачка за 8 март. След няколкоминутно чудене дали да не му строши подаръка в главата, майка ми просъска, че той може да задържи прахосмукачката като подарък за себе си и да си я ползва със здраве, а на нея да бъде любезен да направи подарък като за жена, а не като за домашна прислужница. Много беше бясна. Ама много.

# 263
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Това ми напомни как преди години баща ми подари на майка ми прахосмучкачка за 8 март. След няколкоминутно чудене дали да не му строши подаръка в главата, майка ми просъска, че той може да задържи прахосмукачката като подарък за себе си и да си я ползва със здраве, а на нея да бъде любезен да направи подарък като за жена, а не като за домашна прислужница. Много беше бясна. Ама много.
Е нали все пак не и е подарил метла.  clean

# 264
  • София
Той и моя все уреди ми подарява, ама не му се сърдя. Но тази година нямаше.

# 265
  • Бургас

Е, той човека точно обратното иска-да я облекчи.Аз бих се радвала на такъв подарък също.

# 266
  • София
Много си зависи от човека. За някои това би бил полезен подарък, други хич няма да му се зарадват.  Laughing

Аз май съм по- скоро от вторите.  Mr. Green

# 267
Честно казано, аз не бих се зарадвала на такъв подарък. Това не е подарък за мен, а консуматив за домакинството. Ако имаме договорка уредът да ни е ОБЩ подарък за нас двамата, ОК. Но личен подарък, който щял да облекчи мен, как пък не. Аз да не съм абонирана за миенето и прането, че да облекчава мен? Той да няма лекарско предписание да доближава съдове и пране?

# 268
Да ми подари една тройка с някоя Снежанка. Това ще го помня цял живот.

# 269
  • Вестерос
Всъщност не искам да МИ подарява, искам да си подарим една почивка някъде двамата, без много шум, нито искам компании за празниците, нито нищо. Просто да отидем някъде, да има хубава храна, хубаво питие и да си мълчим.  Heart Eyes
Страхотен подарък ще е, не съм го получавала до сега обаче, но времето ще покаже.

Общи условия

Активация на акаунт