Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 67 277
  • 376
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Талисманите от Пандора станаха банални.

# 241
  • SF
Точно това ме подразни, когато за рождения си ден получих поредния.
Те никога не са излишни и достатъчно. Оттук нататък това ли ще ми е подаръкът за всички поводи???

# 242
  • София
Имах предвид, че вече всяка втора жена ги носи....А някои дори са сложили доста от тези талисмани на гривните си и става много натрупано....губи се красотата на всеки един елемент.

# 243
Пандората ми е точно толкова неприятна, колкото и Сваровски. Явно съм всяка трета жена Simple Smile

# 244
Нямам талисман на Пандора, сега разбрах какво е това. За цената на златен такъв бих си избрала нещо много по-интересно.

# 245
  • София
Искам нов апартамент! Скромна съм, а? Е, не точно самият апартамент, а по-скоро ММ да се съгласи да задействаме цялата процедура по продаване и закупуване.
Иначе ... всичко си имам. Бижута не нося, телефона си смених скоро, на почивка ще ходим с майка ми. Ммм, наистина не ми идва на акъла нещо, което желая от него. Освен да се сдържа малко повече, когато е ядосан.

# 246
  • София
Към моето искане за коледен подарък допълвам и едно малко, пухкаво коте.

# 247
Аз пък съвсем случайно се сдобих с кола  Simple Smile Изпадна ни тези дни добра оферта и ето ти неочакван коледен подарък. ММ гледал от месеци, ама си траел. Сега остава и книжката да си оправя и да си припомня някои неща, че от години не съм карала.

# 248
Аз тази сутрин видях, че ми е оставил нещо под елхата. На бижу ми мяза ама ще видим.
Аз май искам да си купя нов телефон - още се чудя и го мъдря ама нека мине ретроградния Меркурий, че техника сега не се купува Grinning

# 249
  • София
И аз от две години всичко трупам под елхата, малката още не е наясно какво се случва, а и не пипа, ММ  никога няма да тръгне да рови, а моите подаръци сама си ги избирам. Няма да издържа обаче да знам, че под елхата има нещо за мен и да не го отворя.  Laughing

Мис, честито за колата.  Hug

# 250
  • София
Честити нови придобивки!

# 251
Най-желаният от мен подарък е пътуване, но няма да ме огрее. Иначе обикновено получавам пликче със сума и сама си избирам

# 252
И аз така, най-много бих се радвала на пътуване. И понеже си знам, че няма да ме огрее, си го самоподарих предколедно. И миналия уикенд бяхме в Гърция. ММ малко се дърпаше отначало, но му хареса, пък и се чувстваше гузен,
защото покани съседите за нова година у дома, а знаеше, че аз искам на заведение. Иначе подаръците си ги избираме заедно, защото в противен случай някой все нещо не е улучил. Той отдавна говореше, че иска ново елегантно палто, но са доста скъпи и преди няколко дни случайно открихме мечтаното, точно неговия размер - само две бяха останали, при това намалени със 100 лв под редовната цена. Моят подарък ще си го избера утре. 

# 253
Аз нищо конкретно не исках, но си избрах един парфюм на Кавали малко насила. Купих си го, той го осребри..
А реално е искал да ми купи таблет...и ми го е купил Laughing язък, че е в ретрограден Меркурий, ама нейсе, дано да е здрав дълго време

# 254
  • София
И ние купихме техника в Ретрограден Меркурий, но това не ме притеснява! Знам, че е качествена и няма да имаме проблеми!
Весели празници на всички!

Общи условия

Активация на акаунт