Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 727
  • 376
  •   1
Отговори
# 225
Той ще ми подари 2 рокли и елегантни обеци от бяло злато с камъни. Аз си ги избрах Simple Smile Аз ще му подаря панталони и палто - той ще си ги избере. Wink

# 226
Аз за Коледа искам да е добре бебчето ми и да се развива. Heart

# 227
  • София
Аз за Коледа искам да е добре бебчето ми и да се развива. Heart

Искрено ти го пожелавам.  Hug

# 228
Аз искам за Коледа така чаканото предложение, ама май ще съм на принципа "Който много иска, много....." Grinning Аз още не съм купила подарък. Мислех си за масаж... все мрънка, че всичко го боли, а аз все се правя на приятно разсеяна... Grinning

# 229
  • София
Аз искам за Коледа така чаканото предложение, ама май ще съм на принципа "Който много иска, много....." Grinning Аз още не съм купила подарък. Мислех си за масаж... все мрънка, че всичко го боли, а аз все се правя на приятно разсеяна... Grinning

Така и така не си купила подарък, може ти да направиш предложение...  Laughing

# 230

Така и така не си купила подарък, може ти да направиш предложение...  Laughing

Хаха аа не, имам още малко търпение и някакво предчувствие, че ще е скоро. Ако не за някой друг празник се мятам на едно коляно и това е Grinning

# 231
  • София
Искам хубав парфюм, може и чанта ... скромна съм Innocent Simple Smile

# 232
Не чакаме Коледа, з ада си купуваме подаръци. Близо 2 месеца купувам неща, все под наслов коледен подарък.
Кое ми хареса най-много - първото издание на "Пинокио" на английски. Книгата е просто бижу.

# 233
Искам за Коледа да има сняг някак си усещам в въздуха магия неописуема е; моята жена ме дари с два безценни подаръка всичко друго е без значение.

# 234
И аз бих подскачала в сняг по празниците. Присъединявам се към желанието и дано природата бъде благослонна към нас  Simple Smile

# 235
Аз бих подскачала на плаж, коктейли и августовски температури Grinning
Особено ако пратим децата на бабин дом междувременно. Обаче ни желаещи баби има наоколо, нито дори половинка. Той ММ всъщност сега е на място, където лятото е в разгара си, но пък няма търпение да се прибере, защото е фен на студеното време.

# 236
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Подарих на мен и жена ми десет дена в Сен Мориц за Коледа и Нова година. Simple Smile

# 237
  • София
Искам като подарък за Коледа от моя съпруг няколко дневна почивка в самостоятелна вила, с камина, в борова гора, хубаво вино....И двамата имаме нужда от това!  Simple Smile

# 238
Много забавна темичка! Изчетох я и много се забавлявах на подаръците от минали години.
Аз нямам идея дали и какво ще имам за подарък. Той ми угажда целогодишно и дори преди няколко дни ми смени телефона с по-хубав. А понеже беше станало дума за символични подаръци,моят най-любим получих когато за първи път ме доведе вкъщи-кутия с ръчно направени шоколадови бонбони! 😍
Иначе аз ще подаря на ММ почивка,но ще е януари,защото няма как този месец. Друго просто не ми идва на ум,той все повтаря,че си има всичко и нищо не му трябва. 🙄
За беба-играчки и дрешки.

П.С.Аз искам френски булдог,но мисля,че няма да стане. 😏

Последна редакция: нд, 17 дек 2017, 22:41 от Anyyyone

# 239
  • SF
Аз трябва сама да си избера подаръка. Но не знам какво да си сложа под елхата... За талисман от Пандора не ми се харчат пари. Трябва да купува подобни неща на роднините.

Общи условия

Активация на акаунт