), мечтата за робота си остана ... 
. Имаше един впоследствие изтрит пост, според който да се подарява епилатор било обида, аз затова толкова се обяснявах.
Само че така се случи, че точно тази година минахме без подаръци... Съответно съвсем забравих за това и за следващите Коледи нямах някакви определени желания, но той успяваше да ме изненада (например за миналата - подари ми картина с лалета, рисувана от негов приятел художник
). Тази година той искаше риболовна лодка, а аз пак нищо конкретно и понеже той твърдеше, че няма да спестим пари за лодка, аз започнах тайно да ги събирам малко по малко. Събрах ги и ги сложих в плик, украсих го и го надписах (имах доброто желание да купя въпросната лодка, но няма къде да я скрия, а и ми се иска той да си я избере, за да не сбъркам нещо). И си казах, че това е достатъчен подарък за мен - той да е щастлив, че ще си купи лодка.
Обаче преди няколко дни видях една бонбониера (мислех, че са сладки всъщност, но като огледах по-добре, видях, че са бонбони) в метална кутия и се сетих за желанието си отпреди години и му казах, че я искам. Уж обеща да я купи. Самата кутия е във формата на коледен венец и по нея има оставени гнезда за чаени свещи, та всъщност това е, което ме грабна най-много (много обичам свещи и свещници и той го знае). Направих снимка вчера и му я пратих (в командировка е в момента) и той пак каза, че ще я имам за Коледа.
Препоръчани теми