Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 743
  • 376
  •   1
Отговори
# 150
  • Countryside
Мисли в перспектива човека, да му възпиташ децата, да прочетеш добрите практики, да ги осмислиш добре и да ги прилагаш Laughing
Сега серизно: книгата е сложен подарък, не на всеки се харесва даден автор или тематика. Аз купувам книги само ако познавам човека в детайли, за познати и гости залагам на тривиалните неща: марков алкохол за мъжете и ароматна свещ за жените и/или някаква джаджа за дома, примерно красиви чаши за кафе или вино.

# 151
Отказвам се от хотела, искам да ми подари складова програма, създадена за мен.
Обеща. Praynig

# 152
Отказвам се от хотела, искам да ми подари складова програма, създадена за мен.
Обеща. Praynig
Пиши писмо на дядо Коледа...имаш още време

# 153
За какво да пиша? Казах си ясно от какво имам нужда и помощ. Wink

# 154
Аз искам дядо Коледа да донесе малко романтика на ММ, но не би  Crossing Arms
По принцип изпуска повечето празници и сама си избирам и подарявам, и тази година ще е така и да, точно книги ще са, а може и на Гугълчето подаръка - TRX, отдавна му се каня  Grinning
Големия (на 8г) иска Нерф, бая се озорих да го издиря, чудех се за какъв нерв ми говори  Laughing. Малката (на 7г) иска коте, ще е такова, но на пъзел, планетариум и по една книжка. Също и макет на марсоход тип Опортюнити/Спирит и още един от мисията Аполо, че напоследък все това зяпат по НГ.
Телефони, таблети и компютри техни скоро няма да получат.

# 155
Моят син цял ден вчера е крещял "Нърф или нищо" търчейки из вкъщи и стреляйки по сестра си  #Cussing out
Сега съм му скрила глупавият пистолет, пък да видим  Mr. Green 
Моят мъж не прави подаръци на никого. Всичко е оставил в мои ръце. Понякога ми се ще да е малко по- галантен, ама на... такъв ми бил късмета Simple Smile
Иначе за Коледа нищо не искам. В такъв период от живота си съм, че си имам всичко. Очертава се перфектната Коледа и се надявам наистина да е такава (пу- пу, да не чуе Рогатия).

# 156
TRX е идея за подарък на мъжа ми, който напоследък няма много време за спортуване. Освен това ще го използвам и аз. Mr. Green
За един рожден ден получих много хубав нематериален подарък от него. Ние сме запалени планинари и се случи така, че тогава бяхме в Банско. Той уреди кой да гледа дъщеря ни и ме заведе до вр.Вихрен по един по-труден и скалист маршрут. Освен дозата адреналин, изненадата беше, че по тези скали имаше много, ама много еделвайси. Хубави, големи и много! Laughing

# 157
TRX е идея за подарък на мъжа ми, който напоследък няма много време за спортуване. Освен това ще го използвам и аз. Mr. Green
За един рожден ден получих много хубав нематериален подарък от него. Ние сме запалени планинари и се случи така, че тогава бяхме в Банско. Той уреди кой да гледа дъщеря ни и ме заведе до вр.Вихрен по един по-труден и скалист маршрут. Освен дозата адреналин, изненадата беше, че по тези скали имаше много, ама много еделвайси. Хубави, големи и много! Laughing

Прекрасен подарък, благородно завидях  bouquet!

# 158
може ли някой личен подарък или нещо което да ползваме заедно

# 159
  • София
може ли някой личен подарък или нещо което да ползваме заедно

Всичко може, защо да не може.  Laughing За р.д на ММ  смятам да му подаря спа уикенд, от който определено ще се възползвам и аз.  Laughing

# 160
При нас, аз съм по подаръците Simple Smile Обожавам да взема нещо,което да се хареса и да донесе радост.Миналата година взех на половинката много хубава машинка за постригване (неговата се беше счупила ,все нямаше пари,а си ходи скин хед и му беше много необходима).
Тази година сме по-зле финансово,тъй че ще му купя любимата дреха-суътчър на любимата му марка ,само щампата трябва да избера.И за рд-то подаръка беше същия,но той не се сеща сам да си вземе ,докато не ги скъса от носене Simple Smile
Много се разчувства ,каквото и да му подаря -последно за годишнината ни ,бях поръчала голям колаж с наши снимки в рамка-разплака се Simple Smile
Не е много романтичен,освен плюшени играчки-изненада,другите неща аз си ги харесвам .За тази Коледа-боти от естествен велур.
Ако нямаме пари ,нищо не си подаряваме и това не е проблем .Важно е да се здрави и да сме заедно!

# 161
  • Виена
Lady gothic, бъдете все така щастливи!

# 162
  • Sofia, Bulgaria
НИЩО, нищо и пак Нищо!!!  Laughing От повече от месец ме пита и аз просто нищо неискам, защото си имам всичко - къща, мъж, бебе, собствен бизнес, компютър, телефон и 2 гардероба дрехи  Mr. Green и най-хубавото е че всичко сама си постигнах и направих  Whistling

Иначе за протокола аз най-много обичам разни домакински неща: ел.уреди, готварски пособия и сервизи, жалко че ми е малка кухнята иначе всички хипермаркети щях да изкупя  Embarassed Joy

# 163
  • Виена
Хм, бебето, да  е живо и здраво, не вярвам сама да си си го направила!
 Grinning
Иначе, при сходни обстотятелства, аз примерно реших,че искам чифт обици Шопар, от тия със щастливите диамантчета Simple Smile Няма да ги получа де.

# 164
  • Countryside
Иначе, при сходни обстотятелства, аз примерно реших,че искам чифт обици Шопар, от тия със щастливите диамантчета Simple Smile Няма да ги получа де.
Уха, добра идея.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт