Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 671
  • 376
  •   1
Отговори
# 300
  • SF
Имаше теоретична вероятност да хвана автобус. Нямаше да спя до обяд днес.
Здрави да сме всички!!!

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 18:49 от Esmee

# 301
Аз получих страхотен подарък - почивка на Малдивите! Желая ви весело посрещане на една щастлива и незабравима Нова година! Бъдете здрави!

# 302
ММ ме изненада страхотно! 😍 Преди Коледа ми каза,че ми е поръчал подарък,но не каза какво. Само изчоплих,че е от Емаг и е за кухнята. 🤔 Предположих,че е мултикукър,защото исках да купим. После ми казва,че нямало да пристигне за Коледа,та ще ми бъде за Нова Година. В петък уж бил пристигнал в офиса на куриерите,но каза,че ще го вземе в събота,т.е. вчера. 🙄 През това време се уговаряме с едни приятели от Плевен да дойдат да празнуваме заедно и вчера пристигат те,посрещам ги,целувки прегръдки и по едно време ММ ми вика-Бебка се е събудила и плаче. Влизам аз в спалнята и какво да видя- на леглото от един опакован кашон се подава едно френско булдоче! 😍 Той през цялото време ме е лъгал,за да ме изненада. Обявата била от Плевен и тайно се наговорил с приятелите ни да го докарат. Не съм имала по-страхотна изненада през живота си. Как да не го обичам?! Най-прекрасния ми е той. ❤
Весели празници на всички пожелавам и много сбъднати мечти!
Честито за подаръка ❤ Няма по-прекрасни кучета от французите ❤ Ние имахме и почина тази година,беше голяма мъка...уж не искаше да си вземаме пак куче,но преди Коледа уж отидохме да видим нещо в едно село и хоп-френчита 🙈 така вече почти месец сме едно малко прасенце и щастието се върна в нашия дом ❤❤❤
❤😊 Браво! Уникална е нашата малка принцеска. 😍

# 303
Имаше теоретична вероятност да хвана автобус. Нямаше да спя до обяд днес.
Здрави да сме всички!!!
Сега ме караш да се чувствам малко гузно.Пожелавам ти весело посрещане на новата година.

# 304
  • София
Аз получих страхотен подарък - почивка на Малдивите! Желая ви весело посрещане на една щастлива и незабравима Нова година! Бъдете здрави!

Дай Боже всекиму такива подаръци.  Simple Smile

# 305
И, колкото и тъпо, стандартно и скучно да изглежда, аз искам златни обеци - най-прости, ежедневни, да не ги свалям и слагам като лягам, ставам или се къпя... е, само като се боядисвам.
Толкова хубави получих за подарък и днес на слънчева първоянуарска разходка в гората, едната падна. Така и не я намерихме  Cry.

# 306
И, колкото и тъпо, стандартно и скучно да изглежда, аз искам златни обеци - най-прости, ежедневни, да не ги свалям и слагам като лягам, ставам или се къпя... е, само като се боядисвам.
Толкова хубави получих за подарък и днес на слънчева първоянуарска разходка в гората, едната падна. Така и не я намерихме  Cry.
На това му се вика късмет здраве да е може би ще я намери някой за когото е по нужна.Аз пък получих безценни подаръци от Коледа до Нова година на масата със семейството и децата че ина ли по хубаво от това.Смях истории снимки и много вино.

# 307
има ли тема за оплакване от подаръци? моят ми подари пижама..

# 308
[секси пижама или само пижама ?

# 309
  • София
Важното е, че се е сетил и е направил подарък.
Уважавам всякакви жестове от страна на съпруга ми.  Simple Smile

# 310
  • пловдив
има ли тема за оплакване от подаръци? моят ми подари пижама..

на мен ми подариха полюлей хахахаахах

# 311
:Не- секси- пижама, просто пижама. Бих подарила такава на баба ми

princeskata2014  Laughing Stuck Out Tongue Closed Eyes все пак твоето ми се струва по-добре

# 312
Чак пък група за оплакване ...😒 аз обожавам пижами и удобни дрехи за вкъщи и много се радвам на такива подаръци Simple Smile Доста подаръци ми е подарявал,които не са в мой стил/вкус,но винаги го е правил с много желание и си е личало ,така че пазя всичко и много си ги обичам подаръците

# 313
Ооо, имаше преди тема за оплакване от подаръци- големи бисери имаше.
Аз съм получавала прахосмукачка, и то бяхме пресни гаджета. Не съм от най- големите чистофайници,а и съм свикнала да си действам с метличката, ама.. прахосмукачка.

# 314
Чак пък група за оплакване ...😒 аз обожавам пижами и удобни дрехи за вкъщи и много се радвам на такива подаръци Simple Smile Доста подаръци ми е подарявал,които не са в мой стил/вкус,но винаги го е правил с много желание и си е личало ,така че пазя всичко и много си ги обичам подаръците

И аз обичам да нося удобни дрехи вкъщи, но това няма нищо общо със случая. Смятам, че можеше да помисли  и да се постарае малко повече за подрък за Коледа за жената до себе си. ( и не не искам скъпи "пижами", а отношение.)
Както и да, идеята ми беше да се посмея заедно с други жени на подаръците, които сме получили от половнките.

Общи условия

Активация на акаунт