Една по-весела тема: какво искате да ви подари партньорът за Коледа?

• 66 674
  • 376
  •   1
Отговори
# 285
Шугър хубаво е, че си се зарадвала. Аз не обичам подаръци, защото никой не може да ми купи това което искам. Мъжът ми ми даде пари и аз си купих парфюм и декоративна козметика.

# 286
Аз пък искам да й подаря нещо, но за съжаление друг ще й прави подаръци Cold Sweat

# 287
  • SF
И аз искам да ми подарят, но за съжаление друга ще се радва на подаръци. Simple Smile

# 288
Да намериш човек с когото мълчейки да ви е интересно това е хубаво.Аз пък за коледа следващата си пожелавам жена ми да ни дари с принцеса. 
Дано да ви се сбъдне!
Ние взаимно си подарихме време заедно да си мълчим и да си гледаме прахосмукачката робот. Вкъщи няма значение кой върши домакинската работа, който и да е, е време, което не отделяме един за друг. Меркурий да си гледа работата Simple Smile.
Есмее, кажи адрес, ще ти изпратя подаръче, горе главата! Обещавам, че няма да е старата прахосмукачка.
Стан, и ти горе главата, купи си нещо, зарадвай някой добър човек.

# 289
  • София
Весело посрещане на Новата година на всички!

# 290
  • SF

Есмее, кажи адрес, ще ти изпратя подаръче, горе главата! Обещавам, че няма да е старата прахосмукачка.

Миличката! Hug Само мисълта, че искаш да ми пратиш подаръче, ме накара да се усмихна мноооого широко.
Аз трябва да си го заслужа подаръчето. Wink А ти си сладка и ти благодаря!

# 291
Ох чета чета и си мисля ,,ах колко го обичам моя идиот “ 😅 винаги ми е правел подаръци/изненади,в началото много бижута,но после разбра,че не нося.. 😁 от всички неща най-силен спомен имам от парти изненада за рожденния ми ден(наистина не очаквах и беше уникално) и лятото за рожденния ми ден (бих казала най-точното му попадение до сега) -чанта oBag,сам се сетил,сам я комбинирал (просто си го представям с мола да избира тяло,джоб и дръжки 😅😅) //За уреди и домакински неща-аз обожавам,не че съм някоя лудница,просто обожавам да си купуваме неща за вкъщи

# 292
ММ ме изненада страхотно! 😍 Преди Коледа ми каза,че ми е поръчал подарък,но не каза какво. Само изчоплих,че е от Емаг и е за кухнята. 🤔 Предположих,че е мултикукър,защото исках да купим. После ми казва,че нямало да пристигне за Коледа,та ще ми бъде за Нова Година. В петък уж бил пристигнал в офиса на куриерите,но каза,че ще го вземе в събота,т.е. вчера. 🙄 През това време се уговаряме с едни приятели от Плевен да дойдат да празнуваме заедно и вчера пристигат те,посрещам ги,целувки прегръдки и по едно време ММ ми вика-Бебка се е събудила и плаче. Влизам аз в спалнята и какво да видя- на леглото от един опакован кашон се подава едно френско булдоче! 😍 Той през цялото време ме е лъгал,за да ме изненада. Обявата била от Плевен и тайно се наговорил с приятелите ни да го докарат. Не съм имала по-страхотна изненада през живота си. Как да не го обичам?! Най-прекрасния ми е той. ❤
Весели празници на всички пожелавам и много сбъднати мечти!

# 293
Да намериш човек с когото мълчейки да ви е интересно това е хубаво.Аз пък за коледа следващата си пожелавам жена ми да ни дари с принцеса. 
Дано да ви се сбъдне!
Ние взаимно си подарихме време заедно да си мълчим и да си гледаме прахосмукачката робот. Вкъщи няма значение кой върши домакинската работа, който и да е, е време, което не отделяме един за друг. Меркурий да си гледа работата Simple Smile.
Стан, и ти горе главата, купи си нещо, зарадвай някой добър човек.
Благодаря.
С esmee ще си вдигнем втората наздравица от новата година....с усмивка и едно намигване, нали Esmee?
Ще пием за нас, смотаните, пардон, самотните:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 294

Миличката! Hug Само мисълта, че искаш да ми пратиш подаръче, ме накара да се усмихна мноооого широко.
Аз трябва да си го заслужа подаръчето. Wink А ти си сладка и ти благодаря!
Сериозна бях за подаръчето. Не всичко в живота трябва да си заслужиш, някой неща просто се случват.
Стан, хайде сега самотници, смотаняци...я по- ведро, загубеното не може да го промениш, но това какво ще спечелиш зависи само и единствено от вас. Прегръдки и на двамата Simple Smile.

# 295
  • SF
Много сте мили!
Ще си помисля за вас в 12:00! И ще ви пожелая много успешна Нова година!
И тя ще бъде!

# 296
Много сте мили!
Ще си помисля за вас в 12:00! И ще ви пожелая много успешна Нова година!
И тя ще бъде!
В момента се намираме я Русе ако си там случайно заповядай.....

# 297
  • SF
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Cia_maritima Simple Smile На 300 км съм от Русе. Simple Smile Защо не ми го каза вчера? Щях да заповядам с удоволствие Simple Smile

# 298
ММ ме изненада страхотно! 😍 Преди Коледа ми каза,че ми е поръчал подарък,но не каза какво. Само изчоплих,че е от Емаг и е за кухнята. 🤔 Предположих,че е мултикукър,защото исках да купим. После ми казва,че нямало да пристигне за Коледа,та ще ми бъде за Нова Година. В петък уж бил пристигнал в офиса на куриерите,но каза,че ще го вземе в събота,т.е. вчера. 🙄 През това време се уговаряме с едни приятели от Плевен да дойдат да празнуваме заедно и вчера пристигат те,посрещам ги,целувки прегръдки и по едно време ММ ми вика-Бебка се е събудила и плаче. Влизам аз в спалнята и какво да видя- на леглото от един опакован кашон се подава едно френско булдоче! 😍 Той през цялото време ме е лъгал,за да ме изненада. Обявата била от Плевен и тайно се наговорил с приятелите ни да го докарат. Не съм имала по-страхотна изненада през живота си. Как да не го обичам?! Най-прекрасния ми е той. ❤
Весели празници на всички пожелавам и много сбъднати мечти!
Честито за подаръка ❤ Няма по-прекрасни кучета от французите ❤ Ние имахме и почина тази година,беше голяма мъка...уж не искаше да си вземаме пак куче,но преди Коледа уж отидохме да видим нещо в едно село и хоп-френчита 🙈 така вече почти месец сме едно малко прасенце и щастието се върна в нашия дом ❤❤❤

# 299
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Cia_maritima Simple Smile На 300 км съм от Русе. Simple Smile Защо не ми го каза вчера? Щях да заповядам с удоволствие Simple Smile
И вчера ако бях казал едва ли щеше да се случи но здраве да е предполагам в Сф ако е така като се приберем може след новогодишно ще се радвам да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт