Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледна тема 59

• 79 865
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте,
Ето, че и аз се присъединявам към проблемното забременяване. Та, много ще се радвам, ако някой отговори на въпросът ми. На 22 ноември ми правиха инвитро в Надежда. След дългите две седмици чхг 39,83, след два дни 37,7. Очевидно - нищо. Отношението на персонала беше под всякаква критика, никой не знае какво да ми каже, от спешният център ми казват пийте си лекарствата до прегледа при доктора, който е след 8 дни. Защо? Тези лекарства - хормони и кортикостероиди, утрогестан и т. н. не са особено полезни. Въпросът ми е на някой случвало ли му се е? Аз пия все пак лекарствата, но по дяволите защо? И каква е тази практика да нямаме връзка с лекарите си? Поне с Д-р Цветков е така. Ще бъда благодарна на всеки включил се

# 91
Здравейте,
Ето, че и аз се присъединявам към проблемното забременяване. Та, много ще се радвам, ако някой отговори на въпросът ми. На 22 ноември ми правиха инвитро в Надежда. След дългите две седмици чхг 39,83, след два дни 37,7. Очевидно - нищо. Отношението на персонала беше под всякаква критика, никой не знае какво да ми каже, от спешният център ми казват пийте си лекарствата до прегледа при доктора, който е след 8 дни. Защо? Тези лекарства - хормони и кортикостероиди, утрогестан и т. н. не са особено полезни. Въпросът ми е на някой случвало ли му се е? Аз пия все пак лекарствата, но по дяволите защо? И каква е тази практика да нямаме връзка с лекарите си? Поне с Д-р Цветков е така. Ще бъда благодарна на всеки включил се
След два дена повтори пак теста да се увериш ,че продължава да пада(при извън маточна може да почне да се качва)ако продължава да пада според мене няма нужда да ги пиеш лекарствата.Мн е тъпо чуството разбирам те Cry

# 92
Имаме връзка, поне аз с моя лекар имам. Като нещо не ми е ясно й пиша смс, защото знам, че е много заета и тя ми отговаря като се освободи.
Някоя пациентка на Цветков просто да ти го прати на лично съобщение. Звънни му и си задай въпросите.

# 93
Малък зайко, можеш да опиташ да запишеш час при някой от другите гинеколози, не съм сигурна, че е възможно да стане по-бързо, последният път като имах нужда от час, при който и да е, за вземане на микробиология, имаше свободни за след месец, но за репродуктивен ще чакаш още поне 3-4 месеца, затова си струва да опиташ.
Гълъбинова, и двата теста ли са правени в една и съща лаборатория?
Ако е така, аз бих пуснала още един, 48 ч след последния, за да се види какво се случва, въпреки че явно не нараства, но така бих постъпила аз, а това си мисля, че би искал и Цветков. Лекарите имат много пациенти, затова има спешен телефон, на който също отговарят лекари.

# 94
  • София
Здравейте, аз посещавам клиниката от март месец, наясно съм с часовете, просто не ми е ясно защо трябва да пия тези лекарства все още. Те ми създават ужасен дискомфорт. Прегледа ми е този четвъртък, ще изтърпя още малко. Надявах се да има и други като мен, за да получа отговор. Знаете ли кога се прави следващ опит? Имам замразени ембриони. Да не би заради това да трябва да ги пия? Не знам...

# 95
Защото може да си бременна, а ако спреш лекарствата да направиш аборт. Тези лекарства подпомагат бременността и я задържат.
За следващ опит лекарства се почват от съответния цикъл.
И не само Персенска си дава телефона, ти попита ли го изобщо?

# 96
Изследвай чхг още веднъж преди прегледа, Цветков и без това ще иска още едно изследване в същата лаборатория, за да прецени какво се случва.

# 97
  • София
Защото може да си бременна, а ако спреш лекарствата да направиш аборт. Тези лекарства подпомагат бременността и я задържат.
За следващ опит лекарства се почват от съответния цикъл.
И не само Персенска си дава телефона, ти попита ли го изобщо?

При тези резултати - едва ли. Да, попитах в деня на трансфера. Каза, че от информация ще ни кажат какво да правим, те пък прехвърлят към спешния и т.н.
Ще видим в четвъртък

# 98
  • София
Изследвай чхг още веднъж преди прегледа, Цветков и без това ще иска още едно изследване в същата лаборатория, за да прецени какво се случва.

Да, ще пусна още веднъж преди прегледа. Давате ми надежда, аз вече приех лошото ( или се опитвам).

# 99
Здравейте момичета. На 01.12 ми беше трансферът на 2 бластоцисти. Днес 12.12 - ЧХГ е 897,3IU/l. Притеснена съм, че от вчера като че ли ми изтича всичкия утрогестан. Embarassed
Честито на всички с положителни тестове и успех на тези, които сте в процедура! bouquet

# 100
Честито, чудесен резултат Simple Smile

# 101
  • пазарджик
Страхотен резултат,честито!Аз също днес правих тест 14 ден след Зет на 2 бластоциста,резултата още не е готов.Яд ме е ,че направих тест в Рамус ,вие къде правите и излизат толкова бързо?

# 102
Данитооо, във Виталаб го правих. Този път наистина излезна много бързо.

# 103
Димичка, браво, дай Боже всекиму  Praynig  Утрогестана няма как да не изтича, лежи половин-един час след поставянето му  Peace
Дани, чакаме те и теб с подобна стойност до края на деня  Wink

# 104
  • София
Здравейте момичета. На 01.12 ми беше трансферът на 2 бластоцисти. Днес 12.12 - ЧХГ е 897,3IU/l. Притеснена съм, че от вчера като че ли ми изтича всичкия утрогестан. Embarassed
Честито на всички с положителни тестове и успех на тези, които сте в процедура! bouquet

Честитооо, разкошно високо ЧХГ.

Общи условия

Активация на акаунт