ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 783
  • 924
  •   1
Отговори
# 300
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Финци има доста върхови постижения в лицемерието, добър е.
Напротив, много умно и хитро му извади кирливите ризи пред всички участници.Не го харесвах, но сега показа че е страхотен играч.Ако трябва да се играе хитро,това е начина.

Ти малоумен ли си? Сериозно питам. И тя това казва, че е хитър.
Нали реши да не пишеш повече преди малко. Какво се случи?!
Преживя катарзис? Thinking

# 301
Интересно, че към финала на предаването тук нещата се обостриха сериозно, а не виждам причина.
Аз, например, не гласувам по тв предавания, така че мнението ми, негативно или позитивно, няма никакво отношение дали някой ще спечели или не.
Не желая и да ми казват какво да мисля, аз на никого не давам наклон на мнението и отношението в темата. Peace

# 302

Ти малоумен ли си? Сериозно питам. И тя това казва, че е хитър.
Нали реши да не пишеш повече преди малко. Какво се случи?!
Преживя катарзис? Thinking
Престанете със простотиите ...май вие сте малоумни и без капка мозък ..не се ли усещате
Честито на Финци :
Така да се радвам за готиния човек  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 дек 2016, 22:06 от vasilena***

# 303
Хубаво де, трябва ли да се обиждаме ? Кой е малоумен, кой не е от пишещите, това няма отношение към случващото се във Фермата. Сакън ако някой не се изтъкне колко е интелигентен и умен  Tired

# 304
  • До сърцето...
Не ми хареса Финци. И радост нямаше, остана ми неприятно усещане от избора на мъжкия дуелист.
Стоян го поздрави, а той (може и от вълнение де) направо не му обърна внимание, дори когато Стоян му се включваше в разговора.

# 305
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Хубаво де, трябва ли да се обиждаме ? Кой е малоумен, кой не е от пишещите, това няма отношение към случващото се във Фермата. Сакън ако някой не се изтъкне колко е интелигентен и умен  Tired

Това не е обида, а резонен въпрос.
Преди малко го апострофирах, той не ми отговори, а заяви ,че вече няма да пише.
Сега противоречи на мнение, което съвпада с неговото...
Според мен не в ред, ако е обида... така да бъде...

# 306
Аз не разбрах този мазник Финци какво толкова свърши за да заслужи този директен финал. Яви се на един дуел преди 2 месеца и хайде хоп на финала. Много разочароващо гласуване на журито, явно Стоян няма шанс дори да се класира за неделя Rolling Eyes

# 307
Визирах поста на Василена, не твоя, Идиотсъмамаетайна  Peace
Тя пък цитирала твоя...омотах се, все пак съм през телефона  Joy
Значи от теб почват обидите все пак  Laughing

# 308
Еееее, жалко. Надявах се ударът да е двоен и Стоян да е финалистът. Simple Smile Имаше шанс - Елен Колева и Викингът объркаха нещата. Викингът уж казваше, че ще гласува за най-активния и заслужилия и накрая - Нико  Joy и следват кадри,  в които Нико пийва и хапва, а Финци и Стоян редят дувар.
Крум, чието участие беше с продължителност на мигване, реши вота. Crazy Определено интересен ипизод.

Много се смях с Финци и разговора му с Деси.
- Аз мислех, че ти ще гласуваш за мен. Ама нищо, нищо, гласувай си както искаш , Деско. Ама аз очаквах за мен да пуснеш. hahaha Ама хич не иска финал и пари, не, не.

Много приятно си пишехме цял сезон. Направо тема за пример беше, дайте да не се излагаме и ние на финала. Simple Smile

# 309
Извинявам се много,но пропуснах как точно определиха Финци да е победител,щом са били с равни точки?

# 310
Стоян се изкърти от работа, а другите "любезно" го изкъртиха и от дуели. Искам да победи.
Още от вчера имам усещането за нещо нагласено при този избор. Имам и усещането, че между Финци и Нико съществува някаква договорка. Може да са чисти фантазии, но Нико стана много агресивен напоследък към Стоян, а по време на дуела между Стоян и Краси, Финци и Нико бяха под такова напрежение, че как не им се спукаха бузите, не знам. След двата изборни дни ми остана някакво много неприятно чувство към всички от групата около Финци. За нула време ме направиха фен на Стоян.

# 311
Бе тоя Финци голем  досадник бе.Бе той реве повече от Тити Папазов.Смешник.
Вече си поверва, че е победител.Пфууууууууууу

# 312
От нея Жана почват простотиите , от жалките хорица ...гледай по добре друг път.
ама простено да ти е ...простотията ходи по хората  Grinning
Пише ми се за хубави хора ...пише ми се за Финци и Юлиана ...
Радвам им се , страхотни големи, широки души .

# 313
Извинявам се много,но пропуснах как точно определиха Финци да е победител,щом са били с равни точки?
Проведе се "балотаж". Ева и Тодор, които бяха дали глас за Нико, имаха право да гласуват отново.

# 314
Хубаво де, трябва ли да се обиждаме ? Кой е малоумен, кой не е от пишещите, това няма отношение към случващото се във Фермата. Сакън ако някой не се изтъкне колко е интелигентен и умен  Tired

Това не е обида, а резонен въпрос.
Преди малко го апострофирах, той не ми отговори, а заяви ,че вече няма да пише.
Сега противоречи на мнение, което съвпада с неговото...
Според мен не в ред, ако е обида... така да бъде...

Казах, че няма да ти пиша на тебе, смешен.Не си ти човекът който да ми казва дали да пиша и какво да пиша.Казах, че спирам да пиша по темата, защото спорих с неодошевен предмет, който цитираше хора, които даже не знае кои са.И даже нямат смисъл.По-нагоре се пише колко била грозна Юлиана, на мен ми вади някви фейсбук статусчета и ми вика, че съм бил пълен с омраза.

Общи условия

Активация на акаунт