ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 86 130
  • 924
  •   1
Отговори
# 600
Не мога да повярвам, че цели четирима от фермерите смятат Силвия за най-добрия фермер в този сезон.  ooooh!

# 601
  • Вестерос

Ако сте се затъжили за майора  Laughing

# 602
Най-готините хора гласуваха за Стоян. Мара, Ася, Дии, Гери, Тодор Hug. Михо е голяма изненада!

# 603
  • Вестерос
Михо за кой гласува, че не чух ?

# 604
За Стоян

Музикалният фон е чуден Heart Eyes

# 605
Майорът е и в студиото, миналогодишният ми фаворит  Joy И русата Мара е там.
Мъчно ми стана за Галя - 3 месеца ги храни, мамосваха я и накрая никой не гласува за нея.

# 606
За Стоян Laughing, да не повярваш.

# 607
  • София
Всички жени са много красиви тази вечер  Simple Smile

# 608
Михо няма да гласува за никой от обкръжението на Макето.А и да е на едно с Мара Heart Eyes Останалите гласували за Сиса- на приятелски начала

# 609
  • Вестерос
Мерси, така и предполагах Simple Smile

# 610
Еее, мама Галя ги храни 3 месеца и накрая нищо. Тия хора не знаят да благодарят. МАЧКАЙЙ ФИНЦИИ! Grinning Grinning

# 611
Останалите гласували за Сиса- на приятелски начала
Ева гласува за Силвия заради омразата си към Галя. Все пак тя я победи в дуела. Mr. Green

Слава Богу тази вечер ни спестиха пияния Калин. Whistling

Бети и Ники хубаво ще раздават точки за фермери, но Галя и Силвия не са били такива. Как тогава ще ги оценят? Rolling Eyes

# 612
  • Пловдив
Е, те казват "фермери" на всички участници. Нали като влизаха във фермата, все поздравяваха със "Здравейте, фермери!"

# 613
  • София
Аз си мисля, че те ще подкрепят Финци

# 614
Най-готините хора гласуваха за Стоян. Мара, Ася, Дии, Гери, Тодор Hug. Михо е голяма изненада!
Хахахахах, най-готините вика...Едната не спря да говори как и се е*ало и как съжълявала че не си взела вибратора, другата надува кондоми и си дава задника на всеки, позволил си да и каже "Здравей", третата си призна че води агитации и във журито и във фб за Стоян, Дий пък освен да бара жените по задницие нищо не правеше.А да, и пита хората които ги учиха да стрелят колко хонорар са взели.Психо-откачения дори няма да го коментирам.Единствено за Тодор съм съгласен.

Общи условия

Активация на акаунт