ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 688
  • 924
  •   1
Отговори
# 630
Галя няма късмет тази вечер. И в гласуването получи 0 т. , и сега в играта с дървата.
Получава 5 точки Peace

# 631
  • София
Не мога да повярвам, че Сиса тъпото повежда  Crazy Crazy

# 632
  • Пловдив
Сиса-тъпото води Стоян с 4 точки  ooooh!

# 633
# 634
# 635
Галя няма късмет тази вечер. И в гласуването получи 0 т. , и сега в играта с дървата.
5 точки има с дървата.

Получава 5 точки Peace

Моя грешка. Blush Peace

Но как може Силвия да поведе във временната класация? Shocked  Ебаси късмета има тази девойка. Вселената е с нея явно. Crazy

# 636
Тоя Серафим е бил скрита лимонка.

# 637
Тоя Серафим е бил скрита лимонка.
Отдавна открих за себе си, че зад фасадата на усмихнатия и добродушен Финци се крие един много злобен и лукав човек Peace

# 638
  • Ню Йорк
Серафим колкото ми беше противен сега съвсем ми опротивя  Sick

# 639
Това прочетохте ли го от Фейса  newsm78  
Скрит текст:
"И аз като " Най - добрия мъж " съм емигрант , но живо се интересувам какво става из родния ми край. Може би сте прави , че в нашата държава не се харесват тези дето казват истината, АЗ ЗА ТОВА НЕ СЪМ ТАМ.
Защо продуцентите не попитат ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН ФИНЦИ - РАДЕТЕЛ ЗА БЪЛГАРСКОТО , ЗА СЕМЕЙСТВОТО И ТРАДИЦИИТЕ
КЪДЕ Е ГЕНО???!!!!. Ще реве ли след 10 дни и на неговия ГРОБ? Ще му пали ли СВЕЩИ като за баба си?
Да каже ясно защо точно всички му обърнаха гръб . Не е защото си е хванал любовница , в ЛОМ това под път и над път ( само дето не може да го свършиш пък после да си пример за български традиции). Да си признае , че му обърнаха гръб , защото " СЛЪНЧАКА , ГОЛЯМАТА МУ ЛЮБОВ " е жената на най - добрия му приятел ( братчето ми не може да ми е причинил това ). ТОВА БЯХА ДУМИТЕ НА ГЕНО ДНИ ПРЕДИ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ заради тях и да си замине детето. Зная , че не е решение , че не е бил това начина , но на мен още ми тежи. Може би ако ФИНЦИ , както е тръгнал да " откровенничи" - всичко което казва са пълни лъжи и измислици ,
СИ ПРИЗНАЕ ПУБЛИЧНО КАКВО ТОЧНО МУ ТЕЖИ а именно ЧЕ ЕДИН ЧУДЕСЕН ЧОВЕК И ПРИЯТЕЛ СИ ОТИДЕ , ЕДНО ПОДРАСТВАЩО МОМЧЕ ОСТАНА СИРАК , А ДВЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ ОСТАНАХА БЕЗ БАЩА , ще спре да киври за щяло и нещяло по 3 пъти на вечер. "  http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbg.time.mk%2Fc%2F49f6 … l&h=zAQF_5M3A

Без думи...

# 640
Добре де, то още преди няколко дена някой беше постнал във фб, че заради него най-добрия му приятел Гено се самоубил, а поста е от днес?!

# 641
Да, и аз го четох преди няколко дни, имаше го тази материал във ФБ. Още по-гадното е, че се е самоубил на 19 декември - утре е годишнина. Sad

Мама Галя изглежда с десет години по-млада тази вечер.  Grinning

# 642
Много ми е неприятен Финци от първия път когато беше фермер на седмицата. Не помня дори с какво и защо, но страшно много ми опротивя тогава.

# 643
Откъде се знаеше победителят, когато предаването е на живо?

# 644
Откъде се знаеше победителят, когато предаването е на живо?
Ще ми пишеш ли налично кой трябва ушким да е победителя?

Общи условия

Активация на акаунт