ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 704
  • 924
  •   1
Отговори
# 615
  • Ню Йорк
Я Галя можело да изглежда на жена на 49 години. Ти да видиш Wink

# 616
Това прочетохте ли го от Фейса  newsm78  "И аз като " Най - добрия мъж " съм емигрант , но живо се интересувам какво става из родния ми край. Може би сте прави , че в нашата държава не се харесват тези дето казват истината, АЗ ЗА ТОВА НЕ СЪМ ТАМ.
Защо продуцентите не попитат ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРИН ФИНЦИ - РАДЕТЕЛ ЗА БЪЛГАРСКОТО , ЗА СЕМЕЙСТВОТО И ТРАДИЦИИТЕ
КЪДЕ Е ГЕНО???!!!!. Ще реве ли след 10 дни и на неговия ГРОБ? Ще му пали ли СВЕЩИ като за баба си?
Да каже ясно защо точно всички му обърнаха гръб . Не е защото си е хванал любовница , в ЛОМ това под път и над път ( само дето не може да го свършиш пък после да си пример за български традиции). Да си признае , че му обърнаха гръб , защото " СЛЪНЧАКА , ГОЛЯМАТА МУ ЛЮБОВ " е жената на най - добрия му приятел ( братчето ми не може да ми е причинил това ). ТОВА БЯХА ДУМИТЕ НА ГЕНО ДНИ ПРЕДИ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ заради тях и да си замине детето. Зная , че не е решение , че не е бил това начина , но на мен още ми тежи. Може би ако ФИНЦИ , както е тръгнал да " откровенничи" - всичко което казва са пълни лъжи и измислици ,
СИ ПРИЗНАЕ ПУБЛИЧНО КАКВО ТОЧНО МУ ТЕЖИ а именно ЧЕ ЕДИН ЧУДЕСЕН ЧОВЕК И ПРИЯТЕЛ СИ ОТИДЕ , ЕДНО ПОДРАСТВАЩО МОМЧЕ ОСТАНА СИРАК , А ДВЕ ТИНЕЙДЖЪРКИ ОСТАНАХА БЕЗ БАЩА , ще спре да киври за щяло и нещяло по 3 пъти на вечер. "  http://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fbg.time.mk%2Fc%2F49f6 … l&h=zAQF_5M3A

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 21:16 от elpida447

# 617
  • София
Галя изглежда тази вечер много добре.

# 618
Как Силвия ще има повече гласове от Галя?

# 619
  • Вестерос
Аййй гнусна история на Финци , ако е така

# 620
И Мустафа от първи сезон е в публиката.

# 621
Това прочетохте ли го от Фейса  newsm78  ...
Шекспирова драма. Shocked

Не чета фейса на риалититата, които гледам и май по-добре.  Rolling Eyes

# 622
  • София
Ако това за Финци е истина е супер гадно. Трябваше по време на сезона да сподели, да намери подходящият момент и да каже, какво е станало. Така щеше да е чист пред себе си, а така излиза, че има гузна съвест.

# 623
  • Вестерос
Мони Мандрата и той е там  Laughing

# 624
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да го гледам,още не е качено онлайн.
Дядо ми е пуснал смс за Стоян. Simple Smile

Историята за Финци,че отмъкнал жената на най-добрият си приятел брат и същият този впоследствие се е застрелял май ще се окаже вярна.

# 625
  • Вестерос
хаха Галя пак подсказа на Стоян , че има много дърва. АУ Сиса е по-напред от мама Галя

# 626
Какво става бе, Силвия ще вземе да бие накрая Joy

# 627
Макето изглежда чудесно и тя, нищо че не я харесвам. Simple Smile

# 628
Галя няма късмет тази вечер. И в гласуването получи 0 т. , и сега в играта с дървата.

# 629
Галя няма късмет тази вечер. И в гласуването получи 0 т. , и сега в играта с дървата.
5 точки има с дървата.

Общи условия

Активация на акаунт