ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 663
  • 924
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Бети и Ники кога ще гласуват?! Няма да е честно да го сторят след всички игри.
Предполагам, че ще е като с останалите фермери, гласували са предварително, но ще ни покажат на нас накрая.
Благодаря! bouquet

Не е истина с какъв късмет е Силвия! ooooh!  Второ място! Второ! ooooh!

Пфу не се оказаха правилни предположенията ми.

А за играта с картофите нямам думи, не вярвам обаче, че Силвия има шанс за победа. Очаквам да е с малко смс-и, а и от Бети и Ники очаквам да има най-малко на фона на останалите. Не я мързеше, но другите трима наистина се раздадоха.

# 691
Голямо прецакване на мама Галя тази вечер  Peace
Олелеееее, Стоян на трето място !  Shocked Ама как може такова нещо !!!
Силвия явно е дала повече от него  ooooh!

# 692
  • София
Е не!!! Как Галя последна и Стоян трети... мега зле и разочарование за мен от Бети и Ники!

# 693
  • Вестерос
Тези са АДСКИ ЗЛЕ! Как да не се е включил в истинския живот на фермата. Майкоууу  ooooh! ooooh!

# 694
Егати измисленото гласуване. Нарочно го направиха този допълнителен елемент за да прецакат Стоян. Просто нямам думи Sick. Ще спечели продуценския любимец Финци  ooooh!

# 695
Гледам на запис, голямо крещене, голямо нещо, че и допълнително публиката свири  ooooh!

# 696
Абсолютно не съм съгласна и не мога да повярвам, че Силвия е по-напред от Стоян във фермерството. Tired

# 697
Айде някой да ми каже, че не е нагласено всичко !

# 698
  • София
Тези двамата Ники и Бети тотално се изложиха  ooooh! ooooh! Галя и Стоян да ги сложат на последно и предпоследно място. Дано зрителите ударят едно рамо.

# 699
Много неадекватно гласуване и не се оказа на запис, което силно го компрометира за мен. Stop

# 700
  • Пловдив
Добре де, защо не се обосноваха защо Сиса-тъпото е на второ място???

# 701
  • Бургас
Бети и Ники нямам коментар, смешни доводи.

# 702
Хаха, хората, които се изгърбиха от труд във фермата, получиха 0 и 2 точки. Туш!

# 703
Не очаквах такава тъпня да направят Бети и Ники, направо съм изумена и отказвам да го повярвам.  Rolling Eyes

# 704
  • София
Не мога да повярвам, явно личните им пристрастия надделяха. Абослютно безсмислено гласуване. Надявам се с смс-ите да се изравнят нещата. За мен Силвия е най-малко заслужила от четиримата.

Общи условия

Активация на акаунт