ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 633
  • 924
  •   1
Отговори
# 810
  • Вестерос
Може да похейтя в темата за размяната на жени Wink.
И аз  Laughing

Тоя не е взел парите, вече ги кани на софрата. Смях
Кое му е смешното не мога да разбера ?
Че дотогава ще е опаткал наградата. Но наистина си е най-заслужилия селянин вътре. факт  Mr. Green
Защо си мислиш, че ще е опаткал наградата? Ако е Нико-да, ама за Стоян не съм сигурна, мисля, че може да задели сума и да ги остави на влог за децата си.

# 811
Да бе !
Ще обяви пред цяла България за намеренията си да направи събор на Илинден и ще опатка парите. Да не е малоумен ?!
На моменти имам чувството, че въобще не мислите като пишете.
Съгласна съм с Тифани - да е Николай, да си го помислиш. Да, ама не е.

# 812
  • Вестерос
Аз тази вечер разбрах, че Силвия била на 29 и още повече ми падна в очите това "момиче" - такова малоумно и инфантилно държане от голяма жена...  Shocked
И аз снощи разбрах, че ми е наборка, мислех я за 24, 25 макс, доста пуберско държание има  Crazy

Сиса я издържат майка й и гаджето й, а зимата е инструктор по сноуборд.

# 813
  • София
Цитат на: Tiffany
Сиса я издържат майка й и гаджето й, а зимата е инструктор по сноуборд.

Ясно.

# 814
Ей, добре, че снощи ви четох през тел.
Помъчиха се да побутнат Финци пред Стоян, но не им се получи. И двамата заслужаваха финала, и двамата много работят, но с това побутване някак си ме подразниха.
Ники и Бети - за мен много режисирано гласуване от тяхна страна....особено след гласуването на другите. Да беше на запис или и те да пускаха в кутийките - да, но по този начин... Naughty Naughty
Жалко за Галя, нито един глас, тц, тц, че и от стопаните. Rolling Eyes Излиза, че ако готвиш цяло фермерство и си повече ратай, стигаш до финал, но там не получаваш грам подкрепа. Whistling
Честито на Стоян!
Беше хубаво в тази тема. bouquet

п.с. А видяхте ли Мария на края как си правеше селфита с Динко. Joy
Ей, още в ефир бяха, поздравяваха се, а тя щрака селфитата. Joy

# 815
   Щастлива съм, че спечели Стоян. Той заслужаваше тази победа. Симпатизирах на собствениците Бети и Ники, но това беше до снощи. Промени ми се мнението за тях. Не осъдиха изобщо справедливо. Трябваше на първо място да сложат Стоян, после Финци и след това мама Галя. Подразни ми коментара им за Стоян, че не можел да се сговори с другите участници. Той не беше виновен. Той беше аутсаудер. Разбирам го много добре. Но все пак спечели няколко сърца от участниците - Елен, Мария, Михо (макар че в началото се мразиха, но Михо разбра, че Стоян е добър човек), Ася, Дий, Тодор.  Силвия не заслужаваше да победи. До последно смятах, че щеше да победи Силвия. Не ми харесва по характер Силвия. На тези години трябва да мисли и да се държи като зрял човек. Доста инфантилна е.

Поздравления на Иван и Андрей, че играха честно и показаха реалните резултати. Смятах, че щяха да манипулират вота на хората поради симпатии към някой от участниците.

# 816
  • Асеновград
Браво за Стоян , много се зарадвах като обявиха резултатите. Party
Малко ми дожаля и на мен за мама Галя.... Sad
Приятно ми беше в тази тема. bouquet
Ще очаквам Фермата 3. Simple Smile

# 817
  • София
И на мен ми беше приятно да си се вълнуваме в темата, ще се видим в темата за третия сезон  bouquet

# 818
   И Весели празници на всички желая.  bouquet

# 819
  • Bulgaria
И на мен ми стана жал за Галя ,всички я считаха за майка ,но накрая никой не и благодари за съветите и затова че не останаха гладни заради нея.....
Бях за Стоян -от самото начало се бореше за победата ,не беше лицемер и напълно заслужено заслужи наградата.Пожелавам му да успее да оползотвори наградата си по най-правилния начин!

# 820
Ей, изпуснала съм ви, но много се радвам, че Стоян спечели  Heart Eyes
Уж знех, кои са на финал, но за Силвия не бях разбрала и като видях как напредва с точките, направо зле ми стана, макар да знам, че няма как да спечели при гласуването със смс-и  Flutter
А гласуването на Бети и Ники наистина беше странно - не разбрахме какво толкова харесаха на Силвия, че и дадоха второто място  Rolling Eyes
И на мен ми направи впечатление Мара как се беше лепнала за Динко Simple Smile Ами да се вземат, подхождат си  Mr. Green

# 821
Злобарката от темата която уж е от селото на Стоян и го плюеше тук се надявам, че няма да е толкова нахална да отиде на събора Peace

Надявам се тези, които  опищяха темата че всичко е нагласено, да си посипят главата с пепел;)
През цялото време се сипаха суперлативи за Бети и Ники.Сега дай всички да ги оплюем защото не са класирали фермерите точно по същият начин като нас.Щом имат собствено мнение и вече не са любимци.Явно за тях живота във Фермата не е само работа.Трябва и да живееш в нея.А Стоян не живееше във Фермата.Той беше на работа в тази ферма с единствената цел да спечели едни пари.А и все пак си мисля че стопаните са прекарали доста повече време с тези хора и маааааалко по-добре от нас имат представа за това какво се случваше там и кой как се е проявил.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 13:50 от biglubo

# 822
Злобарката от темата която уж е от селото на Стоян и го плюеше тук се надявам, че няма да е толкова нахална да отиде на събора Peace

Надявам се тези, които  опищяха темата че всичко е нагласено, да си посипят главата с пепел;)
Peace
Както и тая, които се дразнеха от "известните", а после казаха, че най-готините хора подкрепили Стоян Mr. Green Гери Дончева добре си свърши работата Whistling
Честито на Стоян, дано парите променят живота му както той си мечтае.

# 823
Дали наистина Бети и Ники имат собствено мнение или това беше постановка, някой може ли да бъде категоричен, аз не.
Не ми пречи, че имали "собствено/различно мнение" от преобладаващото в темата, това е съвсем нормално, но това, което чух от тях бяха изключително слаби доводи, като за една от финалистките - никакви. Какво значи, "не живял във фермата", че къде е живял... това, че не ронеше сълзи във всяко дейли с камерата в ръка, не означава, че не е имал чувства, че не са му останали спомени, дорби моменти и т.н., за мен такъв довод е неприемлив и звучи ама баш изсмукано от пръстите. Да бяха казали "не ни кефи Стоян" по щях да им повярвам.
Пък за мама им Галя изобщо не схванах с какво се представи по-зле от Силвия.

# 824
А какво доводи очакваше? Този може да забива пирони - първо място.Галя може да готви - второ място.Казаха си хората по какво оценяват.Явно за тях тези доводи са по-важни.Заради това че имат различен поглед към нещо, трябва ли да ги оплюем тотално?Хората са различни.Ако беше бай Георги от Фермата едно сигурно така щеше да ги класира.Но сегашните стопани са други.За едни това предаване е за да покаже кой най-добре дои крави и кове пирони, за други е друго.

Общи условия

Активация на акаунт