ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 513
  • 924
  •   1
Отговори
# 870
  • Mediterraneo
Сисе, Сисе! По- скоро от съжаление към теб бих пуснала смс в твоя полза!

# 871
Ако не сте се нагледали на Финци-в събота ще бъде при Петя Дикова в Cool-t  Laughing
Ааа не само Финцито ще е там ,а с любимия си Слънчак -двамката  Heart Eyes

# 872
  • София
Ооо, значи заради Слънчака ще се прежаля да хвърля някое око.  Laughing

# 873
  • Бургас
Ако онова, което се носи в пространството за Финци е вярно, то наричането на жената на самоубилият се негов приятел ,,Слънчака,, е   Sick
Дано аз не съм разбрала правилно.

# 874
  • Ню Йорк
Ако онова, което се носи в пространството за Финци е вярно, то наричането на жената на самоубилият се негов приятел ,,Слънчака,, е   Sick

Съвсем правилно си разбрала. Слънчака е била зам. кметица, а Финци общински съветник и решили да се вземат. Само малко пропуснали дребната подробност, че тя е съпруга на най-добрия му приятел.

# 875
Сега, като разбрах, че е бил общински съветник и политически обвързан, още по-неприятен ми стана.

# 876
  • Вестерос
За съветника съм го пропуснала,мисля,че не е нужно да членуваш в партия,а да те предложат от такава.

# 877
Къде пък пише, че Финцака е общински съветник? Grinning Чел съм статията, но не ми е направило такова впечатление.

# 878
Обръщението "Слънчак" ми е много противно.  Sick Особено към жена. Особено в конкретния случай.
Като слушам разсъжденията на Силвия имам чувството че е някаква дива селянка живяла в гората без никаква връзка с реалността.

# 879
Къде пък пише, че Финцака е общински съветник? Grinning Чел съм статията, но не ми е направило такова впечатление.
Тук се споменава: http://m.konkurent.bg/news/81383

# 880
Тук се споменава: http://m.konkurent.bg/news/81383

Абе този Финци е на 41.....а ми изглежда поне на 51??!!!

# 881
Не е първия, който се е взел с жената на приятеля си, нито ще е последния, но малко скромност в афиширането на любовта им няма да навреди  Rolling Eyes

# 882
  • Бургас

Съвсем правилно си разбрала. Слънчака е била зам. кметица, а Финци общински съветник и решили да се вземат. Само малко пропуснали дребната подробност, че тя е съпруга на най-добрия му приятел.
И сега ще цъфнат двамата заедно да обясняват кооолко са щастливи. Ми гадно е.
Не го съдя, но малко дискретност в случая нямаше да е излишна.

# 883
Не само ще цъфнат да разказват колко са щастливи,но и ще се женят скоро.

# 884
Няма лошо според мен.  Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт