ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 516
  • 924
  •   1
Отговори
# 855
  • От Луната
Така е Бона, далеч съм от мисълта, че знаем какво е станало и как се е стигнало до въпросното самоубийство... нещата са комплексни, сигурно не само аферата е била причината и т.н., но за мен тези неща трябва да се случат по-определен начин, за да излезеш от ситуацията без да нараняваш някой близък, или поне щетите да са сведени до минимум. Все пак са възрастни хора ... и цялата тази показност на любовта им още повече би наранила близките им. Да си живеят кротко и спокойно, и да оставят хората на мира, а те какво направиха ... "ако излезем по телевизията, всички ще ни простят" или "ако спечелим едни 100 000лв". За мен това е гадното, Финци се държи като подивял от тестостерона пубер!

# 856
В тази история не знам кой е виновен, но според мен е многоо крайно самоубийство при развод. Трябва да е било много тежко. В крайна сметка Финци не оставя децата си без баща, той с ръка на сърцето си каза, че ги подкрепя и ще им дава толкова пари, колкото са им нужни да станат едни умни деца, като включим и сина на Илияна. А за самата Илияна, вижте представянето на Финци, там според мен наистина изглежда като доста слънчева жена.  Peace Peace Според мен от цялата история въпросния Гено, който се е самоубил е направил голямата грешка, че е оставил сина си без баща, а не че Финци се е разделил с жена си и на всичкото отгоре са в добри взаимоотношения, а с децата не чак толкова, но явно още трябва да осъзнаят.  Peace

# 857
  • София
Наистина не знаем какво точно е станало, може пък човекът да е имал психични проблеми.  Rolling Eyes

# 858
Да, за демонстрацията по телевизията съм съгласна и аз на свой ред. Един-два пъти преди писах, че доста ме дразни това непрестанно искане на прошка от децата и хлипане, то явно че му тежи на човека, ама не е това начинът, през екрана не можеш да си оправиш отношенията с хората.

# 859
Сиса днес по БТВ се изказа,че Стоян,не бил най-достойния за печалбата,тъй като се видяло на финала на игрите как тя спечелила най-много точки от битките.Победила и тримата финалисти.Просто Б-я била гласувала от "съжаление " заради пръстите на Стоян.Стоян бил добър играч,но не бил достоен ooooh!

# 860
Сиса днес по БТВ се изказа,че Стоян,не бил най-достойния за печалбата,тъй като се видяло на финала на игрите как тя спечелила най-много точки от битките.Победила и тримата финалисти.Просто Б-я била гласувала от "съжаление " заради пръстите на Стоян.Стоян бил добър играч,но не бил достоен ooooh!

То бива самочувствие без покритие, ама тази Сиса много си е повярвала ooooh!

# 861
Кажи ѝ Сиса тъпото и не я обиждай повече.

# 862
  • София

Joy

# 863
  • Вестерос
Това сигурно преди да пусна  Joy Ужас, как може такава тъпотия. Доста хора даже на финала са разбрали за пръстите му, поне така пише във фб, а са го подкрепяли от преди това

# 864
А защо никой водещ не припомни на Силвия онзи момент с писателите, които тя не разпозна. Потресващо беше, още настръхвам от невежеството ѝ. Този момент трябва мигновено да ѝ се напомни, когато започне да обяснява колко е печеливша в битките.

# 865
  • Вестерос
Защото сигурно не са гледали предаването  Grinning

# 866
Не съм гледала участието им, но днес с майка ми се заговорихме (тя е гледала от време на време) и ми каза, че  Силвия говорила с доста злоба, сякаш през цялото време се е стискала и преструвала.

А, в този сезон ми хареса, че по време на битките липсваха коментатори в студиото - преди често нито знаеха имената на участниците, нито регламент; поканени за реклама и дошли, колкото да се покажат по телевизията.

# 867
  • София
Силвия май през цялото шоу е била в несвяст и изобщо не е схванала за какво става дума.  Laughing

# 868
  • Bulgaria
Ако не сте се нагледали на Финци-в събота ще бъде при Петя Дикова в Cool-t  Laughing

# 869
Никой не съм гледала по тв-то, добре че сте вие, да обобщите изявите  Hug
Аз не разбирам какво общо имат липсващите пръсти на Стоян с нуждата от съжаление към него  newsm78  Никак не ми е дошло на ума, че може да е някакъв проблем това, чак пък да го съжаля  Thinking Не му липсва крак или ръка, не е сляп или глух или нещо подобно  Rolling Eyes Странни разсъждения, но все пак са от Сис  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт