ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 580
  • 924
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Поне си признават, че четат коментарите в интернет  Grinning в други риалити формати винаги отричат  Stop

# 841
  • Вестерос
Не знам защо така. Галя разказва, че единствено тя от жените е свалила килограми и то цели 8, Сиса потвърди. Сиса се жегнала, че се коментирало, че не работела, тя винаги с мъжете бачкала, но не я показвали един вид, а Финци каза, че не е ревал всеки ден, но винаги като поплаквал все пък го давали явно. Слънчака му едвам го познала. Свалил е близо 20 кила май каза.

Галя пък като репетирала за стрелба с лък щяла да си изкара около, стрелата рикоширала и се върнала към окото й и тя в последния момент си преместила главата и я лизнала стрелата по косата. Питаха я дали има късмет и каза, че в 9-тия месец е катастрофирала, като дете е падала с шейна в 5-метрова пропаст, давила се е в басейн и я е хапало змия.

Финци каза, че бизнеса му върви.

Ако били победители Галя щяла с парите да си погаси кредита и за сина си другите, Финци да задели за децата си и образованието им и за бизнеса нещо каза, а Сиса да си купи студио и да преподава разни аеробики, да си купи каравана и сърф и да отиде на екскурзия да кара сърф. За многото й хилене във формата бил виновен Финци, че я разсмивал все. Още живеела с приятеля си.

Финце се научил да оценява малките неща и да не мрънка. Каза , че покрай работата си се запознал със Слънчака. Вика й така, защото е много слънчев човек. Сиса потвърди.

# 842
Как пък не го дадоха този Слънчак, да го видим и ние  Mr. Green

# 843
Как пък не го дадоха този Слънчак, да го видим и ние  Mr. Green
Имаше я мисля във видеовизитката на Финци от началото на предаването.

http://fermata.btv.bg/article/uchastnitsi/serafim-vasilev.html

# 844
  • От Луната
Слънчак, та Слънчак, аман вече ... искаш прошка и разбиране от децата си и обкръжението си, но не спираш да говориш за въпросната персона! Аз на такъв баща не бих простила ...

# 845
http://adm.lom.bg/img/petrova.jpg   Илияна ( Слънчака )

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 14:35 от elpida447

# 846
  • София
Тиф, мерси за инфото.  Hug

# 847
Ето го Слънчака  - зам.кмет на Лом  http://adm.lom.bg/img/petrova.jpg

Ако това е Слънчак, то аз съм Сириус..... ooooh!

# 848
....
Аз харесвах Финци, веселяк е, но тази история която прочетох, още в началото се спомена и адски много ми падна в очите!  Sad
...
За каква история става въпрос, че ми е любопитно? Simple Smile

Аз следях от вереме на време, основно дуелите и изпускам някои тънки моменти, но определено симпатизирах на Стоян. Финци нещо спомена, че бил наранил децата си??? За това ли става въпрос?

# 849
Предполагам заради развода  Rolling Eyes И на мен ми се струва нелогично да осъзнаваш, че си разочаровал децата си, и то неотдавна, и постоянно да опяваш за Слънчака ( който и не изглежда особено слънчево  Confused)

# 850
  • От Луната
Ами назад в темата писаха ... че това е жената на най-добрият му приятел, който се е самоубил след развода ...
Един развод не е кой знае какво, но има начин и "начин" как да го направиш, че да има минимални последици. Ако е вярно това, а не вярвам да не е, защото в предаването още в началото се споменаваше, то вината им не е малка! Не знам как човек би си простил подобно нещо, и още повече недоумявам, как едно предаване би оправило положението? И за капак, общо взето не видях разкаяние в очите на Финци, видях повече мания за печалба. Той не искаше Стоян на финал, затова подкрепи Нико. През цялото време имаше съвсем ясна представа че от неговата групичка, той е "победителя".

# 851
Това съм го пропуснала  Rolling Eyes Гадно е, ако е истина  Confused Макар че за любовта граници няма...знам ли  Thinking

# 852
  • От Луната
Границата е човешкия живот ... не може нечия любов да е оправдание за постъпките ни. Както казах, има начин и "начин" да направиш нещо. За мен тръбенето на тази любов сега, е като оправдание за постъпката им. Така не се прави, и то от възрастни хора!

# 853
Но и не може някой да носи вина за нечие самоубийство, което за мен е една от най-глупавите постъпки въобще. Зрелите и здрави психически хора не се самоубиват при развод. Изобщо, голяма каша е цялата работа, а и ние (или поне аз) не знаем как са го направили... хората се влюбват и разлюбват, за мен това е поправима глупост, простима, самоубийството обаче - не.

# 854
  • Вестерос
Съгласна съм Бона, но и Синеока е права, че не трябва така да се гласи, този Слънчок беше споменат стотици пъти, вярно любов, ама та те са 40+ и такава показност бих очаквала от пубери по-скоро.

Имам една позната 50+ е даже над 55 от 5,6 години постоянно любовни размисли и страсти пише във фб, качва леко кифленски снимки, пише сърцераздирателни статийки, за мен това е смешно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт