ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 85 623
  • 924
  •   1
Отговори
# 825
  • Пловдив
Стоян се появи сутринта по битивито на културата, та каза, че ще ползва парите, за да разшири бизнеса си - фитнес залата му носела печалба, макар и не голяма /похвално е това, като се има пред вид, че имам чувството, че повечето зали едвам кретат/ , но било тясно, искал да сложи още уреди и да е на по-голяма площ.  Simple Smile Отделно, каза, че ще има курбан /от овце/ на събора, и ще покани оркестъра на някаква негова братовчедка /предполага се ,че няма да го измуфтят с много пари/. Така че, има планове, има визия,  за което евала. А и да нямаше , си е негова работа, ако ще да ги вземе и да ги пропука за околосветско пътешествие /нещо, което АЗ бих направила  hahaha hahaha hahaha/ .
А за Бети и Ники, разбира се, че имат право на мнение, но също така да не забравяме, че това е телевизия и нищо не е, както изглежда. И Михо се оказа не толкова скаран със Стоян, и също не толкова влюбен в Мария, и Деси не толкова влюбени с Дий, и Нико каза, че със Стоян имали само реално едно търкане, и въобще като го гледах стана ясно, че хич не е било точно това, което ние може да си помислим. Просто това е шоу, има сценарий, има роли. Разбира се, двубоите и резултатите са си честни, надявам се. А че продукцията искали да пробутат Финци не мисля, просто са смятали, че е по-колоритен и интересен от Стоян и за това му даваха съжденията и ревовете. Стоян сам си казва, че няма дар слово и не може да се изразява, не е толкова словоохотлив и сладкодумен, няма какво толкова да влиза в кадър.

# 826
А какво доводи очакваше? Този може да забива пирони - първо място...
Такива, които не са изсмукани от пръстите им. Цял сезон всичко се определя от обема и качеството на свършената работа (свършена от такива абдали като Стоян, Галя, Михо, Финци), а накрая се оказва, че то това изобщо не е било важно, ами трябвало да "живееш" във фермата. Аз да ги питам Бети и Ники те в тяхната ферма "живеят" ли или се сцепват от бачакне, че то животните и земята не се радват на аху-иху, а си искат зоба и мотиката. Не съм ги оплювала, още по-малко тотално. Просто не бяха автентични в името на "съспенса", това е. Това ми е мнението, ако е удобно. Peace

# 827
  • София
И аз снощи разбрах, че ми е наборка, мислех я за 24, 25 макс, доста пуберско държание има  Crazy
Сиса я издържат майка й и гаджето й, а зимата е инструктор по сноуборд.

Ясно, затова й е толкова широко около врата.  Laughing

# 828
  • Вестерос
Дали наистина Бети и Ники имат собствено мнение или това беше постановка, някой може ли да бъде категоричен, аз не.
Не ми пречи, че имали "собствено/различно мнение" от преобладаващото в темата, това е съвсем нормално, но това, което чух от тях бяха изключително слаби доводи, като за една от финалистките - никакви. Какво значи, "не живял във фермата", че къде е живял... това, че не ронеше сълзи във всяко дейли с камерата в ръка, не означава, че не е имал чувства, че не са му останали спомени, дорби моменти и т.н., за мен такъв довод е неприемлив и звучи ама баш изсмукано от пръстите. Да бяха казали "не ни кефи Стоян" по щях да им повярвам.
Пък за мама им Галя изобщо не схванах с какво се представи по-зле от Силвия.
Именно! Много си права!

# 829
  • Mediterraneo
Много, много се радвам за Стоян! Човекът изнесе сезона на гърба и съвсем резонно спечели!

Стопаните яко ми паднаха в очите, поставяйки Стоян и Галя на последните две места.

С цялото си злорадство гледах Силвия как глътна бастуна, виждайки своите резултати от зрителския вот! Защото усмивката, когато не идва от душата ти, а е само една заучена мимика, не значи нищо!

# 830
  • От Луната
Аз за избора на стопаните се издразних най-много за Галя, да бяха и дали точките на Силвия ... като жест!
Това е 100% е политика на продукцията:
1. Финци, той беше "любимеца" на И&А
2. Силвия - младото поколение, това си е политика.
3. Стоян - не може да е на последно място! Беше ясно че е фаворита на зрителя...
4. Галя - то не остана място за нея!

Аз харесвах Финци, веселяк е, но тази история която прочетох, още в началото се спомена и адски много ми падна в очите!  Sad

Беше хубав сезон!Липсваха ми наистина зрелищните битки от миналия сезон! Имаше някои много интересни, но повечето бяха доста безинтересни. Дано догодина има по-голямо разнообразие на арената!

# 831
Сега гледам  вчерашният финал и това, което за сега ми направи впечатление е,че Иван пишеше и с лявата и с дясната ръка Simple Smile

# 832
  • Бургас
Сега гледам  вчерашният финал и това, което за сега ми направи впечатление е,че Иван пишеше и с лявата и с дясната ръка Simple Smile
Това и мен ме впечатли. Както и че с двете пишеше еднакво грозно  Joy

# 833
То и аз на дъска мога с двете ръце да пиша числа.

# 834
За битките тази година - много са ги орязали. Миналата година няма да забравя битката, в която 3 часа седяха в една кал с плъхове да търсят нещо си  Sick Нямаше такава гадост  Shocked А сега всичко се приключва на някакво време  Rolling Eyes

# 835
На финала трябваше да има алмах.

# 836
  • Mediterraneo
За битките тази година - много са ги орязали. Миналата година няма да забравя битката, в която 3 часа седяха в една кал с плъхове да търсят нещо си  Sick Нямаше такава гадост  Shocked А сега всичко се приключва на някакво време  Rolling Eyes

Да, да! Това беше най- бруталната битка евър! Надявах се и тази година да има нещо по- тежко като психическо изпитание.

# 837
Тази година имаше пет битки точно и само ги въртяха  Rolling Eyes

# 838
  • Вестерос
Даваха Галя, Сиса и Финци в преди обед.

Децата на Финци са 3-ти и 1-ви курс, говорели му, но чувствал студенина с тях. Галя се научила във фермата да мълчи и още й е кофти, че е недооценена. Сиса каза, че чете фб и не било вярно , че не може да има приятели от фермата.

# 839
  • София
Даваха Галя, Сиса и Финци в преди обед.

Децата на Финци са 3-ти и 1-ви курс, говорели му, но чувствал студенина с тях. Галя се научила във фермата да мълчи и още й е кофти, че е недооценена. Сиса каза, че чете фб и не било вярно , че не може да има приятели от фермата.

И защо всичките наведнъж, другите имаха своя момент на слава.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт