ФЕРМАТА 2 - тема 4

• 86 895
  • 924
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Ама какво значи "вашия"? Тук има много хора с различни предпочитания кой да спечели. Simple Smile

Аз просто не обичам да ме правят на балама както се случва тук - очевидно бутане на един човек от продукцията, най-много ефирно време, сълзливи истории от човек с много гузна съвест, който се надява да се реабилитира чрез това предаване. Еми не, благодаря. Дървения философ Нико и празноглавата Силвия, която не знае как изглежда Яворов и дори не се срамува от това, няма и да ги коментирам. Стоян не го харесвах в началото, но на фона на всички останали определено съм за него и ако отпадне довечера, със сигурност ще пропусна финала.

# 406
Чак пък толкова да е очевидно.Сигурно продукцията е платила и при гласуването да спечели правилният човек? Хайде нас ни заблуждават и ни дават каквото поискат.Ама участниците са живели заедно и все пак имат някаква идея кой какъв е.А ти съдиш че е нагласено само по това което виждаш по телевизията нали?Тогава ти също си толкова манипулирана.

# 407
  • София
Това ми е единствената гледна точка, както и на тях обратната - много неща и разговори и те не виждат. Плюс това, отпадналите, на които аз симпатизирах, подкрепиха Стоян при вота, така че мисля, че все пак не съм толкова лесна за манипулиране, например от ревливи истории и пиянски размисли и страсти Wink

Иван и Андрей трябва да се върнат към формат като Къртицата, те са си сеирджии и това повече им приляга.

# 408
Жалко, е че пропиляхме толкова време да гледаме напъните на двама "гОлЕмИ" продуцента.  Money
То не бе побутване на определени участници и неглижиране и дори умишлено пренебрегване на други. То не бе крясъци и викове. А най грозното е като сложат пиячката на масата и доволно потъркват малки къси ръчички за поредния сеир. Определено разбирам, защо все повече хора спират да гледат като цяло телевизия.  Sick  Sick  Sick

Хвърлете камъни по Стоян като ви е толкова крив, распнете го! То така стана с всички можещи хора в тая държава, или постоянното притискане от властта и "бизнеса", докато клекнат или терминал 1,2 и Бог да пази България.  Banghead

# 409
От промото  тази вечер ми се видя ,че Стоян май отпада  newsm78

# 410
  • София
От промото  тази вечер ми се видя ,че Стоян май отпада  newsm78

Да се надяваме, че истеричните крясъци на Иван накрая са, защото кравата се тели  Laughing

# 411
  • София
"Ще ти избия пластмасовите зъби"  Mr. Green
Кой го каза това?

Андрей на Иван  hahaha Нали накрая се разпяха и му каза, че ако не спре да пее ще му избие пластмасовите зъби. Mr. Green

# 412
Жалко, е че пропиляхме толкова време да гледаме напъните на двама "гОлЕмИ" продуцента.  Money
То не бе побутване на определени участници и неглижиране и дори умишлено пренебрегване на други. То не бе крясъци и викове. А най грозното е като сложат пиячката на масата и доволно потъркват малки къси ръчички за поредния сеир. Определено разбирам, защо все повече хора спират да гледат като цяло телевизия.  Sick  Sick  Sick

Хвърлете камъни по Стоян като ви е толкова крив, распнете го! То така стана с всички можещи хора в тая държава, или постоянното притискане от властта и "бизнеса", докато клекнат или терминал 1,2 и Бог да пази България.  Banghead

Напълно съгласна съм с вашия коментар.

# 413
Скрит текст:
Ама какво значи "вашия"? Тук има много хора с различни предпочитания кой да спечели. Simple Smile

Аз просто не обичам да ме правят на балама както се случва тук - очевидно бутане на един човек от продукцията, най-много ефирно време, сълзливи истории от човек с много гузна съвест, който се надява да се реабилитира чрез това предаване. Еми не, благодаря. Дървения философ Нико и празноглавата Силвия, която не знае как изглежда Яворов и дори не се срамува от това, няма и да ги коментирам. Стоян не го харесвах в началото, но на фона на всички останали определено съм за него и ако отпадне довечера, със сигурност ще пропусна финала.
Скрит текст:
Това ми е единствената гледна точка, както и на тях обратната - много неща и разговори и те не виждат. Плюс това, отпадналите, на които аз симпатизирах, подкрепиха Стоян при вота, така че мисля, че все пак не съм толкова лесна за манипулиране, например от ревливи истории и пиянски размисли и страсти Wink

Иван и Андрей трябва да се върнат към формат като Къртицата, те са си сеирджии и това повече им приляга.
Споделям и двете мнения напълно.
Съмнявам се във всичко вече. Снощи ми направи впечатление, че Силвия така се беше вживяла във великото си приятелство с Юлиана, че няколко пъти повтори как се била била в дуела заради нея. В смисъл? Да приключи битовите ѝ мъки във фермата и да я събере с близките ѝ ли? Не се разбра и прозвуча много нелепо. Това момиче наистина изглежда глупаво и ми се струва, че с македонската си дружка изиграха една от сюжетните линии в сериала Фермата - тази на хубавите, позитивни млади хора, решили да се обърнат към корените си. Сериалът не беше лош и дълго време го гледах с удоволствие, но сякаш сценаристите не го доизпипаха съвсем. Сигурно защото на финала героите ги чакат едни пари....

# 414
  • Пловдив
Вярвате или не, аз телевизия не гледам. По-точно не гледаХ, докато мама не ми каза, че ще участва бивша моя съученичка (споделяла съм коя е, да не се повтарям).
Но накрая наистина се увлякоха Иван и Андрей, то стана не турски, а индийски сериал - за малоумници. Финци ако го дадат още веднъж да реве и ли философства, ще повърна.
Знам кои ще са на финал. Няма да ви пиша, който иска - на лични.

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 13:35 от *Буб*

# 415
  • Вестерос
Е Буб, той един остана, пак казвам абсурд Стоян да падне баш от Никото

# 416
  • Пловдив
Е, как един, нали остават двама мъже и две жени? Simple Smile
Аз знам на самия финал кои ще са - двамата Simple Smile Или и това е известно вече, а аз си мисля, че кой знае какво знам  Joy

# 417
Е, как един, нали остават двама мъже и две жени? Simple Smile
Аз знам на самия финал кои ще са - двамата Simple Smile Или и това е известно вече, а аз си мисля, че кой знае какво знам  Joy
А как ще отпаднат другите двама? Още два дуела ли ще има?

# 418
  • Пловдив
За отпадането на другите двама и аз не знам кога и как ще стане.

# 419
  • До сърцето...
Но накрая наистина се увлякоха Иван и Андрей, то стана не турски, а индисйки сериал - за малоумници. Финци ако го дадат още веднъж да реве и ли философства, ще повърна.

Право в 10-ката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт