моя от три дни се опъва като лък за да се извие настрани, много е смешен
.
Радвам, се че е все още сравнително мъничка, защото вече показва признаци на срамежливост и ако беше на пет месеца щеше да пищи порядъчно и тя.
Виолета също има капризи, но с много търпение и най-вече много друскане си хапва. Доста успешно я будих през нощта и й бях биберон, като така успяваше да изсуква мазното мляко, често се случваше да суче повече от час. Колкото до дърпането, днес, например, не ни е ден (и защото още не е акала), но с люшкане права, песнички и търпение засуква (а аз си правя страхотна гимнастика така).
Не се притеснявам въобще, както Таня е писала, това се развива с различни темпове при бебетата.
Поствам и тук една статия, преведена от Хедра, която намерих за нея, стори ми се много полезна: http://m.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=30104.0
и да не ви разказвам как точно сега свършихме и цял куп глупости, как съм назад с работата и как успя да ми излезе и мъдрец ... Приятна подготовка на всички за новогодишните празници и да посрещнем много щастливи Новата година

моя от три дни се опъва като лък за да се извие настрани, много е смешен
.
.Препоръчани теми