Август роди се малко човече, а първата си Коледа очаква вече!

• 28 386
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Вие вече купихте ли столче за хранене? Дайте препоръки. Аз сега оглеждам, харесах на пег перего PRIMA PAPPA ZERO-3.

# 616
Гери, ужасно са ви размотавали пак из болници. Хубаво е, че бебка е добре и здрава. Дано да приключи с проблемите вече, че да се поуспокоите.

# 617
Прибрахме се, чак в 19:30 тръгнахме, странна политика има болницата в колкото са те приели в толкова и тр да те изспишат. Хемоглобина й е паднал там доста от 117 на 90 и нещо, но аз смятам , че е от системите. Иначе днес мн хубаво се хранеше дори и будна на 2 пъти, но първия път я стреснахапак и спря, а като се прибрахме будна започна, но се отказа на половината, закъркори й пак корема и пръцка и се отказа, ама после дояде и заспа. Аз давам пробиотик Биогайя и еспумизан Л 3×5 капки. Дано не се появи това къркорене пак

# 618
Докато ни нямаше, майка изчисти мухал от стената на прозореца със Саво и три дена проветрява, но доста мирише още на хлор  Sad  , дали няма да се натрови беба?

# 619
Не знам дали има опасност от натравяне, но миризмата на хлор си е тежка и може да я раздразни според мен.

# 620
Гери, преди и аз давах Биогайа и мисля че от него много се мъчеше и пръцкаше. Като го спрях сякаш по-леко му стана. Може да пробваш да го смениш или спреш за малко, да визиш как ще е.

# 621
Аз бях я спряла, заминила с линекс бебе и сякаш по зле стана и пак почнахме биогайа.  Сега пак не се храни с апетит, пак къркори тоз корем и газове  Sad  . В болницата беше ок, понеже сист слагаха

# 622
И все пак спри я Биогайа-та. Прекалено много пробиотици според мен. Трябва време, за да се оправи. Оставяй я да суче, докато спи -това също най-добре става легнала. Че пръцка си е донякъде нормално, не можеш да очакваш спокойно да яде всеки път. То добре, че успява, моята някой път плаче, докато се напъва. И най-важното - успокой се!
А майка ти да не чисти със Саво следващия път. Има препарати на Mellerud в HomeMax до Метро.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 04:30 от Allistra

# 623
Хубаво е бебетата да пръцкат. И Симеон го прави често, най-вече сутрин. Обаче и неговото коремче го чувам да къркори от време на време Confused
От 2 дни сме със запушено носле и доста течни сополки, които не мога да извадя, чак му грухти нослето  Confused Притеснявам се да не се разболее.
От няколко дни прави преди обед дрямка от 15мин., на обяд около час и нещо и после вечер заспива чак към 10:30, което не е типично за нас Laughing И разбира се през останалото време иска постоянно внимание и забавление Simple Smile тези дни не можем и да излезем, навън е доста студено, а в мола се притеснявам да ходим, не стига, че е претъпкано покрай празниците ами има и грип сега Confused

# 624
Да, хубаво е да пръцкат. Аз имах предвид, че като беше на биогайа, се напъваше повече за да пръцне, а като го спрях пак си пръцка, но без напъване и някак по-леко изглежда. Не мога да го обясня хубаво, а и не съм сигурна, че не е съвпадение във времето.

Ние в неделя се разходихме в икея и мола да нея. В мола беше много приятно-имаше малко хора и не съм се притеснявала. Но в икея беше пълно с кашлящи. Днес се надявам да не духа толкова и да излезем, че ми писна само в къщи.

# 625
И на моят му къркори коремчето понякога. Само по себе си не е ли нормално?

# 626
На тази дата разбрах, че съм бременна, макар че вече имах месец закъснение и ми се гадеше постоянно.

# 627
  • Габрово
На тази дата разбрах, че съм бременна, макар че вече имах месец закъснение и ми се гадеше постоянно.

Аз разбрах на Стефанов ден миналата година  Grinning как  е при вас времето тук не спира да вали сняг и вече доста е натрупало около 12-13см е

# 628
Тъкмо да напиша, че при нас не вали вече сняг и погледнах през прозореца и видях, че пак е започнало. През нощта е натрупало 20-30 см.

# 629
  • Габрово
Ако продължи да вали и тук ще натрупа повече. Четох че на Узана и на Шипка е около 30 см

Общи условия

Активация на акаунт