Август роди се малко човече, а първата си Коледа очаква вече!

• 28 385
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Много ме е яд, че тук няма други мами от Враца, с които да си бутаме количките заедно.

# 631
Има плащания от НОИ тази сутрин  Mr. Green за майчинство.

Ние днес ще се опитаме да отидем на док, защото леко подкашля, не е много често, но е повече от колкото по принцип. Притеснявам се да не съм го заразила, дано са лиги. Ако док е на работа ще скокнем да го прегледа да съм спокойна за празниците.

ПП: Днес правим 5 месеца... как лети времето, а?

# 632
Янна честити 5 месеца на бебока!

# 633
Благодаря  Heart Eyes

# 634
Честита, Яна!!! Тя Виола не става ли и тя на 4 м днес? 
Да като спрях биогайята взе още повече да обгазява и да къркори корема. Днес пак цяла нощ вири краката насън и друса леглото. Ми най-вероятно е нормално да къркори корема и да пръцка, ама тя се дразни много от това, тя от най малкото нещо и е готова да спре яденето. Вече разбрах, защо яде в просъница, понеже тогава не толкова силно усеща дразнителите, а днес сутринта и носа й беше задънен, та и заради него не можеше да яде, оплакваше се, дано да е нещо от печката или от климатика в болницата, само сутрин й беше така нослето, сега е ок и като спи си диша през носа нормално, може някой сопол твърд да е имала заседнал . Но най -малкото нещо явно я дразни буболечката , наддала е малко в болницата за 3 дена, сега сме 6,850, нз колко е висока

# 635
Гери, а на колко сте?

Извинявам се не мога да запомня всички кога са и не се и опитвам, че ще ми блокира мозъка (който и без това е прегрял вече).

Дамян е 67см. за 2 седмици е дръпнал с 3 см. и е качил 200-300гр. приблизително, трябва да го премеря няколко пъти, че да кажа точно.

# 636
Гери, а упражнения за газовете правите ли? Оставяй я повече и по корем, мисля, че така излизат по лесно. Аз давах на Дея за коликите Саб Симплекс, мисля, че  помагат и при газове.
Иначе имам преведени 20 лв за декември, които не знам какви са, защото имам право на майчинство чак от 19ти януари. Осигуряват ме на 4 часа и намох нужния трудов стаж и не съм получавала пари от болничния преди 45 дневния та до сега.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 12:53 от Анонимен

# 637
Янна, супер сте Simple Smile 68 см. са шестмесечни Simple Smile Честита месечинка  bouquet Ние станахме на 4 месеца днес.
Тони на Гери става на 4 месеца на 2 януари ако не ме лъже паметта.
Ние пак пътуваме...на цялото летище в Рим една стая за бебета да няма  Close  А при нас в Чехия плюсови температури и безснежно...как така при вас само вали  #Crazy

# 638
Lovermim от къде си

# 639
  • Габрово
Lovermim от къде си
Габрово

# 640
Осанит е за зъбките
Linusha трудно,многпо трудно.Добре че у дома добре си хапват и основно за тях готвя.Боян колко е.Днес и вие трябва да сте били на консултация.
Бяхме наконсултация.Бебчо е 7.500кг и 65 см.Биха в двете крачета по една ваксина.Държа се геройски.На второто краче само измърмори нещо като "ъъъъааа".Не плака на мама момчетО търпи на болка като мен.Залепих лепенка за t но дадох и панадол.
Оказа се че и каката има манту но на 2 ще я водя че тогава и за баткото имаме други прегледи.

# 641
Честито на Янна.
Боян днес беше на консултация и резултата му за месец 4 е 6030 гр (+440 гр); 63 см (+2см.) нито ми е казала нещо за захранване, нито, че е слабичък. Всичко си му е наред. Ваксините добре му понесоха. Поплака си както си му е реда. Панадол аз не му давам профилактично и до сега не е вдигал температура.
Днес баба му (свекърва) с охота се съгласи да го гледа, за да излезем. Той от сега е кисел и рев... Та ще видим.

# 642
Да, на 02.01 ще станем на 4 м.
Ще запиша това лекарство, Надя да питам утре дали да й давам, аз еспумизан Л давам3×5 капки и колийф когато се сетя, ама то тоз колийф няма как да подейства понеже трябва в шише да се сложи и да престои малко, а аз се изцеждам малко в лъжичка и капвам и й давам ама днес веднъж само, аз като не знам тя кога ще яде.  Не правя упражнения, ще я обръщам по корем. Днес яде будна 10 мин , но се оглежда, върти и от вр на вр яде, та за това време малко хапна, а на сън за 3-5 мин изпива много. Днес не къркори коремчето и затова явно склони, просто на нея най малкото нещо й влияе. Дали не са колики това нещо, тя не плаче, но тя по принцип не плаче.

# 643
Линуша,Ние на 4месеца и 10 дни бяхме 6300 (+400гр.) и 63,5 и мислехме,че сме дребни . Сега вече съм по—спокойна, че има и други като нас Simple Smile

# 644
А при нас голям студ, мн силен вятър, щеше да ме отнесе днес, сняг нямаме

Общи условия

Активация на акаунт